Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide tam tersi buna rağmen ev püfür püfür vala zaten sabah yattığım odaya güneş vurmasını hiç sevmem.

seviyosun sen bizi ya

ben o konuda şansızım şulecim
2 evimdede sabah güneş direk benğim gözüme vuruyor
ama sanırım beni etkilemiyor 11 12 lere kadr uyuduguma göre

ama şöylede bir artısı var komşularım artık halının üstünde falan yatıyorlar sıcaktan ne yapacaklarını şaşırdılar ben serin serin uyuyorum hatta üşüyorum bile

özelden yolla adını arkadaşlık yolluyum canım resim yüklediğinde görürüm sende benim resimlere bakarsın....

e hadi gidin bakalım
ALLAH rahatlık versin.

bende biraz dolaşıyım.face açtım bu arada
tabi ismim farklı.ama daha resim falan yüklemedim

inan hep aklımdasınız sizsiz kendime dua etmiyorum.

allah rağzı olsun canım

nevada iki gecedir erken erken cumba yatak yapıyor maaşallah
onun evide serin galiba

onun evide serin galiba

bu konuda benim kociş iyice yaşlandı galiba bütün yaz cam açık yatardık şimdi camı kapatıyor yukadan küçük camı açıyor sabahta tabi ben kan ter içinde yastığım sırılsıklam uyanıyorum...yok tutulurmuşuk yok bilmem ne geçen seneler tutulmuyordukta şimdi tutulacaz yok belim ağrıyor yok sırtım ağrıyor filan

gülcüm benimki evlendiğimizden beri öyle
ben sıcaktan uyuyamazken
yalvarırdımartık ne olur biraz açalım diye
zarzor ikna olur açardı
inanmazsın maksimum 5 dk sonra kapatırdı
gelde delirme
tutulurmuş
hava çarparmış
hasta olurmuş
şimdi 1deyim istesemde açamıyorum pek keyifli beyefendi

Kızlar ben dün yine baş ağrısından komaya girdim migrenmi var anlamadım ara ara vuruyor bu ağrı kafamı duvarlara vursam yeriydi yani neyse şimdi dayak yemişte kalkmış gibiyim herkese günaydınlar canlarım
namaz kılaarken benide unutma şulem ne olur

sana bir şey desem kızarmısın canım aklıma geldide, çocuğun biri annesine namaz kılarken benim içinde dua et anne demiş anneside ona sorarsalar nerde diyeyim. :27

bak canım bende 3 ay falan oldu başlayalı ve namazın önemi çok büyük ve mahşey gününde ilk sorulacak soru namaz venamaz kılmayanın duası kabul olmaz diyede bir yazı okumuştum bir yerde belki biliyorsundur belki bana düşmez ama seni çok sevdiğimden ve çok temiz yürekli olduğunu düşündüğümden kıl tatlım belkide kabul olacak duaların belkide rabbim bu derdi bizlere ona sığınalım dua edelim diye verdi ben öyle düşünüyorum.böyle dedim diye kızma bana ne olur bende bir şeyden etkilenip başlamıştım başkaları söyleyince çok kızıyordum.önce içinden gelecek tabi

onun evide serin galiba

evet canım serin ama ben akşam camı açarım kociş kapardı afedersin don atlet yatıyoruz ama üşüyoruz erkeklerin hepsi aynı sanırsam şimdi kapasında göreyim

Sabaha karşı esiyo bizim yatak odasıda

gönderdim canım
sendende kızlara gönderirim artık

sabah kalktığımda face bir açtım 3 arkadaş isteği vardı semicim erkek adı koymadın dimi tatlım :26: :26: :26:

Son düzenleme:
nevacım geçmiş olsun tatlım
bende sabah ii uyanamadım ağrılarım vardı sanki ama duş aldım biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…