inşallah canım,inşallah,ama ben biş masal hamile diye okuduydum,başka bi masal mıydı ki o:26:nerdeeeeeeeeeeeeee.... kim kaybetmiş ki ben bulayım...
malesef tatlım... inşallah nisanda tüpe başlıyıcam sonrada hamile olucam
yavyum sen bizimi şikayet ediyon birazdan eve gidince ben sana gösteririm kaçcak yer bulamassınvalla çok kıpır kıpırız deme maşallah Allah bozmasın canımmmmmmm
yok kız ben yumoşlara bakıyorum kötü kötü
hımmm zelallinkileride korkutsak çatlarlarmı acaba
kocişler işe yaramadı nede olsa
seve seve tatlım hoşgeldin
nasılsın
hadi yavyum gelsin elini öpsün barış artıksen büyüksün köçök gibim davranma yavyum hadi barış yaz şuraya barıştım gel diye oda gelsin inş.
kardelenim nasılsın halin keyfin nasıl?
masalcım umutsuzlukda yok sabırı elden bırakmakda yok.inşallah hepimiz en kısa zamanda anne olacaz.
masalcım
allah söyletti galiba kardelene
hımmm
valla niyetim yoktu ama hadi seni kırmayayım
öpsün elimi nazlı sıpa barışayım.
inşallah canım,inşallah,ama ben biş masal hamile diye okuduydum,başka bi masal mıydı ki o:26:
inşallah tüp başarılı olur,yada tüpe gerek kalmadan bu ay gelir minik sıpa.
aslında kıpırlıktan öte bizimki ya,hadi hayırlısı bakalım.:82:
iyi canım,gece mr çektircem,saatimin gelmesini bekliyorum kuzu kuzu.
çok korkunç bi yer:18:
tamamdır şekerBak öptü gördünmü barıştınız artık inş. En kısa zamanda gelir kucağına yavrun canımmmmm
semicim benimki aynı sen çok inatçı hayatta çatlamaz bugün oda sıcacık ben ateş ölçtüm 36.3 hala buz gibiyim benden hayır yok yavyum siz beni bırakın gidin kendinizi kurtarın
:26::26::26: Bende bebiş kim diyordum yine bir arkadaşınız sanıyordum ne sazanım
bizi kim kurtarsın zelalim çalış çalışancak çalış yani öğğğ geldi ama
bişey yok.
birde bu topikte en problemli ben,im
sanırım önce tüm arkadaşların müjdelerini alıcam.sonra rabbim banada nasip eder işallah
şiiiiiiiiişt şikayet yok çalışcaz tabi bebiş için değmezmi hem ben hiçte bebiş için yapmıyom
tatlım sen problem görmemişsin neler okuyom kk nde halimize bin şükür inş. olcak canım hepimizin ben çok inanıyorum Rabbim çok büyük
inşallah semi cim.masalcım
allah söyletti galiba kardelene
e burda ne duruyon ya,gitsene eniştenin yanınaaaaa bak canım benim beni tanımıyosun ama ben asla pes etmem... herşeye rağmen devam...
o ben gelmicem desede ben illa getirecem
ayyyy semiiii valla... zaten çatlıyo benimkiler gümbür gümbür geliyo ağrım var hemde çooook...
olurmu olur... çok sıkı çalışmalara başlıyım barriiii
benimde başıma çok geldi bu olay,tesbit edebildiğim üç tane,başka da olabilir ama.yok canım doğru duydun. beta hcg yükseldi geçen ay ama kıimyasal gebelikmiş....
düştü gitti. ama üzülmmek yok pes etmek yok yola devam
ben acil dedim,tedavi görüyorum bebek için dedim,bu gece olsun dedim,zatenb sen demesen gitmicektim ya,aklıma getirdin sağol,ağrı çekiyorum ama bebeğe o kadar odaklanmışım ki,doktora gitmeyi akıl edmiyorum.tatlım bu geceyemi verdiler randevuyu sonuç ne zaman inş. temiz çıkar canım arkidişim benim
bizi kim kurtarsın zelalim çalış çalışancak çalış yani öğğğ geldi ama
bişey yok.
birde bu topikte en problemli ben,im
sanırım önce tüm arkadaşların müjdelerini alıcam.sonra rabbim banada nasip eder işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?