Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım evet geç yattım ama doğru düzgün uyuyamadım bile gece korktum kociş sarılarak uyumasına rağmen korktum ki ben ne kadar huzursuz olursam olayım ne kadar korkarsam korkayım eşimin tenine değdiğim zaman melekler gibi mışıl mışıl uyurdum gece ne oldu bilmem bi türlü uyuyamadım sabahta öle eşimi yolladıktan sonra uyumadım.tvde belki izlemişsindir gaziosmanpaşada 15 yaşındaki kız ablasının evinde ölü bulundu diye işte orası bana yakın dün duydum çok üzüldüm ilk başta hatta ağladım bile arkadaşa gitmiştimya orda duydum gecede sanırım o yüzden korktum....

günaydıııııınnnnn
gülcüm erkencisin?? gecede geç yatmışsın tatlım

canım geçmiş olsun öncelikle allah şifasını versin inşallah....

namaz konusunada gelince haklısı hiç kızmadım yemin ederim....bende bir ara düşünmüştüm ama şunu söyliyim belki sen şimdi bana kızacaksın ben namaz kılmayı hiç bilmiyorum hattaq bi ara nerden bulsamda bir kitap öğrensem diyordum sonrada öyle kaldı işte...hatta aneme dedi bana yaz diye oda yazmadı unuttu heralde öle kaldı yani....

bilmeyebilirsin tatlım öğrenirsin hatta bir kıssa duymuştum ben çok hoşuma gitmişti sizinlede paylaşmak istiyorum peygamber efendimizin zamanında namazın yeni çıktığı dönemde çobanın biri namaz kılıyormuş şöyle dua ederek ya rabbim sana kurban olayım en güzel sofraları kurayım bir dediğini 2 etmeyeyim diye kendince dua ederken peygamber efendimiz ne yapıyorsun öyle olmaz demiş rabbim ona dur bırak o kadar içten dua ediyorki demiş yani önemli olan kalpten istemek ve niyet o sevgi yani sen ne zaman istersen zaten kılacaksın öğrenmekte zor değil canım rabbim herkese nasip etsin inşallah.

ne zaman nerde hatırlamıyorum ama bende duymuştum bunu ....

şekerim ben az çıkıyorum gelirim yine melodi gibi öperim kaçarım vınnnnnnnnnnn

Tek fark pc açık olacak

nevacım ben sabah akşam duş alıyorum hatta öğlende koşu bandına çıkınca alıyorum
resmen balığa döndüm... ayyy benim içanadolu bölgesinde yaşamam lazım :))
sırf su ile oynayabilmek için bulaşık yıkamayı seven biriyim :)))
gülcüm nevaya katılıyorum canım çabuk öğreneceğine inanıyorum birazcık gayretle olacaktır eminim

kızlar o kadar çok işim var ki (
şimdilik bende kaçıyorum .... yine gelirim öpüldünüz canlarım

yok canım ya .... ben buralardayım kaçmıyorum ama iş çok pc açık ara ara uğrarım
nasılsın canım ??

ayyy şimdi gördümm kimsecikler yok diye ne var ne yok diye forumda dolaşıyodumm...iyiimmm canımmm bu gün neşeliyim ha sebebi var mı, yoooook deliye hergün bayrammm sen de iyisindir umarımmm

ayyy şimdi gördümm kimsecikler yok diye ne var ne yok diye forumda dolaşıyodumm...iyiimmm canımmm bu gün neşeliyim ha sebebi var mı, yoooook deliye hergün bayrammm sen de iyisindir umarımmm

bende iyiyim canım
aman hep neşen yerinde olsun misss
hala pc başındayım ama artık kalkıyorum sonra görüşürüz

günayyyyyyydınnnn kızlarrrrrr

gününüz aydın olsun inşallahhhhhhhhh

dün akşlam bende misafir vardı...

dün temizlediğim evimi bir görseniz, her kuruyemiş
yeni bir ev temizliği beni bekliyor..
bugün hava burada inanılmaz sıkıcı, bulutlu her an yağmur yağabilir ama bir türlü yağamadığından nem insanı inanılmaz bunaltıyor....

bu arada ben hala adet olmadım, çok karnım ağrıyor....

dün gece açtım ama
net sorun çıkardığı için kimseye istek gönderemedim
gülde varsanız bulurum simdi sizi
bu arada günaydınlar
ne erkencisiniz maaşallah

öncelikle şunu söleyim tedaviye başlayan arkadaşaların kafası karışmasın herşey kısmet.

ben 28 haziranda negatifi aldım Adana başkentte. öğretmenim okuldan rapor alıp gitmiştim temmuzda birdaha fırsatım olsun diye meğer 2 ay ara veriliyomuş bu ayrıntıyı araştırmamışım haberim yoktu.şimdi koca bir senem gitti.yeni yeni bunalıma giriyorum çıkmam gerekirken.kimse anlamıyo beni tek başımayım yatınca kuruyorum kendi kendime üstelik hiç bebeğim olcakmış gibi bir hayalim ümidim yok .2 aşılama ve tüpten öncede böle düşünüyodum.hayal kurup hayalimdeki bebeğe bağlanmak istemiyorum ona bağlanmak çok korkututyo beni.tüp yaptırcamı kimseye sölememiştim .okulda 4 arkadaş hamile 3 ü benden sonra evlendi diğerininde 2. çocuğu zaten.şimdi bi merkez bulamadım ona mı üzüleyim eşim hiç araşatırmıyo ona mı üzüleyim yoksa eylül de dönünce herkes hamileliği ilerlemiş olcak ve hayal kurcaklar ben de dinlemek zorunda kalcam ona mı.hayat çok
zormuş ...

tv de izlediğime göre galiba başarısız denemelerden sonra araşatırıyoruz diyorlar.bizim doktor hiç araştırırız demedi.bu bir yöntemdi denedik olmadı dedi.benim kistim yok hormonlarım normal,eşimin de spermi normal şimdi ben sebepsiz infertilitemiyim.kendi kendime doktora söledim.belki de bişey var araştırma gerektiren bişey.ondan tutmadı.
28 haziranda negatifi aldım ya 9 temmuzda kanımda enfeksiyon normal insana göre 12 kat fazla çıktı şimdi sabah akşam iğne vurunuyorum.acaba ondanmı tutmadı ozamanda varmıydı.
şimdi tedaviye ağustosta orada başlasam yine aynı şekilde başlıycaklar araştırmadan bakmadan yine tutmazsa üzülen benim kimseyi suçlamak istemiyorum ama aklıma geliyo bu aralar.ilgi yok mu diye.ya da başka merkezlerde de süreç iğneler aynı mı başka merkezlerde tedavi olan varsa beni bilgilendirir mi?

tatlım malesef
drlar bize göre ilgisizler bişey deyincede çok bilmişiz gibi geliyor onlara ama üzülen biz oluyoruz malesef onlar aldıkları paraya bakıyorlar sadece rabbim bizi düzgün insanlarla rastlaştırsın.
üzülme rabbime sığın hayırlısınnı iste evet enfeksiyon çocuk olmasına engel bildiğim kadarıyla kimbilir belkide tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalırsın tatlım.

febe çatla şekerim biz hepimiz facedeyiz sen buralarda takıl Resimler sohbetler semi bile geldi hadi sende aç bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…