valla bitanem iğne için bişey diyemiyorum. zaten anlamıyorum ç.iğnesini ben.
birtek kafam ona çalışmıyor. ben ne desem şimdi hiç uygun olmaz bitanem. sadece bana yapılan işlemi söyleyebilirim tatlım. bana her aşılamadan 12 saat önce yaptırdı ç.iğnesini.
bende senden duyuyorum 38 saati
amiiinnn saol canım
canım yumurta için öncesinde klomen mi kullanıyorsun yoksa iğne mi vuruyosun??
ben aşılamada iğnelerimi kendim yaptım son olarak cesaret verdi ç.iğnesinide karnımdan kendim yaptım
hakkından hayırlısı olsun canım
bu dr.a ne kadar ödüyorsun hayatım merak ettim
CANIM merak ettik seni ama herşey yolundaymış şükür
iğne konusunda KESİNLİKLE drun dediğini yapman gerektiğini düşünüyorum
aşılamayı öne göre yapacaktır.ne bileyim ya erken yaptırırsan ve aşılama yapılırken çoktan çatlamış olurlarsa
eğer 24 saatin erken olduğunu düşünüyorsan
druna ulaş ve neden 36 değilde 24 diye sor canım
bu arada 3.yü yaptıracağını biliyordum ama ben kaçırmışım sanırım pat diye p.tesi aşılamam var diyince şaşırdım
hayırlı olsun işallah
kaçırmadım canım okuduğunu bildiğim için yeni arkadaşa başladık.ben okudum dün gece yazdım ama kaçırmışın.e yaşlılık zor ablacımşaka şaka
sana bir şey söyleyeyim mi?başkaları yüzünden sakın eşinle tartışma ben o hataya çok düştüm. Yine üzülen ben oldum sevinen başkaları bunu unutma canım.kızlar selam nabersiniz?benim moraller sıfır ya eşimle tartıştık ..bu adamın ailesi yüzünden üstüme çemkirmesinden nefret ediyorum ...bigün isyan bayrağını çekicem artık:84:bu arada nevacım mutfaklar çok hoşmuş ama ben beyaz yada krem renklerini daha çok sevwrim o yüzden ilkini daha çok beğendim..bende kendim için 50 adet dua alabilirim tatlım.benim kırmızılar gelmedi henüz ama gelcek gibi ağrılarım çok fazla gecikmesinide geç yumurtlamama bağlıyorum bakalım artık nasip kısmet..bazende eşime o kadar çok kızıyorum ki şuanda olduğu gibi bu adama çocuk mu yapıcam bide diyorum...of ya nedir benim bu çektiğim ...
sorunu bilmekte bişey canım bidahakine ona göre davranırsın ve inçş. Sorun yaşamazssınslm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
Kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. Aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
Ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı(
ayyy bana dr. Hiç yaramıyo(
selam kızlar eminim ki beni merak ettiniz...
Ama geldim işte....
Eşimin ailesi ile ilgili bazı problemler vardı.. Bu nedenle biz bir kaç gün kayınvalidemlerde kaldık..
Işe ordan gittim geldim. Internet yoktu kızlar orda.
öğle aralarında eve geliyordum biliyorsunuz ama bir haftadır gelemiyorum..
çünkü bu hafta öğle aramız yoktu.
Ygs sınavı 27 martta ve çok az kaldı.
Bu yüzden tek dersler, etütler ve sınavlar var.. Yani bu hafta ömrümdenm ömür gitti valla. çok yoruldum.. Eve yeni geldim eve hemen yemek işine girişeceğim. Kaç gündür yoktuk.. Kociş aç kalmasın..
Bu arada kızlar pazartesi aşılamam var.. Solda iki yumoş büyümüş... Pazar çatlatma iğnesini 12 de yaptır dedi. Pazartesi 12 de aşılama var..
Yalnız ben çatlatma iğnesini diğerlerinde 36 saat önce vurdurmuştum.. Bu doktor 24 saat önce vurdur diyor..
Acaba ben yine 36 saat önce mi vurdursam??
ben hep 36 saat sonra yaptırdım aşılamalarıtumecim ben 24 saat önce vurmuştum ama benim dr. 24 saat ve 48 saat olmak üzere 2 kere aşılama yapmıştı...
manene manene ben yazmıştım.sen eklememişsin
ilk mutfak daha güzel.ama büyük bir alana ihtiyacın olacak o tezgahı mutfakl içine doğru çevirebilmek için.bende o tarz istemiştim amerikan gibi ama 25 m(kare işareti yok)muıtfağım olmasına rağmen sığmadı
bazen hayal ettiğimizle yaptırdığımız çok farklı oluyor
işallah tam hayalindeki evi yaptırırsın canım.
canım sıkkın çok sıkkın yarasalara döndüm uyuyamıyorum geceleri napıcam bilmiyorum:26:
uykuyla ilgili hep sorunluydum ama bukadar değil kürtajdan sonra geceleri uyuyamaz oldum
slm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı(
ayyy bana dr. hiç yaramıyo(
hııııımmm. ay zor bi durum.
gitmedinmi dr filan hiç konuşmadınmı bunun üzerine??
gitmedim adam akıllı bi doktor yok burda
ececim hoşgeldin canım
nasılsın herşey yolunda mı
arada gel böyle canım
lkendinin ve bebeğinin sağlığından haberdar et bizi
soğol masalcım dosbayla ilgili bi fikrin varmı
tatlım banada 50 yaz bende okurum...
Kızlar size yaptıracağım mutfak şeklini eklemeye çalışacağım bakalım becerebilirsem birebir olmasada o model istiyorum öyle üstlerde çok dolap sevmiyorum nasıl? Fikrinizi almak istedim tabi gri kırmızı yada gri beyaz olacak inşallah.
yazan nevaydı canım
ama hiiiç alınmam evet şekerim ben yaşlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?