aslına bakarsan ben eşimin bukadar içine atmasından rahatsızım ama bukadar açık konuşmasınada alışık değilim ya bi garip oldum sağol canım iyiki varsınız içim daha rahat artık.
evet yine hafif zamanlarımda sıcakları geçiriyorum geçen arkadaşlarım çıkmaya başladı dedi ama ben farkedemiyorum
kzılar ben çıkıyorum malum işlere devam
görüşürüz öptüm
evet ya bak ağladım sizlerle dertleştim rahatladım onlar içlerine atıyorlar kıyamıyorum hiç onun üzülmesine canım benim sağolasın ALLAH razı olsun dualarında olalımbende eşimin hiç içine atmasını istemezdim ben okadar aglar sızlardım hiç ses çıkarmazdı.allahım kimseye dayanamıyacagı acıyı vermez ama ne güzel içini dökmüş eşin sana inşallah en kısa zamanda sizinde kucagınızı göbüşlerinizi dolduracak
canım
en önce esmaül hüsna
3 ihlas
3 felak
3 nas
1fatiha
1fetih
subanike
ettehıyatü
1yasin
amme
izmi azam
imamı azam
bu kadar okudum ve dua ettim canım.allah dualarımızı kabul etsin inşallah....amiiiinnnnn
yok canım benimki de çok konuşmaz hep destek olur ama o da çok üzülüyo biliyorummasal tatlım hoşgeldin.16:
nasılsın canım
bebişimiz nasıl,tatilin nasıl geçti
dosbacım zaten üzülüyoruz birde eşler böyle deyince iki üzülüyoruz
ama olsun onlarında konuşmaya ihtiyacı oluyor işte arada
slm arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldin semicim .
gece eşim biraz içini döktü söyledikleri çok canımı acıttı onun canında nekadar yandığını anladım bebeğimiz gitmeseydi 21 gün sonra kucağımıza alıcaktık.
eşlerin nasıl destek oldugu hakkında bir fikrim yok desem
benimki sank, böyle bir problemimiz yokmuş gibi davranıyor
ben açmadan konuyla ilgili birşey söylediğini hiç hatırlamıyorum
hoş ben konuştuğumdada sadece dinler bakarsın suatına
ee derim bişeyu söylemesini beklediğimi bilsin diye bakarım yüzüne
ne ee si der
e ben bu adama daha ne diyeyim
bari diyorum nefesimi harcamayayım
aşılama oldum ya mesela tüm süre boyunca olur olmaz tutar tutmaz ne bileyim işte hiçbirşey demedi
hım dur bakayım bide günahını almamyayım bir kere karnmıma dokunmuştum sanırım birde kaçıncıu gün bellimi olur demişti ne
Bende bu ay aşılama oldum bugünde kırmızı kartı yedim ne yazıkki zaten dün kan testinde öğrenmiştim içim daralana kdar nefesim kesilene kadar ağladım ağladım ne oldu hiçç benim eşimde sanki hiç takmıyomuş gibi yapıyor ama işin aslı o değil aslında bendn çok daha üzülüyor bugün bir yere bir yazı yazmış okudum daha çok ağladım keşke aslında onlarda bizim gibi dışa vursalar.
semiciğim o arkandaki gacı kim bacım :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?