Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım msj yazmadım beğenilerdir onlar cvp alamamış olsaydım zaten anlardın

iyi yapmışsın canım
benimkinin kumandaylada işi olmaz.vardiyalı çalışıyor ya zaten herhangi bir programı takip edemez
maç hastası falanda değildir
kumanda da benim mause da

semi ben hiç bişey anlamadım canım sanırım uykum var ondan olabilir mi???:26::26::26:

iyi yapmışsın canım
benimkinin kumandaylada işi olmaz.vardiyalı çalışıyor ya zaten herhangi bir programı takip edemez
maç hastası falanda değildir
kumanda da benim mause da

ooooooooooooooo sen benden iyisin eee bu adam tv izlemiyor maç izlemiyor pc ye takılmıyor konuşmuyor ne yapıyor

ooooooooooooooo sen benden iyisin eee bu adam tv izlemiyor maç izlemiyor pc ye takılmıyor konuşmuyor ne yapıyor

çok güldüm.
o msjı yazarken benim kociş ne yapıyor diye düşünmedim değil
hımmm dur düşüneyim
iş,uyku,yemek,gazete çay keyfi
yaramaz
evdeyken böyle
ama ek iş yaptığı için fazlada fırsatı olmuyor zaten zavallımın
ben şunu yapalım şuraya gidelim dediğim zamanda geri çevirmez
öyle işte

şule elma dersem ses ver armut dersem yaz armuuuuut

huhuhuhu ordamısın kuzum kendine gel eski şuleyi istiyoruz biz

sen yazarken o arada bende ne düşündüm biliyormusun :44::44::44:

acaba bu bahçeli evde oturuyorya evin önünde kavak ağacı varda kocam diye ondanmı bahsediyor dedim kendi kendime eee doğal olarak çocukta olmuyordur

yazık adamcağıza bizde kaşınıyoruz valla ben çalışırken kocişimle ilgilenemiyordum bile tabi evde maymalamaş yatıyoruz akşamada gardımızı alıp bütün gün yorulmuş kocişlerimizle uğraşıyoruz

semiciğim pempe lekeyi sormuştun sanırım :26: ıımmmm sana dediğimde çooook açık bir akıntı ile geldi bide şimdi tuvalete gittiğimde başka bişey yok bakalım gelecekmi??

neva hemen yanıbaşımda oturuyor.görmesin.aaa niye öle diyosun bak adam haberleri izliyor
evet tatlım çok yorgun oluyor.
hem yarın ağvaya gidiyoruz işte ya.sen geliyormusun:26:

semi ben senden korktum şekerim :18::18:

neva hemen yanıbaşımda oturuyor.görmesin.aaa niye öle diyosun bak adam haberleri izliyor
evet tatlım çok yorgun oluyor.
hem yarın ağvaya gidiyoruz işte ya.sen geliyormusun:26:

malesef tatlım biz arabamızı sattıkya şu anda 1 tane araba var oda k.pederimde olacak yarın ama araba olsaydı gelmeyi çok istiyordum zaten siz kalabalık olacaksınız taşınayımda şu ramazanda geçtikten sonra bir buluşma gerçekleştirelim kızlar artıkın bir gün belirleriz gelebilen gelir ne yapalım yoksa bir halt beceremeyeceğiz biz iş güç ağır basıyor malesef,azcık istek ve gayretle yapalım bu işi lafta kalmasın fikrimce.

Son düzenleme:
bence yeri değiştirmelisiniz tabi benim fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…