hoşgeldin tumecim.şimdiden hayırlı olsun aşılaman.inşallah güzel haberlerini paylaşırız burda.sorduğun soru çok zor.ben de 2 kez aşılama yaptırmıştım.birinde 36 saat diğerinde 38 saat sonra yapılmıştı.ama tutmadı maalesef.24 saat dediyse dr bir bildiği vardır herhalde.onlar uzman sonuçta.onu dinlememek ne kadar doğru olur oda düşündürücü?
TUMECİM senin aşılamaların klomenle olmuyormu canım
tüp bebek raporu için iğne ile olması gerekiyor diye biliyorum ben:26::26:
kızlar iyi geceler nasılsınız
semi tatlımsana gezmeye geldik
semicim merhaba topiğin hayırlı olsun.naslsın canım
ooooooo
kimler gelmiş kimler
hoşgeldiniz kızlar
e hep benmi gelicem birazda siz gelin dimi ama
çay? kahve?
sağol ben iyiyim siz nasılsınız
dün biraz canın sıkkındı
düzeldinmi saracm
şulecim sana tekrar msj yazmıştım ama nette sorun var gelmemiş.ben arkadaşıma pazartesi günü işyerinde sorarım .tüm öğrendiğim bilgileri sonra burda paylaşırım.olurmu canım?ece sanırım geçmişi okuyosun ve cvp yazıyosun umarım benim sorumuda yanıtlarsın bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili fikre ihtiyacım var nedense bende bu nedenle bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum otopsidebebekte bi sorun çıkmadığı söylendi burası ufak bi yer 4 doktor değiştim 3 ayda ilğisizler tranbofoli testini hatırlatmama rağmen üstünde durmadı arkadaşının doktoru nerden ve bu test nasıl yapılıyor ilk düşükte yapmıyorlarmış tekrarlayan düşükler olursa yapılıyormuş çok saçma dolayısıyla eğer sorun bu ise gerekeni yapıp aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.
canım hg zamanla alışırsın bizde ilk zorlandık şöle 1 hafta takıl kurt olursunkızlar yeni üye oldum ama çok sevindim bide anlasam daha güzel olcak ama...:)
ooooooo
kimler gelmiş kimler
hoşgeldiniz kızlar
e hep benmi gelicem birazda siz gelin dimi ama
çay? kahve?
iyiyiym bugün canım sanırım bahardan olacak bazen canım sıkılıyo işte.
kızlar herkese selam.topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.bende 1 yılı aşkın süredir anne olmaya uğraşıyorum.allah hepimize tez zamanda bu duyguyu tattırsın.
canım hg zamanla alışırsın bizde ilk zorlandık şöle 1 hafta takıl kurt olursuntatlım yeni yaılanları görmek için f5 basıyosun başkada bi şey yok
semi bebeğinmmmmmmmmm iadei ziyarete geldikne haber canım nasılsın gribin geçmiş çok sevindim canım
iyi olmana sevindim canım.arada hepimize oluyor
çaylar geldiiiiiiiiiiiiii
(gerçi bunlar daha çok bira bardağına benziyor ama idare at artık canım)
ama dikkat et kafa yapmasın gece gece
kızlar yeni üye oldum ama çok sevindim bide anlasam daha güzel olcak ama...:)
hoşgeldin canımarkadaşlar bende katılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok anlamıyorum bna yardımcı olurmusunuz
semicim merhaba topiğin hayırlı olsun.naslsın canım
kızlar ben çıkıyorum artık.hamileyken internetten de u8zak durmakta fayda varmış.öyşle diyorlar.benden bugecelik bu kadar.hoşçakalın.öptüm herkesi...
hoışgeldin canım
geçti çok şükür
bir grip oldum ortalığı ayaga kaldırdım ölüyom zannettim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?