evet arkadaşım kullanıyor bunu, gayet memnun.bir daha ki sefere ben de bunu deneyim bakalım, bu da su bazlıdır değil mi masalcım?
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr
gününüz aydın olsun inşallahhhhh...
bugün bizim kemerde olmamız gerekiyordu ancak elde olmayan nedenlerle gidemedik.
zaten bu hafta trakyadan misafirlerimiz var..
çarşamba edirneden, cumarteside çorludan
[font=ımpact]kızlar febe bugün doktora gitmiş.
Yumoşalrı gayet güzel gelişiyormuş
çarşamba tekrar gidecekmiş
muhtemelen cuma ya da cumartesi yumoşlar toplanacakmış
ayyyyy hadi inşallah topiğimize bir bebiş daha gelsinnnnnnnnnn[/font][sıze=3][/sıze]
slm arkadaşlar arada gelip bakıyorum kimsecikler yok offfffff
hani ben tüp yaptırmıştım düşük olmuştuya düşükten sonra ara kanamam oldu4 gün sürdü 15 gün sonra tekrar kanama başları 12 haziranda başlardı bu cumartesi kasildim yaklaşık 1 aydır kanamam var dr gittim polikistover cıktı tüp bebek kullanılan ilaçlar yapabiliyormuş ama anlamadıgım içim ter temizken aniden cıkarmı bu kist offffffff dengem cok bozuldu psikolojim alt üst ben kendimi hiç böyle mutsuz ve yanlız hissetmemiştim şimdi buda tuz biber oldu ve şu 3 ayda 15 kilo almışım oldum davulkendime olan güveninde sıfırlandı şimdi dogum kotrol hapi kullanıyırum cok lazımya birde sizle bişe paylaşmak istiyorum geçen bi ablayla tanıştım 7 yıl cocugu olmamiş denemedik yol kalmamiş ona nikah tazelemesini söylemişler tazeledigi ay hamile kalmışben düşünüyorum belki ilginizi çeker diye yazdım eminin sizde benim gibi her umudun peşinde koşuyorsunuzdur buda bizim çilemiz
canım bak avatardaki son ultrason fotosu.
çoook büyümüş 4 haftada bayağı farketmiş.
bu arada 2'li tarama testinin sonucu iyi çıktığı için 4'lü tarama testine gerek görmedi dr.
geçen gün 3' lü tarama testi yaptırdık çok şükür oda iyi çıktı. kafam rahatladı şimdilik.
6 hafta sonra kontrolümüz var yine nasipse şimdilik herşey yolunda.
üzmüyo bizi çok şükür.
evet tatlım atlatım çok şükür. doğumdan korkuyorum şimdi azcık niye bilmiyorum ama nasip tabi.
allah yardımcım olsun inşallah. yooo gelirim tatlım burayı ihmal etmem
burası kendimi en rahat hissetiğim yer.
ay inşallah tumecim. rabbiiiim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
hıııımmm bu arada tespihlerden birini kuzenime göndermiştim onunda muradı oldu haberiniz olsun.
rabbim meleklerinizi gönderecek en kısa zamandaaaa
kızlar listeyi aradım ama bulamadım. beni de eklediniz mi listenize?
bide bişey sorcam bilen,fikri olan, aynı durumu yaşamış olan??? son 3 aydır reglim 2 gün gecikmeli olarak ve simsiyah zift gibi ilk 2 gün damla damla başlıo kanama gelio sonra ziftle bitiş yapıo. menapoz mu nee:18:
nedenini bilmem ama zift gibi kan kalmış kan oluyo yani rahmin kanı hemen atmamış kalmiş kan geliyor gecikmelerde hava koşullrında olabilir ablam saglık ocagında bu aylarda cok ara kanaması ve düzensizlik yaşayan varmış
canımmmmm benim bütün tedavim boyunca hiç üstten bakılmadı hep alttan bakıldı,
hatta ilk gittiğimde adetimin ikinci günüydü.
doktora hayır bakamazsınız çünkü hastayım dedim,
adam güldü bana zaten hasta olman gerekiyor dedi,
ben bütün ultrason boyunca kusura bakmayın nolur falan deyip durdum adama..
adam da bana böyle baktı
muayeninin hemen öncesi pedini değiştir, daha rahat edersin
adetliyken tüm yumurtalar falan atıldıgında için tertemiz oluyor tabiki kistmi yumurtamı daha ii ayırt edile biliyor ayrıca korkmam kan krem görevi görür lop diye girer anlamazsın bile
sıkma canını sen dua et temiz cıksın bak benim poliks over cıktı sancıdan komalık olsaydımda temiz cıksaydı
sen rahat ol kasma kendini uzan sedyeye akşam ne yemek yapsam diye düşünürken dr bi bakıp cıkar
ayyy kusura bakma semiciim özür dilerim.
evet geçmişi okumadım. bugünde azcık evi toparlamaya çalışıyorum. çooook batmış valla.
kendimden iğrendim heryer 5 karış toz.
valla tatilim süperdi çok eğlendik.
marmaris, bodrum ve didim gezdik eğlendik çok güzeldi.
bebişimizde iyi çok şükür teyzesi. hiiiç bi sorun çıkarmıyo maşallah.
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin. eee ben teyze yaptım sizi haksızlık olmasın lütfen en kısa zamanda rabbim benide teyze yapsın inşallah.
benim kistimde ameliyat olacak kadar büyümüşmüdür acaba
şuan bana bir rahatsızlık vermiyor ama
drum benim içinde aynı cümleyi kurmuştu
ameliyattan önce hamile bırakmamız lazım seni demişti
nasıl olacaksa
farkımız ben hiiççççç hamile kalmadım
valla benim kız kardeşim yok bunun için hep çok üzülmüşümdür
teyzede olamayacaktım
ama oldum bileeeee
isim düşünmeye başladınız masalcım
çatal yok artık.yani çok nadir çatal kullanan
normal kontrol için uzandığın yatakta bakılıyor ve üzerinde kapalı oluyor
bayan hemşire o zımbırtıyı yerleştiriyor dr sadece ekrana bakıyor
yani bende hep böyle oldu.
ee sende ayazı beğendiysen isim hazır
ayrıca güzel isim ayaz
o sıcakta akla gelebilecek en mantıklı isim gibi duruyor
benim dediğim oturumlar sadece geyik olacak zaten masalcım
mutluluğu köpürtmek için
nevacım seni yerde ararken gökte buldum canım
nevacım sen hiç adetine 3 gün falan kala ovulasyon testi yaptın mı canım?
evet masalcım geçmişi okuyor galiba..
ovulasyon testleri gebeliği normal gebelik testlerinden daha önce gösteriyormuş, burda bu konuyu konuşmuştuk
perşembe bizim evlilik yıldönümüz..
adetime de 3-4 gün var.. gerçi bütün belirtilerim var ama ( rahimde ağrı, göğüslerde acı vs..) o gün için eşime güzel bir hediye süpriz olur diye düşünm üştüm, keşke gelmiş olsa bebişim
ben bugün bir ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı
şimdi gerçekten salak olduğuma kanaat getiriceksin ama canım sıkkında azcık algılamakta sorun yaşıyorum inan ulturason vajinal konturol demek dimi tüp bebekte yumurta gelişiminde yapılan konturollerde anlaşılır dimi.usg ultrason demek canım ty&ja adı
eczanede yoksa ama su bazlı başka bir jel daha alabilirsin canım
sonuçta hepsinin görevi aynı
rica ederim canım ya ne demek bide ayaz deyince aklıma esen gürleyen bir karakter geldi aklıma bak mesela benim ismiminde anlamı ateş ve alev demek ani köpürmelerim var örneğin.aşkolsun sulem kızarmıyım hiiiç bitanem.
evet ben duymuştum bunu sulem iyiki hatırlatın canım benim. sağol şekeriiiimmm
ay AYAZIN anlamıda kuru soğukmuş. soğuk nevale olmasın sonra.
valla anneside babasıda çok sıcak kanlıdır allah korusun. neyse daha zaman var belkim değişir bakalım nasip
ben kullanıyım ozaman bunu tek kullanımlıkmı bu jellernacizane bende bi ilaç söyliyim madem.
eczanede satılan kuruluk için olan GLEİTGELEN jel var alabilirsınız ondanda.
onunda taş çatlasın 10 lira filandır.
şimdi gerçekten salak olduğuma kanaat getiriceksin ama canım sıkkında azcık algılamakta sorun yaşıyorum inan ulturason vajinal konturol demek dimi tüp bebekte yumurta gelişiminde yapılan konturollerde anlaşılır dimi.
rica ederim canım ya ne demek bide ayaz deyince aklıma esen gürleyen bir karakter geldi aklıma bak mesela benim ismiminde anlamı ateş ve alev demek ani köpürmelerim var örneğin.
bencede çok tatlısın senin gibi güzel yürekli olsun evladın inşallah.
ben kullanıyım ozaman bunu tek kullanımlıkmı bu jeller
bunlar yıllar sonra acı bir hatıra olarak hatırlıyıcaz ve o anda bebişinizin güzel kokusunu içinize çekeceğiniz günler olarak geride kalır inşallah ömrünüzü aynı yastıkta geçirebiliceğiniz çok uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle.amin bitanem sağol
biz 2007de evlenmiştik masalcım 4 koca seneyi devirmişiz, zaman ne çabuk geçiyor..
tek eksiğimiz bebişimiz
dün denize gittik eşimle, plajda herkes çoluk çocuk gelmiş, bir biz vardık yalnız olan.
eşim bana sürekli babalarıyla suda oynayan çocukları gösterip durdu, içim cız etti valla..
bak bende alcam bebiğimizi böyle omzuma, bak bende böyle kolluk simit alacağım, bak biz de böyle yaparız , kumla oynarız deyip durdu...
bu aralar daha fazla takıyor sanırım kafasına..
ya da artık baba olamama ona ağır geliyor, bütün arkadaşlarımızın bebeği var bir bizim yok.
o yüzden yeni evlenecek arkadaşlarımız var bana artık onlarla takılırız diyor şaka yollu olarak
masalcım nacisane fikrimi belirtmeden geçemedim isim konusunda isimler karektere yansır manasına dikkat etmek gerekir aynı zamanda anne ve babaya vebal düşüyor bu konuda kızmamışsındır umarım bana.
ay pahallıymış ozaman ya tek kullanımlık 10 tl dimi doğru anladım.evet canım tek kullanımlık onlar. daha rahat kullanırsın hem.
tumecim canım bende 2007 de evlendim temmuz 27
bende hediye olmasını isterim ama şu an yok(
bu ayın 6sıda eşimin doğum günüydü 5.de test yaptım yine yok(
4 yıl bitti ve artık benim bahanem de yok(
Rabbim hepimize yardım etsin
bunlar yıllar sonra acı bir hatıra olarak hatırlıyıcaz ve o anda bebişinizin güzel kokusunu içinize çekeceğiniz günler olarak geride kalır inşallah ömrünüzü aynı yastıkta geçirebiliceğiniz çok uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle.
ay pahallıymış ozaman ya tek kullanımlık 10 tl dimi doğru anladım.
afiyet bal şeker olsun canımcımevet bende duydum ve gördüm mesela şevval ismini taşıyanlar çok yaramaz toygar çok zeki gibi mesela gerçekten isim insanın hayatını etkiliyor öyle yabani soğuk kanlı yeğen istemeyiz masalcım ona göre yinede sen ne dersen o olur tatlım
ayyy ben bugün çok yoruldum söylemiştim dün annemlere gittim, bugün geldim perde işlerimi hallettim karnım zil çalıyordu söylemesi ayıp canım simit çekti aldım eve gelkince çay demledim bir buraya bakayım dedim çayım zehir oldu neyse en bir hüpletip onları geleyim gözüm açılsın duş alınca daha bir açcıktım sanki.
şulecim bir tanesi değil kutusu 10 lira benimki 5+2 hediyeli 9.25 fiyatı var..ay pahallıymış ozaman ya tek kullanımlık 10 tl dimi doğru anladım.
demek öyle nevacımmmm
o zaman ben perşembeye kadar adet olmazsam eğer kan veririm sabahtan, öğlene çıkar zaten sonuç
gerçi adet belirtilerim bu ay gümbür gümbür...
ciciklerimin ucu inanılmaz acıyor, yatamıyorum ya...
prolaktinim tavan yaptı sanırım
çok haklısın nevacımbence takılma şekerim benim kardeşimde aynen adet belirtilerini yaşadı hamile olduğunda belim kasıklarım ağtıyor diyordu ve ciciklerinin ucuda çok acıyormuş yani belirsizlik çok onun için ne umutsuzlık nede fazla umutlanmak bize yasak ortada gideceğiz bakalım olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?