Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende sağol tatlım.iyki sende varsın sen gönlünü ferah tut canım elbet bir gün bizlerde anne olacağız...
aslına bakarsan ben eşimin bukadar içine atmasından rahatsızım ama bukadar açık konuşmasınada alışık değilim ya bi garip oldum sağol canım iyiki varsınız içim daha rahat artık.

allah kolaylık versin tatlım sana....

evet yine hafif zamanlarımda sıcakları geçiriyorum geçen arkadaşlarım çıkmaya başladı dedi ama ben farkedemiyorum

kolay gelsin bebişim görüşürüz allaha emanet ol....
kzılar ben çıkıyorum malum işlere devam
görüşürüz öptüm

evet ya bak ağladım sizlerle dertleştim rahatladım onlar içlerine atıyorlar kıyamıyorum hiç onun üzülmesine canım benim sağolasın ALLAH razı olsun dualarında olalım

hee bu arada yazmayı unuttum.namaz kılan bir komşumada namazlarından sonra arkadaşıma dua et tüp bebek yaptıracak tutsun diye dedim tamam dedi.....

slm kızlar nasılsınız...
ayyy hepimiz aynı olmuşuz....bizde yarın bebek görmeye gideceğiz kısmet olursa...eşimle bebeğe kıyafetler aldıkkk
okadar güzeller ki...
benim ki de biz ne zaman alacağız yada alabilcekmiyiz dedi...içim eridi valla

masal tatlım hoşgeldin.16:
nasılsın canım
bebişimiz nasıl,tatilin nasıl geçti

dosbacım zaten üzülüyoruz birde eşler böyle deyince iki üzülüyoruz
ama olsun onlarında konuşmaya ihtiyacı oluyor işte arada

yok canım benimki de çok konuşmaz hep destek olur ama o da çok üzülüyo biliyorum (

slm arkadaşlar nasılsınız

canım hoşgeldin nasılsın??

eşlerin nasıl destek oldugu hakkında bir fikrim yok desem
benimki sank, böyle bir problemimiz yokmuş gibi davranıyor
ben açmadan konuyla ilgili birşey söylediğini hiç hatırlamıyorum
hoş ben konuştuğumdada sadece dinler bakarsın suatına
ee derim bişeyu söylemesini beklediğimi bilsin diye bakarım yüzüne
ne ee si der
e ben bu adama daha ne diyeyim
bari diyorum nefesimi harcamayayım

aşılama oldum ya mesela tüm süre boyunca olur olmaz tutar tutmaz ne bileyim işte hiçbirşey demedi
hım dur bakayım bide günahını almamyayım bir kere karnmıma dokunmuştum sanırım birde kaçıncıu gün bellimi olur demişti ne

hoşgeldin semicim .

gece eşim biraz içini döktü söyledikleri çok canımı acıttı onun canında nekadar yandığını anladım bebeğimiz gitmeseydi 21 gün sonra kucağımıza alıcaktık.

olur canım bunları düşünerek kendinizi yıpratırsınız bizlere büyük iş düşüyor onlara moral vermeli olumlu düşünmelerini sağlamalıyız olduki olmayadabilir ilahi taktir sonunda ölüm yok 2 kişilik dünyamızda mutlu mesut yaşamakta güzel çok çocuklu olup mutsuz olanalarada çok ne yapalım herkesin bir sınavı var bu dünyada 4 4 lük kimse yok rabbim dermansız dert vermesin bizlere bak bu olay birbirimizi tanımamıza sebep oldu buda iyi bişey değilmi yalnız değiliz bunuda beraber yeneceğiz inşallah.herşeye rağmen rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum sabır ne güzel bir davranışki biz bundan alnımızın akıyla çıkabilelim şekerler.3 günlük dünya sonuçta öteki dünyada tadarız hiç olmazsa gerçek hayatımızda.böyle düşünün.

aaaaaaa:26: :26: :26: semi sen benim eşimle ne zaman tanışmıştın canım kişiliğini hemen çözmüşsün bu arada tam yazacaklarımı yazmışsında sağol bana zahmet olmadı yani sanırım eşlerimiz iyi anlaşacak.

ay ben bugün çok yoruldum midemde bulanıyor bide akıntım var bide pembe lekem geldi bide kasıklarım ağrıyor sanırım geliyor benimkiler öyle işte

bu arada kardeşim bugün dr gitmiş değeri 2 ye katlanmış çok şükür hamileliğide iyi geçiyormuş kasık ve bel ağrısı ondaki belirtiler hemen sordumda neyse iyiya.febe ne yaptı acaba bugünmü p.tesimi gidecekti o dr unuttum yaa:26::26::26::26:

Bende bu ay aşılama oldum bugünde kırmızı kartı yedim ne yazıkki zaten dün kan testinde öğrenmiştim içim daralana kdar nefesim kesilene kadar ağladım ağladım ne oldu hiçç benim eşimde sanki hiç takmıyomuş gibi yapıyor ama işin aslı o değil aslında bendn çok daha üzülüyor bugün bir yere bir yazı yazmış okudum daha çok ağladım keşke aslında onlarda bizim gibi dışa vursalar.

pembe lekenin devamı geldimi
canım

benim evdekinden sendede var birtane desene
en sinir oldugum huyu
anlatırım anlatırım tepki beklerim bakarım öyle yüzüne
ama o zahmet edip gözlerini bile bana çevirmez
sanki ben oırda değilim birşey anlatmamışım
sonrada dediğim gibi
ne diyorsun desem mesela
neye diye cevap veriyor buna çok sinirleniyorum
beni dinlemiyormusun insan yerine koyup dinleyip iki kelime cevap versene derim
kavgalarımızda hep bu huyu yüzündendir
gıcık şey

evet aslında benikide hiç takmıyormuş gibi ama erkeklerin yapısında var hırslarımızıda onlardan çıkarıyoruz üzülüp ağlıyorsun ama her yıkıntının ardından tekrar ayağa kalkıyorsun çünkü bu dünya umut dünyası ve emin ol hiç bir zamanda umudunu yitirmiyorsun en karamsar anında bile ya olursa sorusu hep oluyor hayatında onun için bir silkelen ve herzaman en kötüsünü düşün canım ve şükret eminim daha iyi hissedeceksin kendini en azından ben öyle hissediyorum

evet canım ondan bendede var ama ne yapalım bir dediğimi 2 etmez tek kötü huyları bu olsun gıdı gıdı yapsa daha kötü ben en çokta kumandayla olan ilişkisine dayanamıyorum bana karşı okadar bağlı değil

bende ne yaptım onu mausla aldattım artık ödeştik

nevacım bana msj gönderdiysen okuyamıyorum haberin olsn
tıklayacağım yerde reklam var ve tıklayamıyorum
sinir oldum

kardeşinin bebişinin iyi olmasına sevindim canım

şulecim bu akşam bir görünüyorsun bir kayboluyorsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…