Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım dualarımız hep seninle erkekler bu konuda bize göre daha aceleci oluyolar tabi onlara göre bişi yok acıyı çeken biziz onlar işin eylenceli tarafında siz ne kadar süredir istiyodunuz tatlım

sakın ağlama bitanem, Rabbimin izniyle İnşallah gelecek bebişiniz....

doğru bir karar almışsınız, şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

yok yok ağlamıyorum.. kardeşimle yeğenim bende zaten... eşim kararlı ama ben henüz değilim sanırsam..sizede söylüyodum ya hep eylülde gidicem diye kendimi alıştırmışım galiba şuan hala şoktayım sanki..galiba negatif aşılamalar benim cesaretimi kırdı..rabbim güç versin..

amiinnn bitanemmm inşşş hayırlısıyla bebişlerimize en kısa zamanda kavuşalım..

tatlım dualarımız hep seninle erkekler bu konuda bize göre daha aceleci oluyolar tabi onlara göre bişi yok acıyı çeken biziz onlar işin eylenceli tarafında siz ne kadar süredir istiyodunuz tatlım

aslında ilk zamnalar daha aceleci davrandı sonra durulmuştu.. meğer ben çok takıyorum diye belli etmemiş bana..evet bu yük en çok bizim omuzlarımızda...2sene bitmek üzere tatlım..olsaydı olurdu şimdiye kadar dimi?? daha fazla beklemenin anlamı yok zaten yaşımızda küçük değilki küçük olsam dururdum biraz daha

inşş tatlışım inşş olur sen yinede ümidini kırma kısmet ne zamansa o zamna olur sen dualarınıet bugün miraç kandili ayrıca ben sizlere dua edicim sizde bol bol dua edin inşş olur been geçen kandilde çok dua etmiştim kandilde başlamıştım tevhiciyeye çok şükür oldu sizlerde edin cnm arkadaşlarım bnim dualarda buluşmak dileğiyle inşş

bencede tatlım benim artık zamnı gelmiş ama sen ne zaman hazır hissediyosan o zaman başla bence bu sürece çünkü moral önemli biliosun gerçekten herşey kafada bitiyo

umudumsun tatlım bu arada tıckerın çok güzel olmuş.. doğduğundada yaş tıckerını yaparız inşşş... ben çıktıktan sonra yazmışsın galiba dün görmedim ben kusura bakma zaten halletmişsin ama olsun üzüldüm yinede..hamiş hamiş yoruldun

ben çıkıyorum kızlar..temizlik yapmam lazım..öpüyorum hepiniziiiii. bide ben sizi çook seviyorum.ara ara gelirim inşşş..

kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn ..gününüz çok güzell geçsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))))))))))kandiliniz mübarek olsun şimdiden akşama giremeyebilirim anneme gidiyorummmmmmmmmmmmmmm yeğenler geldi kuzucukları seveyim biraz :)))))))))))febe tüp bbaby yapamaya karar vermişsin ohh çok sevindim hayırlı olsun bir yeğen daha katılsın topiğimize rabbimin izniyleeeeeeeeeeeeeee...hepiciğinizi çok seviyorummmmmmm..öperim kaçarımmmmmmmmmm vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

febecim hakkından hayırlısı olsun hayatım
sevindim senin adına...önemli olan cesaret edip başlamak...sonrası Rabbime kalmış
inş. hayırlıca kavuşursun bebişine....
bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarda buluşalım

HAYIRLI KANDİLLEEERRR....
RABBİİİİM BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH. BEBEK İSTEYEN HERKEZE SAĞLIKLI SIHATLİ BEBEK NASİP ETSİN.
BEBEK BEKLEYENLEREDE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAAAAHHHH

febecim eşinin böyle demesini beklemediğin için şaşkınsın ama atlatırsın canım
korkma tatlım.bir sen misin tüp bebek yaptıran.yumoşta anestezi ile toplanıyor canında yanmayacak
ve belkide eylüle 2 aylık hamiş olarak gireceksin
hayırlı olsun kuzum

ama merak ettiğim transfer ramazana mı denk gelecek

herkesin kandili mübarek olsun.

hiç kimse anlamamıştı ya
eşinin birdenbire böyle bişey demesi karşısında febeninm şaşkın oldugunu
ben uzun uzun yazmışım
hey ALLAHIM bazen tam saçmalıyorum.

neyse
geçen yaz bir foto çerçevesi almıştım
buzdolabına yapıştırılanlardan.
küçük içinde bebiş fotosu var.bebişim olunca onun resmini koyarım demiştim.duruyordu buzdolabımın üstünde
düşmüş.tuzla buz

merhaba bende polıstık over sendromu var bunu evlendıgımın 2 ayında doktora gıderken ogrendım (adetım gecıktı).doktor oyle soyleyınce cok kotu oldum cunku polılıstık over sendromu yasayan bayanlar hamıle zor kalıyorlarmıs esım yanımda uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum esımın uzuldugunu gorunce baslıyorum ona tesellı vermeye bosver dıyorum zamanla olur dıyorum ama bıde gelın bana sorun ıcım ıcmı yıyo.hersey olusuz gıbı gorunuyodu bana ve esıme olumsuz psıkolojıyle tam3.5 sene tedavı gordum ha bu ay tutucak ha obur dıye dıye gectı ama olmadı en sonda tubbebek yapma kararı aldık ve doktorla gorusmeye gıttık tedavı sureclerını anlatırken tupbebek doktorum bu tedavılerde psıkolojının ıyı olması lazımmıs sen kendını ıyı hıssedersen vucudun sakın ve rahat olurmus tedavı surecını olumlu yonde etkılermıs dedı.ama bız bastan olumsuz basladık o 3.5 sene tupbebek doktorumun deyımıyle bosa gıtmıs ama sımdı tupbebek denemesınde psıkolojımın ıyı olması lazımmıs oda cok zordu esım bana destek oluyo her konuda ama ben bı kere olumsuza baglanmısım ılk transfer denemem tutmadı :84:cok agladım 2.ncı tup bebek denemem de karar verdım ruhum bedenım rahat olucak herseyı zamana bırakıcaktım en sonda esımı dınledım 2.ncı transfer gunu geldıgınde rahattım hıcbırseyı kafama takmadım bosa bedenımı yormadım transferden sonra hap dınlendım15 gun gecıpte kan vermeye gıttıkten sonra sonucun beklenmesı ıcın eve gıttık sonuc geldıgınde hamıle oldugum soylendı delıye dondum sevıncten keske basta ruhumu bedenımı rahat ve huzurlu tutsaydım belkı kendılıgınden olabılme ıhtımalı bıle varmıs bunu ogrenmem ve benımsemem zamanımı aldı ama olsun zararın neresınden donersen kardır demısler ve suan 3.5 aylık hamıleyım

Son düzenleme:

evet öyle olması gerekiyor ama bazen elimizde olmuyor malesef neyseki bebişine kavuşmuşsun tatlım rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah.

semicim düşeceği varmış kırılmış canım, üzme sakın tatlı canın....

bende az önce 2011 eylül annelerinin göbek şovu topiğine baktım...
içim gitti valla, ağlaya ağlaya baktım tüm fotolara, eğer benim meleğimde benimle olsaydı benimde göbüşüm o kadar olacaktı. bugün tam 29+3 günlük olacaktı.. Kader işte vardır Rabbimin bir bildiği, bu günlerime de çok şükür

tebrik ederim canım
zorlu aşamalardan sonra ne güzel bebeğine kavuşmuşsun.
rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin...

benim bebişim de benimle olsaydı 28+3 olacaktı (
bazen çok mutsuz oluyorum...beni bırakıp gitti diye sonra takdir-i ilahi diyorum...hayır vardır diyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…