Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilginç olan önemli bişey değil dedi. her kadında olan bişey bu dedi. ama farkedilmez dedi normal kanama zanedilir dedi o kadar. benimki odun birazda dr
bizim spermlerde sorun tatlım. hareketlilik düşük, sayı az. 3 aşılama negatif. nisanda tüp bebek inşallah o tutacak inanıyorum. eee 1. tutmazsada 2. kesin

geçmiş olsun canım
ne mr ı
hemde
gece:26::26::26:
gündüz verdiklerinde bi kaç gün erteliyolar canım,bende yumurtlama günüm gelmeden halledim dedim,o yüzden gece.
geçmiş olsun bitanem inşallah temiz çıkar
teşekkür ederim masalcım.
kardelenim Allah yardımcın olsun canım.inşalah sonuçların temiz çıkar
inşallah sara cım.
hayırlısıyla hiç birine gerek kalmadan gelir inşallah bebişin

KARDELENcm
tüpten önce 2.yi mecbur yaptırıcaz
ama şimdilik erteledim.drum bana senin durumundakilere aşılamadan ziyade tüp diyoruz gibi birleyler dedi
iyice soğudum aşılamadan
formaliteden yaptırıcz işte mecbur

kardelen ne mrı canımmerak ettim ben

ooohhh kızlar. bu gece çok hızlıyız yetişemiyorum.
ben yazana kadar 3-4 kişi yazmış oluyo

inşallah gerek kalmadan gelir.
banada normal,her kadında olabilir diyolar,ama üçüde beni mi buldu,şöyle bi bakrsan,yumurta güzel,sperm güzel,ama döllenmede bi problem var işte

anladım canım.
belimde ağrı var semi cim,ondan çekilcek ve şu an aradılar,2 de olan randevum,12 ye alındı.

neyapalım tatlım. ben hep diyorum ki sağlıksız olmasındansa düşmesini tercih ediyorum...
nasıl bir düşünce demeyin ama rabbimin bile böyle düşündüğünü düşünüyorum
rabbime güvenimiz sonsuz. sabrımıızı sınıyo. ne zaman nasipse o zaman geldin bizim sıpalar.
sağlıklı sıhatlı inşallah

eee 3 dk kan var bu durumda
uçarak mı gideceksin

hım bende çektirmiştim bişey çıkmadı
sendede çıkmaz işallah canım

inşallah.
bu güzel sohbeti bırakıp gitmek zorundayım,öpüyorum hepiciğinizi

uçarak mı gideceksin

ay ne diyo diyorum,kız ne bilcekler evim nerde,anca gelebildim,onlara ne,saati değiştiren onlar,ben napim,beklesinler

uçarak mı gideceksin

ay ne diyo diyorum,kız ne bilcekler evim nerde,anca gelebildim,onlara ne,saati değiştiren onlar,ben napim,beklesinler

canım bi bakmışsın tüpe gerek kalmadan gelmiş bebişin inş. yeterki dediğin gibi kafana tama rahat ol
inş. canım masalcım eşine keçiboynuzu kürü denedinmi biz yaptık azda işe yarasa bizim için kardır şimdide keçiboynuzu pekmezi veriyom eşime kimyasalda olsa demekki umut var canım pozitif olmaya çalış bu çok önemli
ooohhh kızlar. bu gece çok hızlıyız yetişemiyorum.
ben yazana kadar 3-4 kişi yazmış oluyo
bende öle canım yakaladığım yerden yazıyom
bugün bizim topink baya yogunne kadar güzel

kardelenim inş. hayırlı sonuç alırsın canım bugüne kadar beklemen hataydı canım hamiş kalınca belin güçlü olsun deme ama
hızınıza yetişemedim süüüüpersiniz

bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…