inşallah semi cim.
e burda ne duruyon ya,gitsene eniştenin yanına
benimde başıma çok geldi bu olay,tesbit edebildiğim üç tane,başka da olabilir ama.
seninki için ne dedi dr un,durumun nedir anlatabilir misin:26:
ben acil dedim,tedavi görüyorum bebek için dedim,bu gece olsun dedim,zatenb sen demesen gitmicektim ya,aklıma getirdin sağol,ağrı çekiyorum ama bebeğe o kadar odaklanmışım ki,doktora gitmeyi akıl edmiyorum.
hay yarabbim,sen şifa ver,bebekler nasib et cümlemize inşallah.
bu arada sonucu pazartesi alabilirim.
hiç belli olmaz semi cim,sen ikinci aşılamayı yaptırmaktan vaz mı geçtin?
gündüz verdiklerinde bi kaç gün erteliyolar canım,bende yumurtlama günüm gelmeden halledim dedim,o yüzden gece.geçmiş olsun canım
ne mr ı
hemde
gece:26::26::26:
teşekkür ederim masalcım.geçmiş olsun bitanem inşallah temiz çıkar
inşallah sara cım.kardelenim Allah yardımcın olsun canım.inşalah sonuçların temiz çıkar
hayırlısıyla hiç birine gerek kalmadan gelir inşallah bebişinolacağına bende inanıyorum canım vakti gelince olacak
ama her ay stresi yaşamaya mola verdim ben biraz o kadar
3 5 ay gelen kırmızıyayapıcam
sonra kaldığımız yerden devam
ve sanırım tüple devam edicem
inşallah gerek kalmadan gelir.ilginç olan önemli bişey değil dedi. her kadında olan bişey bu dedi. ama farkedilmez dedi normal kanama zanedilir dedi o kadar. benimki odun birazda dr
bizim spermlerde sorun tatlım. hareketlilik düşük, sayı az. 3 aşılama negatif. nisanda tüp bebek inşallah o tutacak inanıyorum. eee 1. tutmazsada 2. kesin
KARDELENcm
tüpten önce 2.yi mecbur yaptırıcaz
ama şimdilik erteledim.drum bana senin durumundakilere aşılamadan ziyade tüp diyoruz gibi birleyler dedi
iyice soğudum aşılamadan
formaliteden yaptırıcz işte mecbur
kardelen ne mrı canımmerak ettim ben
inşallah gerek kalmadan gelir.
banada normal,her kadında olabilir diyolar,ama üçüde beni mi buldu,şöyle bi bakrsan,yumurta güzel,sperm güzel,ama döllenmede bi problem var işte
anladım canım.
belimde ağrı var semi cim,ondan çekilcek ve şu an aradılar,2 de olan randevum,12 ye alındı.
neyapalım tatlım. ben hep diyorum ki sağlıksız olmasındansa düşmesini tercih ediyorum...
nasıl bir düşünce demeyin ama rabbimin bile böyle düşündüğünü düşünüyorum
rabbime güvenimiz sonsuz. sabrımıızı sınıyo. ne zaman nasipse o zaman geldin bizim sıpalar.
sağlıklı sıhatlı inşallah
selincim hg canımışığamı geldin
eee 3 dk kan var bu durumda
uçarak mı gideceksin
hım bende çektirmiştim bişey çıkmadı
sendede çıkmaz işallah canım
inşallah.
bu güzel sohbeti bırakıp gitmek zorundayım,öpüyorum hepiciğinizi
eee 3 dk kan var bu durumda
uçarak mı gideceksin
hım bende çektirmiştim bişey çıkmadı
sendede çıkmaz işallah canım
ay ne diyo diyorum,kız ne bilcekler evim nerde,anca gelebildim,onlara ne,saati değiştiren onlar,ben napim,beklesinler
canım bi bakmışsın tüpe gerek kalmadan gelmiş bebişin inş. yeterki dediğin gibi kafana tama rahat ololacağına bende inanıyorum canım vakti gelince olacak
ama her ay stresi yaşamaya mola verdim ben biraz o kadar
3 5 ay gelen kırmızıyayapıcam
sonra kaldığımız yerden devam
ve sanırım tüple devam edicem
inş. canım masalcım eşine keçiboynuzu kürü denedinmi biz yaptık azda işe yarasa bizim için kardır şimdide keçiboynuzu pekmezi veriyom eşime kimyasalda olsa demekki umut var canım pozitif olmaya çalış bu çok önemliilginç olan önemli bişey değil dedi. her kadında olan bişey bu dedi. ama farkedilmez dedi normal kanama zanedilir dedi o kadar. benimki odun birazda dr
bizim spermlerde sorun tatlım. hareketlilik düşük, sayı az. 3 aşılama negatif. nisanda tüp bebek inşallah o tutacak inanıyorum. eee 1. tutmazsada 2. kesin
bende öle canım yakaladığım yerden yazıyomooohhhkızlar. bu gece çok hızlıyız yetişemiyorum.
ben yazana kadar 3-4 kişi yazmış oluyo
bugün bizim topink baya yogunne kadar güzel
kardelenim inş. hayırlı sonuç alırsın canım bugüne kadar beklemen hataydı canım hamiş kalınca belin güçlü olsun deme amainşallah semi cim.
e burda ne duruyon ya,gitsene eniştenin yanına
benimde başıma çok geldi bu olay,tesbit edebildiğim üç tane,başka da olabilir ama.
seninki için ne dedi dr un,durumun nedir anlatabilir misin:26:
ben acil dedim,tedavi görüyorum bebek için dedim,bu gece olsun dedim,zatenb sen demesen gitmicektim ya,aklıma getirdin sağol,ağrı çekiyorum ama bebeğe o kadar odaklanmışım ki,doktora gitmeyi akıl edmiyorum.
hay yarabbim,sen şifa ver,bebekler nasib et cümlemize inşallah.
bu arada sonucu pazartesi alabilirim.
hiç belli olmaz semi cim,sen ikinci aşılamayı yaptırmaktan vaz mı geçtin?
hızınıza yetişemedim süüüüpersiniz
iyi geceler canım öpt.byyyyyyyyyinşallah.
bu güzel sohbeti bırakıp gitmek zorundayım,öpüyorum hepiciğinizi
hb tatlım baktım siz gelmedinizben ge ldim peşinizden
valla ben burdayıııııııımmm:124:
çokta uykum geldi ve çok ağrım var. şimdi ağrı kesici aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?