Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kapalı çarşıda yakın çark caddesine kuyumcular gelinlikçiler falan var kapalı çarşıda ada bizim buraya göre daha uygun herşey hemde değişiklik olur dedik kız kıza felekten bir gün yapcaz anlarsınyaa

kocişede dedim bu akşam gidecez diye bişey demedi canım yaa güveniyor bana ee cazgırlığımın faydasıda büyük tabi.

eeheheheh şimdide yavru kurba oldu
vıraakkkkkkkkk

komşumun eşi terazi
çok şikayetçi dengesiz diye
hadi akşama gezmeye gidelim diyormuş tam hazırlanıp ç.ıkacaklar vazgeçtim diyormuş

eeheheheh şimdide yavru kurba oldu
vıraakkkkkkkkk

komşumun eşi terazi
çok şikayetçi dengesiz diye
hadi akşama gezmeye gidelim diyormuş tam hazırlanıp ç.ıkacaklar vazgeçtim diyormuş

kurba yavrusu değil bikerem iyi bak

evet terazi burcu denge burcu olması gerekirken tam tersi dengesiz bir burç ama ben seviyorum bir tek az konuşmasından rahatsızım

hımmmbence daha iyisini bulabilmek için hala şansın var

tamam canım ben tüm gün tembellik yaptığım işçin uyuyamayam ama
kocişte yok
bugün kitabımı değiştirdim gideyimde azcık okuyayım

ALLAH rahatlık versin

sanada tatlım öpüyorum kocaman nanaktan

günaydın arkadaşlarrrrr.... bugün güzeel bi temizlik yapıcam... kafamda çok bulanık zaten eşim bu ay tüp bebeğe başlayalım dedi ben böyle ramazandan sonra başlayalım dedi hayır hemen başlayalım dedi ve bide dediki ben sana önemsemiyomuşum gibi yapıp kafandan atmanı istedim ama sen kafandan atamııosun bu şekildede olmazmış..ben kendimigayet iyi hissediyorum dedim ama değilmişim galiba..ama şu gerçekki 7-8ay öncelerine göre daha iyiydim..

ozaman aşılama yaptırım dedim korkuyorum ben tüp bebekten dedim drla konuşuruz bakarız dedi.bu ay alalım bebişimizi diyo,tüp bebekte %100 değil biliyosun dimi dedim evet dedi..

işte böle bana dua edin ve yardım edin arkadaşlarrrr...ben bi garibim çok korkuyorum... :18:

günaydınnnnn gününüz güzel geçsin inşallah....

tumecim canın sıkılmış gibi
yok mu kocişin

evet semicim dün pazartesiydi doğal olarak kastamonu günü. kociş yoktu evde, buraya baktım kimse yoktu, kanıtı izledim, çok üzüldüm başıma ağrılar girdi biter bitmez de yattım..

senin için hayırlısı neyse o olsun hakkında canım benim korkma ben dün biraz araştırdım tüp bebeği aşılamadan tek farkı yumurta toplama işlemi oda anestezi ile yapılıyormuş.o kadar bende ramazandan sonra düşünüyorum bakalım inşallah bu kez bebişlerimizi alırız kucağımıza en güzelide eşlerimizin bizimle birlikte hareket etmeleri.

günaydın febecim
eşin oldukça kararlı görünüyor hayırlı olsun diyelim şimdiden
zaten geciktişrmenin de bir anlamı yok tatlım, hem bak 7-8 ay öncesine kadar daha iyiyim diyorsun
eğer maddi anlamda da hazırsanız, Mübarek Ramazan ayına İnşallah bebişinle girersin tatlım..

Rabbim yardımcınız olsun febecim, hangi merkezde düşünüyorsunuz bunu da konuştunuz mu hayatım?

evet cnm yaaa oda çok takıyo ama ben kendimi bırakmıyım diye rol yapıp duruyo...geçen bi arkadaşım aradı sordu bebiş varmı diye okadar sinirlendiki sormasına ..dedim boşver ben alıştım artık..halbuki nasılsın diye sorana HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK diyorum bunuda anlamıyolarsa artık ne yapalım..ya bide benim arkadaşlarım hep ya hamile yada doğurdu ben artık görüşemiyorum onlarla kendimi kötü hissediyorum..biraz daha yazarsam ağlayabilirim..

maddi olarak bebişimiz için hazırız çok şükür.. benim evime en yakın olan tesadüfi gidip sonra aşılamalarımı yaptırdığım erdem hastanesinde düşünüyorum..fiyat olarakta biraz daha uygun orası..hem kadın DOÇ. ve zeynep kamilden gelmiş.. tabii nasip bu işler inşş gelir bebişimiz...

sakın ağlama bitanem, Rabbimin izniyle İnşallah gelecek bebişiniz....

doğru bir karar almışsınız, şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…