günaydın arkadaşlarrrrr.... bugün güzeel bi temizlik yapıcam... kafamda çok bulanık zaten eşim bu ay tüp bebeğe başlayalım dedi ben böyleramazandan sonra başlayalım dedi hayır hemen başlayalım dedi ve bide dediki ben sana önemsemiyomuşum gibi yapıp kafandan atmanı istedim ama sen kafandan atamııosun bu şekildede olmazmış..ben kendimigayet iyi hissediyorum dedim ama değilmişim galiba..ama şu gerçekki 7-8ay öncelerine göre daha iyiydim..
ozaman aşılama yaptırım dedim korkuyorum ben tüp bebekten dedim drla konuşuruz bakarız dedi.bu ay alalım bebişimizi diyo,tüp bebekte %100 değil biliyosun dimi dedim evet dedi..
işte böle bana dua edin ve yardım edin arkadaşlarrrr...ben bi garibim çok korkuyorum... :18:
sakın ağlama bitanem, Rabbimin izniyle İnşallah gelecek bebişiniz....
doğru bir karar almışsınız, şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tatlım dualarımız hep seninle erkekler bu konuda bize göre daha aceleci oluyolar tabi onlara göre bişi yok acıyı çeken biziz onlar işin eylenceli tarafındasiz ne kadar süredir istiyodunuz tatlım
yok yok ağlamıyorum.. kardeşimle yeğenim bende zaten... eşim kararlı ama ben henüz değilim sanırsam..sizede söylüyodum ya hep eylülde gidicem diye kendimi alıştırmışım galiba şuan hala şoktayım sanki..galiba negatif aşılamalar benim cesaretimi kırdı..rabbim güç versin..
amiinnn bitanemmm inşşş hayırlısıyla bebişlerimize en kısa zamanda kavuşalım..
aslında ilk zamnalar daha aceleci davrandı sonra durulmuştu.. meğer ben çok takıyorum diye belli etmemiş bana..evet bu yük en çok bizim omuzlarımızda...2sene bitmek üzere tatlım..olsaydı olurdu şimdiye kadar dimi?? daha fazla beklemenin anlamı yok zaten yaşımızda küçük değilki küçük olsam dururdum biraz daha
orkideee tatlım sana sormam gerken şeyler var ordamısaın 10 dkk çıkcam benn
merhaba bende polıstık over sendromu var bunu evlendıgımın 2 ayında doktora gıderken ogrendım (adetım gecıktı).doktor oyle soyleyınce cok kotu oldum cunku polılıstık over sendromu yasayan bayanlar hamıle zor kalıyorlarmıs esım yanımda uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum esımın uzuldugunu gorunce baslıyorum ona tesellı vermeye bosver dıyorum zamanla olur dıyorum ama bıde gelın bana sorun ıcım ıcmı yıyo.hersey olusuz gıbı gorunuyodu bana ve esıme olumsuz psıkolojıyle tam3.5 sene tedavı gordum ha bu ay tutucak ha obur dıye dıye gectı ama olmadı en sonda tubbebek yapma kararı aldık ve doktorla gorusmeye gıttık tedavı sureclerını anlatırken tupbebek doktorum bu tedavılerde psıkolojının ıyı olması lazımmıs sen kendını ıyı hıssedersen vucudun sakın ve rahat olurmus tedavı surecını olumlu yonde etkılermıs dedı.ama bız bastan olumsuz basladık o 3.5 sene tupbebek doktorumun deyımıyle bosa gıtmıs ama sımdı tupbebek denemesınde psıkolojımın ıyı olması lazımmıs oda cok zordu esım bana destek oluyo her konuda ama ben bı kere olumsuza baglanmısım ılk transfer denemem tutmadı :84:cok agladım 2.ncı tup bebek denemem de karar verdım ruhum bedenım rahat olucak herseyı zamana bırakıcaktım en sonda esımı dınledım 2.ncı transfer gunu geldıgınde rahattım hıcbırseyı kafama takmadım bosa bedenımı yormadım transferden sonra hap dınlendım 15 gun gecıpte kan vermeye gıttıkten sonra sonucun beklenmesı ıcın eve gıttık sonuc geldıgınde hamıle oldugum soylendı delıye dondum sevıncten keske basta ruhumu bedenımı rahat ve huzurlu tutsaydım belkı kendılıgınden olabılme ıhtımalı bıle varmıs bunu ogrenmem ve benımsemem zamanımı aldı ama olsun zararın neresınden donersen kardır demısler ve suan 3.5 aylık hamıleyım
hiç kimse anlamamıştı ya
eşinin birdenbire böyle bişey demesi karşısında febeninm şaşkın oldugunu
ben uzun uzun yazmışım
hey ALLAHIM bazen tam saçmalıyorum.
neyse
geçen yaz bir foto çerçevesi almıştım
buzdolabına yapıştırılanlardan.
küçük içinde bebiş fotosu var.bebişim olunca onun resmini koyarım demiştim.duruyordu buzdolabımın üstünde
düşmüş.tuzla buz
merhaba bende polıstık over sendromu var bunu evlendıgımın 2 ayında doktora gıderken ogrendım (adetım gecıktı).doktor oyle soyleyınce cok kotu oldum cunku polılıstık over sendromu yasayan bayanlar hamıle zor kalıyorlarmıs esım yanımda uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum esımın uzuldugunu gorunce baslıyorum ona tesellı vermeye bosver dıyorum zamanla olur dıyorum ama bıde gelın bana sorun ıcım ıcmı yıyo.hersey olusuz gıbı gorunuyodu bana ve esıme olumsuz psıkolojıyle tam3.5 sene tedavı gordum ha bu ay tutucak ha obur dıye dıye gectı ama olmadı en sonda tubbebek yapma kararı aldık ve doktorla gorusmeye gıttık tedavı sureclerını anlatırken tupbebek doktorum bu tedavılerde psıkolojının ıyı olması lazımmıs sen kendını ıyı hıssedersen vucudun sakın ve rahat olurmus tedavı surecını olumlu yonde etkılermıs dedı.ama bız bastan olumsuz basladık o 3.5 sene tupbebek doktorumun deyımıyle bosa gıtmıs ama sımdı tupbebek denemesınde psıkolojımın ıyı olması lazımmıs oda cok zordu esım bana destek oluyo her konuda ama ben bı kere olumsuza baglanmısım ılk transfer denemem tutmadı :84:cok agladım 2.ncı tup bebek denemem de karar verdım ruhum bedenım rahat olucak herseyı zamana bırakıcaktım en sonda esımı dınledım 2.ncı transfer gunu geldıgınde rahattım hıcbırseyı kafama takmadım bosa bedenımı yormadım transferden sonra hap dınlendım 15 gun gecıpte kan vermeye gıttıkten sonra sonucun beklenmesı ıcın eve gıttık sonuc geldıgınde hamıle oldugum soylendı delıye dondum sevıncten keske basta ruhumu bedenımı rahat ve huzurlu tutsaydım belkı kendılıgınden olabılme ıhtımalı bıle varmıs bunu ogrenmem ve benımsemem zamanımı aldı ama olsun zararın neresınden donersen kardır demısler ve suan 3.5 aylık hamıleyım
bende az önce 2011 eylül annelerinin göbek şovu topiğine baktım...
içim gitti valla, ağlaya ağlaya baktım tüm fotolara, eğer benim meleğimde benimle olsaydı benimde göbüşüm o kadar olacaktı. bugün tam 29+3 günlük olacaktı.. Kader işte vardır Rabbimin bir bildiği, bu günlerime de çok şükür
..
benim bebişim de benimle olsaydı 28+3 olacaktı(
bazen çok mutsuz oluyorum...beni bırakıp gitti diye sonra takdir-i ilahi diyorum...hayır vardır diyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?