Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım aslında ben aşılamadan tam 36 saat önce yaptırdım ama sperm yıkama, doktorun gelmesi , evrak işleri falan derken aşılamam iğneden tam 38 saat sonra yapıldı...

canım ben hiç iğne ile aşılama olmadım.. bu aşılamamda klomenle olacak.

hastanede yaptırdığım için doktora ekstar ücret ödemiyorum..
sperm özel bir tıp merkezinde yıkanacak. ücret 100 lira
80 lirada ovitrelle çatlatma iğnesi..

semicim aslında bir arkadaşımasize haber vermesi için şifreyi kullanıcı adımı falan verdim ama topiği bulamamış..

aşılamam adetin tam 13. günü yapılmış olacak.. yumurtalar erken büyümüş bu sefer. 2. aşılamam 16. gün yapılmıştı... genelde yumurtalarım geç büyüyordu..ama bu böyle oldu...

doktor benim çok bildiğimi düşünüyor.. yani bana çok bilmiş gözüyle bakıyor..
adam 24 ssat önce yaptır dedi. ben deneden 36 saat değil dedim. farketmez yumurtalar büyümüş dedi..zaten aşılama sonrası ilişki vereceğim dedi.
farketmez olurmu tabi ki de farkeder.
çok ilgili olmadığı için güvenemiyorum adama..

zaten bunu aşılamayı da semicim sırf tüp bebek için yaptırıyorum..sadece rapor alabilmek için.
bu doktorla konuştum..
sadece bir seferlik ona geldiğimi biliyor..
zaten benim önceki doktorumla aynı hastanedeydi..
yani aşılama tutmazsa. zonguldak tıpta yazın tüp bebek yaptıracağım..

hakkımda hayırlısı canım.. ama 24 saat önce yaptırmayı düşünmüyoum..

yani tutmazsa da kendimi falan sorumlu tutmam...
bu seferki aşılamada pek bir rahatım nedense.
öncekilerde hep böyle günlerin geçmememesi gibi bir durum olurdu, bunda ise tam tersi aşılama pazartesi ve ben adetimin 13. gününe ne de çabuk geldim..

neyse çok uzun yazdım.
kociş maç izlemeye gitti,
yemek yedik mutfak öylece duruyor kızlar.
toplayayım hemen geliyorum
bakalım gelecek gübler bana ne gösterecek.

Son düzenleme:
ben okudum dün gece yazdım ama kaçırmışın.e yaşlılık zor ablacım şaka şaka
kaçırmadım canım okuduğunu bildiğim için yeni arkadaşa başladık.
sana bir şey söyleyeyim mi?başkaları yüzünden sakın eşinle tartışma ben o hataya çok düştüm. Yine üzülen ben oldum sevinen başkaları bunu unutma canım.
sorunu bilmekte bişey canım bidahakine ona göre davranırsın ve inçş. Sorun yaşamazssın
çok kötüsün tume o gün fatura ödemeye gidiyorum dedin gidiş o gidiş dedim bu kıza bişey oldu bide kocişine kızıyordun insan haber vermezmi diye insan bir int.cafe ye girer yazar yine yazar neyse bişey olmamış en azından. Yeni aşılaman hayırlı olsun canım
tumecim ben 24 saat önce vurmuştum ama benim dr. 24 saat ve 48 saat olmak üzere 2 kere aşılama yapmıştı...
ben hep 36 saat sonra yaptırdım aşılamaları

manene manene ben yazmıştım.sen eklememişsin

Hatırladım işte doğum günümden bir gün önce demiştin doğum günün 15 nisandı yanlış hatırlamıyorsan yani 14 nisan yeni bat :26:

inşallah canım arkadaşlar renk yorumu yapmış ben model olarak sormuştum yani tezgah üzerinde çok dolap sevmiyorum sandalye tepelerinde böyle bardak tabak için gardrop tarzı yaptırmak istiyorum bakalım canım günlük oturma odasıyla bir olacak mutfağım o yüzden döndürünce kötü durmaz diye düşünüyorum

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET

MELODİ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|?
MASALCAN|50|?
MELODİ|50|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011HALA BEKLİYORUM
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

HASRET VE MELODİ SİZ NE DURUMDASINIZ ŞEKERLER GELDİMİ KIRMIZILAR

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

dosbacım merhaba çok geçmiş olsun hayatım canı sıkma bizde otopsiye gönderdik sonuç çıktı ama değişen bişey olmadı en oğluşumda kromozomlarda bi sorun yok dendi ama beden tahlil istemeden tamamen tesadüf dedi dr senin doktorun en azından sorunu öğrenmek için çaba sarfetmiş bidahakine hangi yolu izleyeceğinize yardımcı olmuş bende ise doktorun yapması gereken bu konuları ben kovalıyorum.

dosbacım bak okadar sinirleniyorumki aklıma gelince yanlış yazmışım umarım anlarsın nezaman oldu senin. bide bu kan pıhtılaşması üzerinde bende çok durdum ilk 3 ayda düşüklere çoğunlukla kan pıhtılaşması neden oluyormuş bu testi trambofoli testi deniyor nezaman yaptırdın bilgilendirirsen sevinirim bende yaptırmayı düşünüyorumda

ececim hoşgeldin canım
nasılsın herşey yolunda mı
arada gel böyle canım
lkendinin ve bebeğinin sağlığından haberdar et bizi

canım benim kusura bakma msjını şimdi gördüm.gündüz işyerinde açıyorum ama fazla vaktim olmuyor.herşey yolunda allah.a şükür.dün beta hcg kontrolüm vardı.1000.in üstündeymiş.haftaya çarşamba yada perşembe keseyi görücez inşallah.tek mi ikiz mi onu anlıycaz:)ama tahlil sonucuna göre tek gibi.4 nisan.ıda atlatsam kalp atışları için daha da rahatlıycam.

ikisi de mükemmel.mutfağının şekline göre karar ver bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…