nevacım bana msj gönderdiysen okuyamıyorum haberin olsn
tıklayacağım yerde reklam var ve tıklayamıyorum
sinir oldum
kardeşinin bebişinin iyi olmasına sevindim canım
şulecim bu akşam bir görünüyorsun bir kayboluyorsun:26:
evet canım ondan bendede var ama ne yapalım bir dediğimi 2 etmez tek kötü huyları bu olsun gıdı gıdı yapsa daha kötü ben en çokta kumandayla olan ilişkisine dayanamıyorum bana karşı okadar bağlı değil
bende ne yaptım onu mausla aldattım artık ödeştik
iyi yapmışsın canım
benimkinin kumandaylada işi olmaz.vardiyalı çalışıyor ya zaten herhangi bir programı takip edemez
maç hastası falanda değildir
kumanda da benim mause da
ooooooooooooooo sen benden iyisin eee bu adam tv izlemiyor maç izlemiyor pc ye takılmıyorkonuşmuyor ne yapıyor
canım benim nevacım ben eski şuleyim ama bağlantı eski bağlantı değil sinir ediyor beni bi gidip bi geliyor.şule elma dersem ses ver armut dersem yaz armuuuuut
huhuhuhu ordamısın kuzum kendine gel eski şuleyi istiyoruz biz
çok güldüm.
o msjı yazarken benim kociş ne yapıyor diye düşünmedim değil
hımmm dur düşüneyim
iş,uyku,yemek,gazete çay keyfi
yaramaz
evdeyken böyle
ama ek iş yaptığı için fazlada fırsatı olmuyor zaten zavallımın
ben şunu yapalım şuraya gidelim dediğim zamanda geri çevirmez
öyle işte
canım benim nevacım ben eski şuleyim ama bağlantı eski bağlantı değil sinir ediyor beni bi gidip bi geliyor.
nette problemi olabilir
akşamdan beri bir var bir yok
önsezileri çok kuvvetli seminin biçok kez şaşırttı beni çokta zeki.semi ben senden korktum şekerim:18::18:
önsezileri çok kuvvetli seminin biçok kez şaşırttı beni çokta zeki.
sen yazarken o arada bende ne düşündüm biliyormusun :44::44::44:
acaba bu bahçeli evde oturuyorya evin önünde kavak ağacı varda kocam diye ondanmı bahsediyor dedim kendi kendimeeee doğal olarak çocukta olmuyordur
yazık adamcağıza bizde kaşınıyoruz valla ben çalışırken kocişimle ilgilenemiyordum bile tabi evde maymalamaş yatıyoruz akşamada gardımızı alıpbütün gün yorulmuş kocişlerimizle uğraşıyoruz
semi ben senden korktum şekerim:18::18:
neva hemen yanıbaşımda oturuyor.görmesin.aaa niye öle diyosun bak adam haberleri izliyor
evet tatlım çok yorgun oluyor.
hem yarın ağvaya gidiyoruz işte ya.sen geliyormusun:26:
bence yeri değiştirmelisiniz tabi benim fikrim bu.malesef tatlım biz arabamızı sattıkya şu anda 1 tane araba var oda k.pederimde olacak yarın ama araba olsaydı gelmeyi çok istiyordum zaten siz kalabalık olacaksınız taşınayımda şu ramazanda geçtikten sonra bir buluşma gerçekleştirelim kızlar artıkın bir gün belirleriz gelebilen gelir ne yapalım yoksa bir halt beceremeyeceğiz biz iş güç ağır basıyor malesef,azcık istek ve gayretle yapalım bu işi lafta kalmasın fikrimce.
semi bide busene tatil yok diye sızlanıyordun tatil yapınca nasıl olucak merak ediyorum.
bence yeri değiştirmelisiniz tabi benim fikrim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?