Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize herşey yakışırdaki kadının giysilerim diye dolaptan çıkattıklarına bayyaaaa bir baktım
bunlar altmı üstmü diye
ama elbisenin tamamı okadarmış.
totosunu üşütmese bari

bize herşey yakışırdaki kadının giysilerim diye dolaptan çıkattıklarına bayyaaaa bir baktım
bunlar altmı üstmü diye
totosunu üşütmese bari

bitanesi geçen gün abiyenin altına kesinlikle çamaşır giyilmemz giymem dedi durdu

hayırlı cumalar , sevgiler kızlar..bende bugün k.valideye gidecem gelmiyosun diye sitem edip duruyo ..gidesim yok hava yağmurlu zaten ama ne edecen mecbur gidecez:)hepinizi öpüyorum akşama görüşürüz canlarım:)

aynen melodicim bende bugün k.validemle hasta ziyaretine mecburen gideceğim..nese tatlım sen hangi şehirdesin merak etttim???

aynen melodicim bende bugün k.validemle hasta ziyaretine mecburen gideceğim..nese tatlım sen hangi şehirdesin merak etttim???

Ben tatlım ege bölgesinin güzide yerlerinden kuşadasındayım aslında istanbulluyum çok özşüyorum oraları ne yapcan kader:)

yatığımızda 3tü canım iyi oldu
bunlar altmı üstmü diye
totosunu üşütmese bari
düşünsene onları giyip sokağa çıktığını bide :92: giymediğini ayağı takılırsa düşünemiyorum :26: ALLAH İSLAH ETSİN böyleleri ne diyeyim vücutlarını sergiliyorlar hiç giymeselerde fark yok yani. bende onu izliyordum semicim bir sürüde işim var oyyyy ne yapacağım bilmem biyerden başlamam gerek.

Ben tatlım ege bölgesinin güzide yerlerinden kuşadasındayım aslında istanbulluyum çok özşüyorum oraları ne yapcan kader:)

ama yanlış hatırlamıyosam annenlerde orda.. istanbul güzel ama sevdiklerinin olduğu yer bence daha güzellll

ama yanlış hatırlamıyosam annenlerde orda.. istanbul güzel ama sevdiklerinin olduğu yer bence daha güzellll

Evet tatlım haklısın iyi ki annemler burda valla..ama büyük bi şehirden küçük bir yere gelmek zor oluyo ama alışılıyo tabi hedi ben kaçar öpücükler size çok

nevacım
açık bıraktın pcyi
iş görüyosuın dimiiiiii
bitmedimi işlerin daha yaaa
komşuma komşum gitmiş
benide çağırdılar ama nazlanıyorum
gitsemmi acep:26::26:

nevacım senin kırmızılar gelmedi sanırım hala
kaçgün oldu
test falan yapmadın dimi.
çoktan test yap diyeceğz ama günün geçebiliyor senin
ama bellide olmaz ki:44::44::44:
kafam karıştı

ececim hoşgeldin canım
nasılsın herşey yolunda mı
arada gel böyle canım
lkendinin ve bebeğinin sağlığından haberdar et bizi

hııııımmmmm kimsecikler yooook
bende çıkayım bariii... bekle bekle kımse gelmedi
akşam görüşürüüüzzz:80:

nevacım
açık bıraktın pcyi
iş görüyosuın dimiiiiii
bitmedimi işlerin daha yaaa
komşuma komşum gitmiş
benide çağırdılar ama nazlanıyorum
gitsemmi acep:26::26:
yeğenim tam bir ejderhaaynı zamanda homini gırtlak :125:bütün evi batırmış mahvoldum valla temizlicem diye benim bir çekmecem var ıvır zıvır dolu şey semicim ben yemiyorumda işte öyle bişey kalmamış bisküvi kırıkları cips kırıntırıları sil süpür anca bitti işim şimdi ütü yapacağım öyle rahatlarım artık
nevacım senin kırmızılar gelmedi sanırım hala
kaçgün oldu
test falan yapmadın dimi.
çoktan test yap diyeceğz ama günün geçebiliyor senin
ama bellide olmaz ki:44::44::44:
kafam karıştı

:44:canım 1 ay üzerinden hesaplarsak 6 gün geçti ama sancılarım var tabi vu arada ben kendimi anlayamıyorumki siz hiç anlayamazssınız :96:
aman istemiyorumya geçen demediğimi bırakmadım aklınca kapris yapıyor sanırım çokta umrumdalar sanki ister gelir ister gelmez (KIRMIZILAR)

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET

MELODİ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|?
MASALCAN|50|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011HALA BEKLİYORUM
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|NE DEMİŞTİN SEN CANIM SAYFAYI BULAMADIMDA
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

HASRET VE MELODİ SİZ NE DURUMDASINIZ ŞEKERLER GELDİMİ KIRMIZILAR

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

Son düzenleme:

tatlım banada 50 yaz bende okurum...

Kızlar size yaptıracağım mutfak şeklini eklemeye çalışacağım bakalım becerebilirsem birebir olmasada o model istiyorum öyle üstlerde çok dolap sevmiyorum nasıl? Fikrinizi almak istedim tabi gri kırmızı yada gri beyaz olacak inşallah.

valla şekerim ikiside çook güzel..kırmızıda daha fazla dolap var.
benimde yaptırmam lazım mutfağımı. bebek işini halletikten sonra sıra mutfakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…