4:30 randevum canım nasipse
sen nasılsın tumecim iyimisin? tatildesin dinlenebiliyomusun bitanem?
iyiyim canım evdeyim daha tam tatil modundayım, iki gündür evden hiç çıkmadım
2-3 gün daha çıkmayı düşünmüyorum....
ohhhh evimin tadını çıkarıyorummmm
ev gibisi yok dimi??iyiyim canım evdeyim daha tam tatil modundayım, iki gündür evden hiç çıkmadım
2-3 gün daha çıkmayı düşünmüyorum....
ohhhh evimin tadını çıkarıyorummmm
canım akşama inş. tam zamanında yetişirsin...4:30 randevum canım nasipse
sen nasılsın tumecim iyimisin? tatildesin dinlenebiliyomusun bitanem?
canım akşama inş. tam zamanında yetişirsin...
eee tatil hangi gün başlıyo??
ev gibisi yok dimi??
çok çalıştın biraz dinlenmek ii gelecektir hayatım
tatil programınız belli oldu mu?? biz bu sene sanırım gidemeyecez eylülde aşılama düşünüyorum ....
neyse sınav bitince kafan rahat rahat gidersin tadını çıkar hayatımvalla öyle dosbacım, ben çoooooookkkkk seviyorum evimi, ne zaman kapıdan içeri girsem evimin kokusunu içime çekerimmm
11 temmuz otele girişimiz canım, zaten 9 temmuzda ben kpssye giriyorum, hemen o akşam ankaraya ordan da kemere
neyse sınav bitince kafan rahat rahat gidersin tadını çıkar hayatım
kemer güzel yer...
masalım umarım dr.a zamanında girersin yoksa telaş içinde kalacaksın
geç kalırsan da üzülme hayatım sonuçta bebişi stres yapma :))
yetişeceğini düşünüyorum keyfince eğlenmene bak hayatım
febecim eşinin böyle demesini beklemediğin için şaşkınsın ama atlatırsın canım
korkma tatlım.bir sen misin tüp bebek yaptıran.yumoşta anestezi ile toplanıyor canında yanmayacak
ve belkide eylüle 2 aylık hamiş olarak gireceksin
hayırlı olsun kuzum
ama merak ettiğim transfer ramazana mı denk gelecek
herkesin kandili mübarek olsun.
slmmmm kızlarrr günaydınn gününüz iyi geçsin inş bi kaç gündür gerginim hamileliktenmi ne kocişi gözüme gösteriyolar valla inşş bi şey olmaz bebeğime sürekli ayete'l kürsi okuyorumm bişey olmasın die çok korkuyorum yaabugün yine kan aldırdım hcgnin 1000 nin üzerinde olması gerekiyomuş kesenin görünmesi için yarın drum çağırdı dur baklaım grürüz inşş allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımızı almaya nasip etsin inş aminnnn
canım heyecanını çok ii anlıyorum maddi manevi yıpratan bi dönemtatlım benim korkum heyecanım onlardan değil..benimki sonucu nasıl beklerim,sonuç ne olur nekadar yıpranırım kendimi güçlü hissetmiyorum ben...7temmuzda adet olursam 20sinde toplansa 25inde transfer olur ozaman razmazan başlamadan bitmiş olur..tabii bu hesaplar tutmayabilir.. off bilmiyorum yaaa bana kalsa ramazandan sonra yaptırırım..ama seninde dediğin gibi ozamana kadar 2aylık hamiş olurum belkide
yani önümde karar vermek için 8-9gün var inşş en doğru kararı verebilirim..rabbim yardımcımız olsun..
bide kızlar diyelimki transfer ramazandan önce oldu oruç tutabilirmiyim?????:26::26:
slmmmm kızlarrr günaydınn gününüz iyi geçsin inş bi kaç gündür gerginim hamileliktenmi ne kocişi gözüme gösteriyolar valla inşş bi şey olmaz bebeğime sürekli ayete'l kürsi okuyorumm bişey olmasın die çok korkuyorum yaabugün yine kan aldırdım hcgnin 1000 nin üzerinde olması gerekiyomuş kesenin görünmesi için yarın drum çağırdı dur baklaım grürüz inşş allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımızı almaya nasip etsin inş aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?