Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım bende keçi boynuzu pekmezi yediriyorum. keçi boynuzunuda unutmadığımda yapıyorum. çok düzelnli olmuyo malesef.
evet bitanem. az bi ihtimal de olsa doğal olmasıda mümkün. ama adet olunca tüpe başlıyoruz.
ben 3 aşılamayıda hiç ara vermeden yaptım. ve ara vermeyede niyetim yok. ben ara vermek istesemde kociş istemiyo. büyük bi hırsla oda çok çabalıyo

şulecim sana tekrar msj yazmıştım ama nette sorun var gelmemiş.ben arkadaşıma pazartesi günü işyerinde sorarım .tüm öğrendiğim bilgileri sonra burda paylaşırım.olurmu canım?

olmazmı süper olur ececim içimi okudun aynı şeyi düşünüyordum ama daha fazla taciz etmeyeyim diyordum sabırsızlıkla bekliyicem.

ben buradayım eh yorulmuşsundur bu tempoya birazdan dersin ben çıkıyorum kocişinde gelecek birazdan

hıımmmm havada ne kokusu var

aşkolsun nevacım
misafirlerimiz gelmiş.pek sevindim.ee ağırlamak lazım.
kız inan onlar hep bu tempoda
bak estiler gittiler
düşün aşılama topiğimiz 5 ayda 1000 sayfayı bulamadık onlar1 ayda 1000i devirdiler

duyanda kıskandım sanacak bişey demedik canım hoşgeldiler sefa getirdiler 30 yaş topiği onlarmı bizmi acaba düşünüyorum biz yaşlanmışız asıl

çatlıyo benim yumoşlar canım... onun ağrısı

12. günüm ve altın günler başladıııı....

hımmm
eeee ne duruyon ozaman.
hehehe düştün dilimize sayarız artık senle 12 14 16

burdayımama bölmiyim dedim kıskandım zaten

olurmu canım öle şey
hem ben sevineceğinizi düşünmüştüm

duyanda kıskandım sanacak bişey demedik canım hoşgeldiler sefa getirdiler 30 yaş topiği onlarmı bizmi acaba düşünüyorum biz yaşlanmışız asıl

kesinlikle haklısın evet 30lu yaşlardaydılar.onlarda yeni topik açtı
sabırla bebeğini bekleyenler

evet gördüm az önce biri oradamı neydi yanlış görmediysem

Bir rüzgar gibi esti gittiler şulecim kaldıkmı yine biz bize

Evet valla çok enerjikler senin burcun ne şekerim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…