Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ececiiiim hoşgeldin tatlım nasılsınız bakalım???
umarım herşey yolundadır?

kızlar ben çıkıyorum....
iyi geceler diyim belki yine uğrarım
hepinizi öpüyoruuuum

üzülme canım.en azından nedenini öğrendin.benimle tüp bebek yaptıran arkadaşımda (4 aşılaması vardı,tüp bebek te 5.denemesi) daha önce geçirdiği onca aşamalardan 1 tane tüp bebek denemesi tutmuştu.ve o bebeğini 5 aylık hamileyken kaybetmişti.onda da pıhtılaşma problemi varmış.şimdiki tüp bebek denemesi tuttu allah.a şükür.o da 9 ay clexane adında göbek yada koldan iğne olacak.öğrenmesiydi allah korusun bunu da kaybederdi.o nedenle öğrenmek en güzeli.

hoşgeldin tumecim.şimdiden hayırlı olsun aşılaman.inşallah güzel haberlerini paylaşırız burda.sorduğun soru çok zor.ben de 2 kez aşılama yaptırmıştım.birinde 36 saat diğerinde 38 saat sonra yapılmıştı.ama tutmadı maalesef.24 saat dediyse dr bir bildiği vardır herhalde.onlar uzman sonuçta.onu dinlememek ne kadar doğru olur oda düşündürücü?

ece kan pıhtılaşmasıyla ilgili bilgilerine ihtiyacım var

TUMECİM senin aşılamaların klomenle olmuyormu canım
tüp bebek raporu için iğne ile olması gerekiyor diye biliyorum ben:26::26:

NEVAcm oturma odası ile bir olacaksa mutfağın o tür tezgah harika olacaktır canım

MASAL nereye gidiyonnnnnnnnnnnnnnnnnn

semicim hoşgeldin çok şükür toparlandın ve misafirmi ağırladın

şükür canım.kovaladım gribi gitti.

tatlım sen kan pıhtılaşması ile bilgini
bu konularla ilgili topiklerden bulabilirsin
düşük yapanlar,kürtaj olanlar yada direk testin adıonı yaz öyle bir topik bile olabilir.

ece sanırım geçmişi okuyosun ve cvp yazıyosun umarım benim sorumuda yanıtlarsın bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili fikre ihtiyacım var nedense bende bu nedenle bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum otopsidebebekte bi sorun çıkmadığı söylendi burası ufak bi yer 4 doktor değiştim 3 ayda ilğisizler tranbofoli testini hatırlatmama rağmen üstünde durmadı arkadaşının doktoru nerden ve bu test nasıl yapılıyor ilk düşükte yapmıyorlarmış tekrarlayan düşükler olursa yapılıyormuş çok saçma dolayısıyla eğer sorun bu ise gerekeni yapıp aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.

nevacım 50 tane de ben okurum canım

uykuyla ilgili hep sorunluydum ama bukadar değil kürtajdan sonra geceleri uyuyamaz oldum
canım gündüz uyuma erken kalk gece mışıl mışıl uyursun mesela ben eğer geç kalkıyorsam ki öyle gece uyuyamıyorum doğal olarak
hadi hayırlısı canım biz hamile kalana kadar bir dert kaldıktan sonra yok kese yok kalp allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin böyle streslerden uzak tutsun inş.
melodi için ayetek kürsi duasını bana da yazın kızlar.sayıyı siz belirleyin.ben okurum.

ikisi de mükemmel.mutfağının şekline göre karar ver bence:)
teşkrlr bitanem beğendiğinize sevindim şimdi dahada netleşti kafamda
tamam sağol canım ayetel kürsiyi banada yazın kaçtene isterseniz.

ece kan pıhtılaşmasıyla ilgili bilgilerine ihtiyacım var
şulecim bence de internetten baksan daha sağlıklı bilgiler alırsın.şimdi yanlış birşey söylemek istemem.zaten insan başına gelince daha çok şey biliyor o konuyla ilgili.arkadaşımın bilgisi eminim çoktur,araştırmıştır.ama benim fazla yok(

canım dediğini yaptım ama eceye yazdığım kadar bilgilenebildim kişiye göre reaksiyonları farklı gösteren bi durum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…