Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4:30 randevum canım nasipse

sen nasılsın tumecim iyimisin? tatildesin dinlenebiliyomusun bitanem?

iyiyim canım evdeyim daha tam tatil modundayım, iki gündür evden hiç çıkmadım
2-3 gün daha çıkmayı düşünmüyorum....

ohhhh evimin tadını çıkarıyorummmm

iyiyim canım evdeyim daha tam tatil modundayım, iki gündür evden hiç çıkmadım
2-3 gün daha çıkmayı düşünmüyorum....

ohhhh evimin tadını çıkarıyorummmm
ev gibisi yok dimi??
çok çalıştın biraz dinlenmek ii gelecektir hayatım
tatil programınız belli oldu mu?? biz bu sene sanırım gidemeyecez eylülde aşılama düşünüyorum ....

canım akşama inş. tam zamanında yetişirsin...
eee tatil hangi gün başlıyo??

yetişirim inşallah. önemli olan dr doğuma filan giderse o zaman yandık:18:
kesin geç kalırım o zaman.
perşembe düğünden sonra gece yola çıkıcaz inşallah

ev gibisi yok dimi??
çok çalıştın biraz dinlenmek ii gelecektir hayatım
tatil programınız belli oldu mu?? biz bu sene sanırım gidemeyecez eylülde aşılama düşünüyorum ....

valla öyle dosbacım, ben çoooooookkkkk seviyorum evimi, ne zaman kapıdan içeri girsem evimin kokusunu içime çekerimmm

11 temmuz otele girişimiz canım, zaten 9 temmuzda ben kpssye giriyorum, hemen o akşam ankaraya ordan da kemere

neyse sınav bitince kafan rahat rahat gidersin tadını çıkar hayatım
kemer güzel yer...

masalım umarım dr.a zamanında girersin yoksa telaş içinde kalacaksın
geç kalırsan da üzülme hayatım sonuçta bebişi stres yapma :))
yetişeceğini düşünüyorum keyfince eğlenmene bak hayatım

yok yapmam. bebiş önemli başkada bişey düşünemiyorum ben zaten.
yetişirim ya allahın izniyle.
inşallah çok ihtiyacım var valla bi tatile. yeterince üzüldüm. 2 sene olacak doğru düzgün tatil yapmayalı.
kafa dağıtmak lazım demi ama. bebek için uğraştığımızdan biyere gidememiştik. çok şükür bu sene gidiyoruz. inşallah güzel geçer

tatlım benim korkum heyecanım onlardan değil..benimki sonucu nasıl beklerim,sonuç ne olur nekadar yıpranırım kendimi güçlü hissetmiyorum ben...7temmuzda adet olursam 20sinde toplansa 25inde transfer olur ozaman razmazan başlamadan bitmiş olur..tabii bu hesaplar tutmayabilir.. off bilmiyorum yaaa bana kalsa ramazandan sonra yaptırırım..ama seninde dediğin gibi ozamana kadar 2aylık hamiş olurum belkide

yani önümde karar vermek için 8-9gün var inşş en doğru kararı verebilirim..rabbim yardımcımız olsun..

bide kızlar diyelimki transfer ramazandan önce oldu oruç tutabilirmiyim?????:26::26:

slmmmm kızlarrr günaydınn gününüz iyi geçsin inş bi kaç gündür gerginim hamileliktenmi ne kocişi gözüme gösteriyolar valla inşş bi şey olmaz bebeğime sürekli ayete'l kürsi okuyorumm bişey olmasın die çok korkuyorum yaa bugün yine kan aldırdım hcgnin 1000 nin üzerinde olması gerekiyomuş kesenin görünmesi için yarın drum çağırdı dur baklaım grürüz inşş allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımızı almaya nasip etsin inş aminnnn

niye gerginsin şekerim ennnnn multu,özlediğin,beklediğin günler değilmi bu günler?????? yapma lütfen bebişimizde sinirli olur yoksa ona göre

nezaman çıkıyo sonuç tatlım??hadi bakalım keseyide görücez inşş az kaldı...

canım heyecanını çok ii anlıyorum maddi manevi yıpratan bi dönem
ama hep pozitif ol tamam mı?? hiç kötü düşünme..Rabbimin izniyle olacak de...
bu arada transferin ramazan öncesi olursa orucunu tutabilirsin hayatım....sorun değil... önemli olan hamile olduğunda mide bulantıların...eğer bulantın olmazsa bi de dr. sakıncalı bulmazsa tutman lazım zaten...
bence orucunu tut hiç bişi düşünme... bayrama inş. gülücüklerle gir...çifte bayram olsun

canım gerilmemeye çalış
hem bebişini bişi olcağını düşünme... sadece hormonların değişiyor bunu normal bi durum olarak gör...
stres sana hiiiç yaramaz... hem eşine de çektime yazık kız adama :))

dosbacım ve febecimm çok haklısınız sonra kendime kızıyorum ama naparsınız engel olamıyorum biliorum relax olmama lazım relax...saat 2:30 da çıkçak sonuç dur bakalım ii olur inş febecim kasma kendini şekerim inş bu sefer gelcek bebiş

tumecim senide nevayıda dün bigmoneyde gördüm
bir tuhaflık var bu işte
bende oh kızlarda burda diye ilk 10 girmeye çalışıyorum listede sizi göreyim diye

masal iyi eğlenceler tatlım.fazla göbek atma tamam mı

ve düğündede boy boy resmini çektir görmek istiyoruuuuuuuuuuuuumm

öasal tume tatil tarihlerinizin farklı olmasına sevindim.biriniz dönecek biriniz gidecek
bizde yalnız kalmamış olucaz

febecim

bence

bismillah de başla.bugünde yaşayacaksın aynı sıkıntıyı stresi, 2ay sonrada

en azından bebişin gelirse 2 ay kardasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…