evet ya nevaymış pardon canım şakaydı biliyosun dimi.
malesef hayatım. bir bilgim yok
üzülme canım.en azından nedenini öğrendin.benimle tüp bebek yaptıran arkadaşımda (4 aşılaması vardı,tüp bebek te 5.denemesi) daha önce geçirdiği onca aşamalardan 1 tane tüp bebek denemesi tutmuştu.ve o bebeğini 5 aylık hamileyken kaybetmişti.onda da pıhtılaşma problemi varmış.şimdiki tüp bebek denemesi tuttu allah.a şükür.o da 9 ay clexane adında göbek yada koldan iğne olacak.öğrenmesiydi allah korusun bunu da kaybederdi.o nedenle öğrenmek en güzeli.slm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı(
ayyy bana dr. hiç yaramıyo(
kızlar ben çıkıyorum....
iyi geceler diyim belki yine uğrarım
hepinizi öpüyoruuuum
hoşgeldin tumecim.şimdiden hayırlı olsun aşılaman.inşallah güzel haberlerini paylaşırız burda.sorduğun soru çok zor.ben de 2 kez aşılama yaptırmıştım.birinde 36 saat diğerinde 38 saat sonra yapılmıştı.ama tutmadı maalesef.24 saat dediyse dr bir bildiği vardır herhalde.onlar uzman sonuçta.onu dinlememek ne kadar doğru olur oda düşündürücü?selam kızlar eminim ki beni merak ettiniz...
ama geldim işte....
eşimin ailesi ile ilgili bazı problemler vardı.. bu nedenle biz bir kaç gün kayınvalidemlerde kaldık..
işe ordan gittim geldim. internet yoktu kızlar orda.
öğle aralarında eve geliyordum biliyorsunuz ama bir haftadır gelemiyorum..
çünkü bu hafta öğle aramız yoktu.
ygs sınavı 27 martta ve çok az kaldı.
bu yüzden tek dersler, etütler ve sınavlar var.. yani bu hafta ömrümdenm ömür gitti valla. çok yoruldum.. eve yeni geldim eve hemen yemek işine girişeceğim. kaç gündür yoktuk.. kociş aç kalmasın..
bu arada kızlar pazartesi aşılamam var.. solda iki yumoş büyümüş... pazar çatlatma iğnesini 12 de yaptır dedi. pazartesi 12 de aşılama var..
yalnız ben çatlatma iğnesini diğerlerinde 36 saat önce vurdurmuştum.. bu doktor 24 saat önce vurdur diyor..
acaba ben yine 36 saat önce mi vurdursam??
üzülme canım.en azından nedenini öğrendin.benimle tüp bebek yaptıran arkadaşımda (4 aşılaması vardı,tüp bebek te 5.denemesi) daha önce geçirdiği onca aşamalardan 1 tane tüp bebek denemesi tutmuştu.ve o bebeğini 5 aylık hamileyken kaybetmişti.onda da pıhtılaşma problemi varmış.şimdiki tüp bebek denemesi tuttu allah.a şükür.o da 9 ay clexane adında göbek yada koldan iğne olacak.öğrenmesiydi allah korusun bunu da kaybederdi.o nedenle öğrenmek en güzeli.
iyiyim canım benim sağol.geçmişi okuyordum.herşey yolunda çok şükür.sizleri takip ediyorum.inşallah burda en kısa zamanda herkesin mutluluğunu yaşarız...ececiiiim hoşgeldin tatlım nasılsınız bakalım???
umarım herşey yolundadır?
semicim hoşgeldin çok şükür toparlandın ve misafirmi ağırladın
ececim merhaba sana hayırlı olsun diyemedim kusura bakma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nevacım 50 tane de ben okurum canım
canım gündüz uyuma erken kalk gece mışıl mışıl uyursun mesela ben eğer geç kalkıyorsam ki öyle gece uyuyamıyorum doğal olarakuykuyla ilgili hep sorunluydum ama bukadar değil kürtajdan sonra geceleri uyuyamaz oldum
hadi hayırlısı canım biz hamile kalana kadar bir dert kaldıktan sonra yok kese yok kalp allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin böyle streslerden uzak tutsun inş.canım benim kusura bakma msjını şimdi gördüm.gündüz işyerinde açıyorum ama fazla vaktim olmuyor.herşey yolunda allah.a şükür.dün beta hcg kontrolüm vardı.1000.in üstündeymiş.haftaya çarşamba yada perşembe keseyi görücez inşallah.tek mi ikiz mi onu anlıycaz:)ama tahlil sonucuna göre tek gibi.4 nisan.ıda atlatsam kalp atışları için daha da rahatlıycam.
melodi için ayetek kürsi duasını bana da yazın kızlar.sayıyı siz belirleyin.ben okurum.
teşkrlr bitanem beğendiğinize sevindim şimdi dahada netleşti kafamdaikisi de mükemmel.mutfağının şekline göre karar ver bence:)
tamam sağol canım ayetel kürsiyi banada yazın kaçtene isterseniz.
şulecim bence de internetten baksan daha sağlıklı bilgiler alırsın.şimdi yanlış birşey söylemek istemem.zaten insan başına gelince daha çok şey biliyor o konuyla ilgili.arkadaşımın bilgisi eminim çoktur,araştırmıştır.ama benim fazla yokece kan pıhtılaşmasıyla ilgili bilgilerine ihtiyacım var
şükür canım.kovaladım gribi gitti.
tatlım sen kan pıhtılaşması ile bilgini
bu konularla ilgili topiklerden bulabilirsin
düşük yapanlar,kürtaj olanlar yada direk testin adıonı yaz öyle bir topik bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?