Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet arkadaşım kullanıyor bunu, gayet memnun.bir daha ki sefere ben de bunu deneyim bakalım, bu da su bazlıdır değil mi masalcım?

bildiğim kadarıyla evet tatlım.
hem eczanede satılanlar daha güvenli diye daha rahat kullanırsınız

genelde menopozda olan bayanlarda ciddi kuruluk sıkıntıları oluyo onlardan duyduğum kadarıyla sıkıntıları gideriyomuş.

zaten sizin orası tatil yeri gibi tatlım üzülme amasra yap geçer.

evet ben onu şöyle duydum hani 40 lı çocukları bir araya getirmezlerya kırk basar diye yeni evlilerinde 40ın içindeyken bir araya gelmeleri çocuk olmasını engellermiş. ama tek tarafımı ekliyor bilmiyorum çünkü benimle evlenip bebeği olmayan yok bir tek ben :84: :84: ama denemek lazım

yesin onu teyzesi

masalcığım ben şimdi taşınacağımya o tesbihi yerinden oynatmam gerekecek tekrar baştanmı dua okuyup koyayım yoksa öylece takayım mı?bilemedim.

kızlar bende bu ay ara kanama geçirdim ya sıcaklardan diyorum yada düşük yaptım ve benim çoğunlukla özelliklede günüm geçtiyse zift gibi olur korkulacak birşey yok yani bazen sökülemiyoruz az olduğundan o yoğunluk.

bende öyle yapıyorum

adetliyken tüm yumurtalar falan atıldıgında için tertemiz oluyor tabiki kistmi yumurtamı daha ii ayırt edile biliyor ayrıca korkmam kan krem görevi görür lop diye girer anlamazsın bile

inşallah canım az sabret gelecek sırayla

semiciğim benimde 6 santim ikiz kistim vardı 3 ay bende kaldı en son dr gittik bidahaki ay ameliyat dedi usgdede kocaman görünüyordu tam ameliyat olacağım ay yok olmuş nasıl gitti anlamadım çok dua etmiştim ama korkumdan

ben hep çatala çıktım artık o sıklıktaki ev koltuğumun birini öyle yaptıracaktım o kadar alışmıştım.

ee sende ayazı beğendiysen isim hazır
ayrıca güzel isim ayaz
o sıcakta akla gelebilecek en mantıklı isim gibi duruyor
benim dediğim oturumlar sadece geyik olacak zaten masalcım
mutluluğu köpürtmek için

yazın sıcaklığında ayaz kışın ne olacak adını söylerken içimiz titreyecek şöyle mevsimlik bir isim mi bulsak :26:

nevacım seni yerde ararken gökte buldum canım

nevacım sen hiç adetine 3 gün falan kala ovulasyon testi yaptın mı canım?

evet canım biz burada konuşurken bir arkdşta gelip söylemişti bende bazı yorumlarda okumuştum ama edada bende yaptığımızda silik çkmıştı adete yakın yani bilemiyorum bizde bişey yok

Son düzenleme:
tumecim canım bende 2007 de evlendim temmuz 27
bende hediye olmasını isterim ama şu an yok (
bu ayın 6sıda eşimin doğum günüydü 5.de test yaptım yine yok (
4 yıl bitti ve artık benim bahanem de yok (
Rabbim hepimize yardım etsin

usg ultrason demek canım ty&ja adı

eczanede yoksa ama su bazlı başka bir jel daha alabilirsin canım
sonuçta hepsinin görevi aynı
şimdi gerçekten salak olduğuma kanaat getiriceksin ama canım sıkkında azcık algılamakta sorun yaşıyorum inan ulturason vajinal konturol demek dimi tüp bebekte yumurta gelişiminde yapılan konturollerde anlaşılır dimi.

rica ederim canım ya ne demek bide ayaz deyince aklıma esen gürleyen bir karakter geldi aklıma bak mesela benim ismiminde anlamı ateş ve alev demek ani köpürmelerim var örneğin.
bencede çok tatlısın senin gibi güzel yürekli olsun evladın inşallah.

nacizane bende bi ilaç söyliyim madem.
eczanede satılan kuruluk için olan GLEİTGELEN jel var alabilirsınız ondanda.
onunda taş çatlasın 10 lira filandır.
ben kullanıyım ozaman bunu tek kullanımlıkmı bu jeller

nevacım tekrar yapmana gerek yok sadece asarken yine 3 ihlas 1 fatiha oku as tatlım.
rabbim kabul etsin inşallaaaaaahhhh

demek öyle nevacımmmm
o zaman ben perşembeye kadar adet olmazsam eğer kan veririm sabahtan, öğlene çıkar zaten sonuç

gerçi adet belirtilerim bu ay gümbür gümbür...
ciciklerimin ucu inanılmaz acıyor, yatamıyorum ya...
prolaktinim tavan yaptı sanırım

evet canım tek kullanımlık onlar. daha rahat kullanırsın hem.

bunlar yıllar sonra acı bir hatıra olarak hatırlıyıcaz ve o anda bebişinizin güzel kokusunu içinize çekeceğiniz günler olarak geride kalır inşallah ömrünüzü aynı yastıkta geçirebiliceğiniz çok uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle.

masalcım nacisane fikrimi belirtmeden geçemedim isim konusunda isimler karektere yansır manasına dikkat etmek gerekir aynı zamanda anne ve babaya vebal düşüyor bu konuda kızmamışsındır umarım bana.

evet bende duydum ve gördüm mesela şevval ismini taşıyanlar çok yaramaz toygar çok zeki gibi mesela gerçekten isim insanın hayatını etkiliyor öyle yabani soğuk kanlı yeğen istemeyiz masalcım ona göre yinede sen ne dersen o olur tatlım

ayyy ben bugün çok yoruldum söylemiştim dün annemlere gittim, bugün geldim perde işlerimi hallettim karnım zil çalıyordu söylemesi ayıp canım simit çekti aldım eve gelkince çay demledim bir buraya bakayım dedim çayım zehir oldu neyse en bir hüpletip onları geleyim gözüm açılsın duş alınca daha bir açcıktım sanki.

aminn bitanem inşallahhh

amin şulecim inşallahhh..
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

bu arada şulecim ultrasonun karından bakılanına abdominal, alttan bakılanına ise vaginal ultrason deniyor bitanem

afiyet bal şeker olsun canımcım

ay pahallıymış ozaman ya tek kullanımlık 10 tl dimi doğru anladım.
şulecim bir tanesi değil kutusu 10 lira benimki 5+2 hediyeli 9.25 fiyatı var..
yani yedi paket var içinde.

ayrıca ekonomik olsun diyorsan, 100 kullanımlık vakumlu doj ayarlıda var..
ama ben onlardan hiç kullanmadım, hep tek kullanımlık

bence takılma şekerim benim kardeşimde aynen adet belirtilerini yaşadı hamile olduğunda belim kasıklarım ağtıyor diyordu ve ciciklerinin ucuda çok acıyormuş yani belirsizlik çok onun için ne umutsuzlık nede fazla umutlanmak bize yasak ortada gideceğiz bakalım olana kadar

çok haklısın nevacım

bakalım bekleyip görelim, perşembe testte çıkarsa, eşime en güzel yıldönümü hediyesi olur...

Rabbim inşallah o günü gösterir

kızlar size bişey danışıcam.

nekadar çok ev aradığımdan ve ne sıkıntılar çektiğimden haberdarsınız bu evi akşam namazımı kılıp duamı ettikten sonra öylesine bakmaya geldim ve tuttum evi başka birine söz verdiği halde bize verdi ev sahibimiz ama bi türlü ısınamadım sanki azcık daha arasam daha güzelini bulucaktım gibi geliyor dün kocişle gezinirkende çarşının orta yerinde 2.kat güneş içine vurmuş sıfır bi ev gördük dışardan kiralık yazıyordu evi tutucağımız zaman kocişi aradım sen beğendiysen tamam ama eminmisin bak sonra vazgeçemeyiz dedi ama ben tutuktan sonra şüpeye düştüm ama bir buçuk aylık kira ve depozitomuzu vermiştik vazgeçemezdim dün kocişe evi görüp vahlanınca çok kızdı offffffffffff ama böyle ısınamayıncada çok kötü bi boşlukta gibiyim siz ne dersiniz bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…