Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bende istanbuldayım.sana en yakın benim galibaaa.. cnm sen nerde yaptırdın tüp babyni???

slm kıslarrrr nabersiniz??

evet17 senedir istanbuldaydım 3 senedir çerkezköydeyim ama ailem istnblda sık sık gidiyorum evet en yakın sensin bana şekerim beylikdüzü medikana dr selman ve aysun laçin sen hangi aşamadasın canım dr nerden.

kızlar selam nabersiniz?benim moraller sıfır ya eşimle tartıştık ..bu adamın ailesi yüzünden üstüme çemkirmesinden nefret ediyorum ...bigün isyan bayrağını çekicem artık:84:bu arada nevacım mutfaklar çok hoşmuş ama ben beyaz yada krem renklerini daha çok sevwrim o yüzden ilkini daha çok beğendim..bende kendim için 50 adet dua alabilirim tatlım.benim kırmızılar gelmedi henüz ama gelcek gibi ağrılarım çok fazla gecikmesinide geç yumurtlamama bağlıyorum bakalım artık nasip kısmet..bazende eşime o kadar çok kızıyorum ki şuanda olduğu gibi bu adama çocuk mu yapıcam bide diyorum...of ya nedir benim bu çektiğim ...

slm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar ( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı (
ayyy bana dr. hiç yaramıyo (

selam kızlar eminim ki beni merak ettiniz...
ama geldim işte....

eşimin ailesi ile ilgili bazı problemler vardı.. bu nedenle biz bir kaç gün kayınvalidemlerde kaldık..
işe ordan gittim geldim. internet yoktu kızlar orda.
öğle aralarında eve geliyordum biliyorsunuz ama bir haftadır gelemiyorum..

çünkü bu hafta öğle aramız yoktu.
ygs sınavı 27 martta ve çok az kaldı.
bu yüzden tek dersler, etütler ve sınavlar var.. yani bu hafta ömrümdenm ömür gitti valla. çok yoruldum.. eve yeni geldim eve hemen yemek işine girişeceğim. kaç gündür yoktuk.. kociş aç kalmasın..

bu arada kızlar pazartesi aşılamam var.. solda iki yumoş büyümüş... pazar çatlatma iğnesini 12 de yaptır dedi. pazartesi 12 de aşılama var..

yalnız ben çatlatma iğnesini diğerlerinde 36 saat önce vurdurmuştum.. bu doktor 24 saat önce vurdur diyor..

acaba ben yine 36 saat önce mi vurdursam??

tumecim ben 24 saat önce vurmuştum ama benim dr. 24 saat ve 48 saat olmak üzere 2 kere aşılama yapmıştı...

hoşgeldin bitanem...
evet seni acayip merak ettik canımın içi. neyseki sende bi sorun yokmuş. ailevi problemler nasılsa hallolur kuzum...
aşılaman belli olmuş tatlım çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun tatlım.
rabbim inşallah hem tutunmasını hemde yaşamasını nasip etsin bitanem...
ç.iğnesine gelince bende her defasında 12 saat önce yaptırdım ve etresi günü hemen aşılamam oldu.
yani hiç şimdiye kadar 12 saatten daha fazla bi sürede yapılmadı. yinede senin içine nasıl siniyosa öyle yap.. hııım sen yine benim aşılamaları dikkate alma nasıl olsa hepsi başarısızdı

canım benim öncelikle tekrar geçmiş olsun...
ne denirki bu durumda bilemiyorum.çok şükür ki yinede çaresi var tatlım sevindirici bi haber.
ne olacak aldığımız ilaçların yanında o küçük bişey kalır. kromozomlarda iyi durumda imiş, buda iyi bi haber. artık rabbimden en hayırlısını dilemek kalıyo.
rabbim bir daha aynı üzüntüleri yaşatmasın inşallah (amin)

iyiyim canım çok şükür..
sorunlarda inşallah hallolur.. görümcemle ilgili canım..
zor zamanlarında ona destek olduk..
neyse herşey yoluna girer inşallah.

masalcım ben iğneyi pazar tam 12de zaten vurduramam
o sırada derste oluyorum canım. hatta son aşılamada iğne tam 38 saat önce yapıldıu..
24 saat çok erken geldi bana

valla bitanem iğne için bişey diyemiyorum. zaten anlamıyorum ç.iğnesini ben.
birtek kafam ona çalışmıyor. ben ne desem şimdi hiç uygun olmaz bitanem. sadece bana yapılan işlemi söyleyebilirim tatlım. bana her aşılamadan 12 saat önce yaptırdı ç.iğnesini.
bende senden duyuyorum 38 saati

amiiinnn saol canım
hamile haberini almak en güzel sevinç ama artık her dr.a gittiğimde aldığım o kötü haberi tekrar tekrar yaşıyorum (
pıhtılaşma içinde sevinsem mi üzülsem mi anlamadım

canım yumurta için öncesinde klomen mi kullanıyorsun yoksa iğne mi vuruyosun??
ben aşılamada iğnelerimi kendim yaptım son olarak cesaret verdi ç.iğnesinide karnımdan kendim yaptım
hakkından hayırlısı olsun canım
bu dr.a ne kadar ödüyorsun hayatım merak ettim

manene manene ben yazmıştım.sen eklememişsin

ilk mutfak daha güzel.ama büyük bir alana ihtiyacın olacak o tezgahı mutfakl içine doğru çevirebilmek için.bende o tarz istemiştim amerikan gibi ama 25 m(kare işareti yok)muıtfağım olmasına rağmen sığmadı
bazen hayal ettiğimizle yaptırdığımız çok farklı oluyor
işallah tam hayalindeki evi yaptırırsın canım.

ben o zaman 36 saat önce yaptırayım

CANIM merak ettik seni ama herşey yolundaymış şükür

iğne konusunda KESİNLİKLE drun dediğini yapman gerektiğini düşünüyorum
aşılamayı öne göre yapacaktır.ne bileyim ya erken yaptırırsan ve aşılama yapılırken çoktan çatlamış olurlarsa
eğer 24 saatin erken olduğunu düşünüyorsan
druna ulaş ve neden 36 değilde 24 diye sor canım

bu arada 3.yü yaptıracağını biliyordum ama ben kaçırmışım sanırım pat diye p.tesi aşılamam var diyince şaşırdım
hayırlı olsun işallah

iyiyim canım
çok şükür atlattım sanırım gribi

sen nasılsın neler yaptın

sevindim bitanem iyi olmana

bende iyiyim işte. gittim konuştum tüp bebek merkeziyle. ama geçen konuştuğuma karar verdik canım.
bugün konuştuğum 1.5-2 miliyar kadar bir fark çıkıyo. ve raporları filen kendim çıkartmam lazımış. cazip gelmedi canım. öteki kendi hallediyo herşeyi. birtek benim dr'dan 2 aşılama yapıldı tutmadı diye bi rapor almam gerekiyo o kadar.öyle yani.

sonra eve geldim azcık dınlendım kalktım evi accık süpürdüm toparladım. çok yağmur var camlarıda perdeleride nasıl olsa sılemiyicem süpürdüm sildim geçtim işte. yemeğim de var kocişi bekliyorum birazdan gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…