önsezileri çok kuvvetli seminin biçok kez şaşırttı beni çokta zeki.
eminmisin şulecim
güzel bakıyorsunuz güzel görüyorsunuz kızlar teşekkür ederim.
bu kociş tutturdu bu gece.kapat kapat diye
sabah erken gidicez diyor.
sinir oluyorum güya tatil.herzamankinden erken kalkıcam ve tahminen yorucu birgün olacak
neyse hiç istemiyorum ama kaçayım ben kızlar iyi gecelr
adımdan emin olduğum kadar eminim semicim.eminmisin şulecim
güzel bakıyorsunuz güzel görüyorsunuz kızlar teşekkür ederim.
bu kociş tutturdu bu gece.kapat kapat diye
sabah erken gidicez diyor.
sinir oluyorum güya tatil.herzamankinden erken kalkıcam ve tahminen yorucu birgün olacak
neyse hiç istemiyorum ama kaçayım ben kızlar iyi gecelr
gelemiyicek olanlar belli yer neresi olursa olsun ama izmit oluncada biz istanbuldakiler gelemiyicez.biz uyarız canım yeterki herkes gelebilsin
yarın pek giremem ama çık nevacım yorgunluğunu anlıyorum ALLAH kolaylık versin öpüyorumkızdırma kocişi semiciğim zaten bende gözümü açamıyorum yarın tatil ama ben oturamayacak kadar erken kalktım bu sabah ve çoook yoruldum şulemmm görüşürüz bitanem bende çıkayım yarın evdeyim görüşürüz şekerim
bu arada kardeşim bugün dr gitmiş değeri 2 ye katlanmış çok şükür hamileliğide iyi geçiyormuş kasık ve bel ağrısı ondaki belirtiler hemen sordumdaneyse iyiya.febe ne yaptı acaba bugünmü p.tesimi gidecekti o dr unuttum yaa:26::26::26::26:
kızlar ben bu sabah regl oldum artık olunca sevinecek duruma düştüm ee herşeyde bir hayır vardır değilmi?neyse bugün yeni evlenen kardeşim babamlara sürpriz yapacakmış bende gideceğim kızkardeşlerimde orada hepimiz toplanıp ediyle büdünün evini şenlendireceğiz.
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr
gününüz aydın olsun inşallahhhhh...
bugün bizim kemerde olmamız gerekiyordu ancak elde olmayan nedenlerle gidemedik.
zaten bu hafta trakyadan misafirlerimiz var..
çarşamba edirneden, cumarteside çorludan
günaydın canımgünaydınnnnn kızlarrrrrrrrr
gününüz aydın olsun inşallahhhhh...
bugün bizim kemerde olmamız gerekiyordu ancak elde olmayan nedenlerle gidemedik.
zaten bu hafta trakyadan misafirlerimiz var..
çarşamba edirneden, cumarteside çorludan
bu arada benim kırmızılar geliyorum diye sinyal vermeye başladı sabah adet oldum sandım, çok karnım ağrıdı..
hala da ağrıyor
nerdesiniz kıslarrr kimsecikler yok
günaydııın. ne çok misafir maaşallah.
benim kırmızılarda da dün gece geldi garip garip
günaydın canım
sıcakta misafirde zor oluyor kolay gelsin...
eee tatile gitmeyecek misiniz??
benimkilerde hala gelmedi(
sabah test yaptım yok bişi tabii ki de(
gelsede rahatlasam
günaydııın
[font=ımpact]kızlar febe bugün doktora gitmiş.
Yumoşalrı gayet güzel gelişiyormuş
çarşamba tekrar gidecekmiş
muhtemelen cuma ya da cumartesi yumoşlar toplanacakmış
ayyyyy hadi inşallah topiğimize bir bebiş daha gelsinnnnnnnnnn[/font][sıze=3][/sıze]
Masalcım karacım naber kızlarrrrr????
Masalcım bebiş nasıl? Büyüdü mü karnın biraz
slm arkadaşlar arada gelip bakıyorum kimsecikler yok offfffff
hani ben tüp yaptırmıştım düşük olmuştuya düşükten sonra ara kanamam oldu4 gün sürdü 15 gün sonra tekrar kanama başları 12 haziranda başlardı bu cumartesi kasildim yaklaşık 1 aydır kanamam var dr gittim polikistover cıktı tüp bebek kullanılan ilaçlar yapabiliyormuş ama anlamadıgım içim ter temizken aniden cıkarmı bu kist offffffff dengem cok bozuldu psikolojim alt üst ben kendimi hiç böyle mutsuz ve yanlız hissetmemiştim şimdi buda tuz biber oldu ve şu 3 ayda 15 kilo almışım oldum davulkendime olan güveninde sıfırlandı şimdi dogum kotrol hapi kullanıyırum cok lazımya birde sizle bişe paylaşmak istiyorum geçen bi ablayla tanıştım 7 yıl cocugu olmamiş denemedik yol kalmamiş ona nikah tazelemesini söylemişler tazeledigi ay hamile kalmışben düşünüyorum belki ilginizi çeker diye yazdım eminin sizde benim gibi her umudun peşinde koşuyorsunuzdur buda bizim çilemiz
günaydıııııııınlaaarrr.....
çok şükür gelebildim. pc de oldu. nasıl alışmışım kendimi boşlukta hisettim valla....
iyiyim tumecim çok şükür bi yaramazlık yok.
karnımda büyüdü artık hamile olduğum belli oluyor.
sizler nasılsınız nevar neyok inşallah herşey yolundadır.
febe içinde çoooook sevindim inşallah bebiş gelir bu ayyyyy.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?