Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kızlar ben çıkayım arkdşm aradı geliyormuş akşamada tüp bebek sonucu olan bir bebeğe bakmaya gideceğim öpüyorum sizi byy

teşekkür ederim kızlar. aslında becerebilsem foto koyup gösterecem ammaaaaaa:26:
yapamıyorum o becerim yok işte. bugün yoruldum yarın alıcam ayakkabıyı artık nasipse.

nevacım bu arada kardeşin süpermiş hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah tatlım

semicim sanada kolay gelsin. çok zor bir durum allah yardımcın olsun. bi aralar bendede vardı.
inşallah şimdi olmaz çünkü kabızlık var bende malesef çok korkuyorum.:18:

lütfenn öle söleme nevacımm canımsın benimm olacak inşş inşş allahın zoruna gitmesin bitanemm dua edelim hep beraber isyan etmek yok...

isyan etmiyorum ama artık her ay kendimi üzmek istemiyorum buna inandırmam gerek artık kendimi rabbim ne zaman verirse o zaman sevinirim ama böyle çok yıpranıyorum.

üçüncü ayakkabı düğün için belki uygun değil ama ben çok beğendim onu o yüzden koydum

Son düzenleme:
şikayet yok zaten riskede gerek yok sana az topuk yada hiç topuk anlaştıkmı sen artık bir anne adayısın ona göre dikkat etmen lazım tatlım.

evet evet öyle bakıyorum zaten.
bugün annemle çıktım çarşıya. accık topuklu olsun kadın olduğun anlaşılsın diyo hep spor geziniyosun diyo evlimisin nesin belli olmuyo diyo.
ay bizimkiler süsü sever şatafatı sever annemde bugün öyle diyo.
kocişte zaten topuklu aldırmaz bana kızıyooo

ohhh ne güzel yapıyo aferin eşine giymiycen tabiii

isyan etmiyorum ama artık her ay kendimi üzmek istemiyorum buna inandırmam gerek artık kendimi rabbim ne zaman verirse o zaman sevinirim ama böyle çok yıpranıyorum.

cnmm benim umudunu hiç yitirme gerçekten bak böle şeyler hiç beklenmiyen anlarda olur dua etmekten hiç vazgeçmee olurmu bebişim

çok teşekkür ederim tumecim
benimkide geçer işallah
hemen not alıyorum kremin ismini
zaten bu ialçlardan sonra bu eczanelerlde %100 çözüm tarzında reklamı olan kremlere bakmayı düşünüyordum

çok tarz ama

ben onu giyemem
ayağıma yılan dolanmış gibi

:86::86::86::86::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::94::94::94::94::94::94::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…