Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de sabahtan oturmuş sonucu bekleyenlerdendimmm.... lütfen üzülme.... bak ben 1,5 yıldır her ay aynı sonucu alıyorummm... bir gün olacak ama en hayırlı zamanda bu bizim elimizde değil ama iyi düşünmek pozitif olmak bizim elimizde

sağol canım, yarın bizim evlilik yıldönümüzüdü, 4 yılı doldurmuştuk, sürpriz yapacaktım eşime..
seninde dediğin gibi herşeyin hayırlısı
rabbim doğru zamanı biliyor
Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın İnşallah

Son düzenleme:

İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GÖNDERİR CANIM BENİM ( ŞUAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AYNI ŞEYLERİ BEN NERDEYSE 30KERE YAŞADIM (

alnı secdelerde duran hatrına, hesabı nefsine soran hatrına, gözleri ilimle yoran hatrına, emaneti yoluna seren hatrına, seni sevindiren sözler hatrına, kabede ağlayan dizler hatrına, MUHAMMED kokulu gül hatrına, burdaki bütün arkadaşlarımı sevindir tez zamanda sevincten ağlat anne olmayı onlaraDA nasip et YARAB AMİN AMİN AMİN

ÜZÜLME BİTANEM ŞÜKRET SABRET ALLAHTAN ÜMİDİNİ KESME BOL BOL DUA ET

çok sağol bitanemmm
o kadar güzel dua etmişsin ki inan gözlerim doldu...

gerçeklerle bir kez daha yüzleştim

şimdi normal hayata dönme zamanı,

gelecek bu bebiş ama inat ediyor işte

bebişlerimiz hepimizin inancıyla duasıyla, sabrı ve selameti ile gelecek

demekki benim için hayırlı olan ay da bu ay değilmiş

rabbim herşeyin doğrusunu biliyor

üzülme sakın tumecim elhamdülillah de vardır bi bildiğin rabbim de tevekkül et emin ol rabbim karşılığını verecektir adaleti er yada geç tecelli edicektir yaradanın değirmeni geç ama sık öğütür.

neyse kızlarrr hepiniz tekrar sağolun

iyiki varsınız, hepinizi çoook ama çooook seviyorummm..
Allah hepinizden razı olsun

ben çıkmak zorundayım şimdi

çoooook öpüyorum hepinizi

sağol bitanem, inşallah....
biz elimizden geleni yapalım geresi Yüce Rabbime kalmış

tumecim üzülme cnm elbet onunda bir zamanı var seni çok iyi anlıyorum rabbim herşeyin hayırlısını biliyor inşallah en kısa zamanda seninde mucizeni gönderecek

canım çok züldüm
ama sağlık olsunnn rabbim hepimizn yüzünü gülüdrsün inşşşşş bu kadar dua eden kişi var inşş kbul edecek inşş bileride sevindirecek inşşşşşş

kuzum olmaz öyle yaaaaaa tamamen temizlenmedennn okuyamasın diye biliyorummm

canımmm ne güzel yazmışsın amiiin inşallah

öyleymiş canım sağolsun dosbacım söyledi sen sağol canım teşekürler...

ayy inşş tatlım şöle 2-3tane en iyi kaltede döllensin bana yeter inşşşşş..zaten çok fazla folikül oluşsun istemiyorum sonra erken menopoza girmeyelim,rezervimiz azalmasın dimi

ahh erkekler ahhhh :)dedim bende ya ben çok heyecanlıyım zaten sen niye benimle uğraşıyosun dedim hemen toparladı kendini oda heyecanlı sanırım ama banane ben daha çok yıpranıyorum..

evet ben yaiadım bunları 22 yumurtam toplandı ve 5 tane işlem gördü 2 tane dölendi anca 2. güne geçemediii tarnsferim iptal olduuu
o yüzden hadef hiç bir zaman çok yumurta değil kaliteli yumurta olmalı

yetercim, febecim, orkideciğim çok sağolun kızlar....

ben hep canım sıkkın olunca temizlik yaparım kızlar.
mesela eşimle mi tartıştım, istersem evimi aynı gün temizlemiş olayım, tekrardan bütün evi temizlerim..
bu bana o kadar iyi gelir ki..
bugünde öyle yaptım, şöyle bir yüzeyden yapacaktım ama ayrıntıya fazlaca girdim sanırım

ohhhh mis gibi oldu her yer, keyfimde yerine geldi

olan oldu artık bebeiş gelmediyse gelmedi ne yapalım yani

artık önümüzdeki maçlara bakacağız napalım.9:

canım ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin
ben ilk tedavimde yumoşlar boş çıkıp tarnsferim iptal olduğuda merkeze gitim okadar kötüyümki (sonradan bu olaylara alıştım artık canım bile yanmıyor)ağlamkatan hiç bir şey duymuyorum görmüyorum merkezin pskoloğu hemen bayanı odama alın dedii çıktık odasına bana dediki kendini kötü hisetiğinde ne yaparsın (bende aynen senin gibiydim dün cam silmişimdir moralim ozuksa bu günde silerim )anlatım ev işleine vurum kendimi bünyem yorgunluktan iflas edene kadar dedim:2: sakın dedi sakın bu sadece vicudunu yıpratır yaşlanmayı çabuklaştırır ev işleri zaten nankördür çık dolşa ağla kır dök kendine sosyal faliyetler bu kurslara git spor yap ama ev işlerine vurma kendini dedii bende dr dinledim şimdi üzüldüğümdee fırsat buldukça evden çıkarım dolaşırımmm

sende sağol bitanemmm ne demek.. ohh ellerine sağlık..bende buzdolabımı tamamen boşalttım bi güzel temizledim.. balkonumuda yıkadım artık akşam çay keyfini balkonda yaparız kocişle..ama önce yemek yapmam lazım..

iyii akşamlar, çok geçmiş olsun ben yazılanların bir kısmını kaçırıyorum benim de rahim filmi çekmem lazım, sen antibiyotik demişin ya neden, film için gerekli mi aceba?:44::44::44:

ben ayın birinde çekildim rahim filmini anastezili oldum çok rahattı anesteziden çok korktum ama en fazla10 dk uyuyorsun.
antibiyotiği filmden sonra verdi bana herhangi bir enfeksiyona karşı önlem oluyor yani
aneztesiden çok kokuyordum ama endişe edicek bişey yokmuş. papattyaya denilen yarı uyutmanın adı sedasyon
ayık oluyorsun tam uyumuyorsun fakat hiçbir şey anlamıyorsun bir nevi sarhoşluk gibi ayılınca birşey hatırlamıyorsun.

Son düzenleme:
hıımm çok teşekkür ederimmm. sanırım ben de anestezi ile çekilecemmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…