gelsinler totolarından ısıralım
bizi çok beklettiler...
ahhh bi gelsinler
Hasta Adı :.................. (K 1981) Rapor Tarihi : 13.07.2011
Tetkik Adı Sonuç Faz Adı Referans Aralığı Birimi
BHCG 0.14
YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRANNNNNN....
GÜZEL HABERİ YİNE VEREMEYECEĞİM EŞİME
DEMEK KUŞUM BU AY DA GELMEK İSTEMEMİŞ,
RABBİM DUY SESİMİ GÖNDER BANA BEBEĞİMİ ARTIK..
ben de sabahtan oturmuş sonucu bekleyenlerdendimmm.... lütfen üzülme.... bak ben 1,5 yıldır her ay aynı sonucu alıyorummm... bir gün olacak ama en hayırlı zamanda bu bizim elimizde değil ama iyi düşünmek pozitif olmak bizim elimizde
Hasta Adı :.................. (K 1981) Rapor Tarihi : 13.07.2011
BHCG 0.14
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GÖNDERİR CANIM BENİM( ŞUAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AYNI ŞEYLERİ BEN NERDEYSE 30KERE YAŞADIM (
alnı secdelerde duran hatrına, hesabı nefsine soran hatrına, gözleri ilimle yoran hatrına, emaneti yoluna seren hatrına, seni sevindiren sözler hatrına, kabede ağlayan dizler hatrına, MUHAMMED kokulu gül hatrına, burdaki bütün arkadaşlarımı sevindir tez zamanda sevincten ağlat anne olmayı onlaraDA nasip et YARAB AMİN AMİN AMİN
ÜZÜLME BİTANEM ŞÜKRET SABRET ALLAHTAN ÜMİDİNİ KESME BOL BOL DUA ET
üzülme sakın tumecim elhamdülillah de vardır bi bildiğin rabbim de tevekkül et emin ol rabbim karşılığını verecektir adaleti er yada geç tecelli edicektir yaradanın değirmeni geç ama sık öğütür.Hasta Adı :.................. (K 1981) Rapor Tarihi : 13.07.2011
BHCG 0.14
üzülme sakın tumecim elhamdülillah de vardır bi bildiğin rabbim de tevekkül et emin ol rabbim karşılığını verecektir adaleti er yada geç tecelli edicektir yaradanın değirmeni geç ama sık öğütür.
canım çok züldümHasta Adı :.................. (K 1981) Rapor Tarihi : 13.07.2011
BHCG 0.14
bazı yerleri işarettledim ama çıkmamış unuttuğum varsa k.bakmasın lütfen.... dosbacım ne güzel şeyler yazmışsıın kandille ilgili
kızlar benimde adetimin son günü 4. günü olacak o gün az geliyor diyorumki hemen duşa girsem aptes alıp çıktığımda aceleyle yasin okusam birkaç dua daha okusam kendime ve sizlere dua etsem olurmu acaba???? yoksa sevap yerine günahmı işlemiş olurum ??? bilemedim yani bana bir fikir verin lütfen
son gün az geliyor günlük ped bile yetiyor yani günlük ped bile çok az kirleniyor yani...ay çok iğren oldu ama((((
inşallah tez zamanda gönderir canım benim( şuan seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben nerdeyse 30kere yaşadım (
alnı secdelerde duran hatrına, hesabı nefsine soran hatrına, gözleri ilimle yoran hatrına, emaneti yoluna seren hatrına, seni sevindiren sözler hatrına, kabede ağlayan dizler hatrına, muhammed kokulu gül hatrına, burdaki bütün arkadaşlarımı sevindir tez zamanda sevincten ağlat anne olmayı onlarada nasip et yarab amin amin amin
üzülme bitanem şükret sabret allahtan ümidini kesme bol bol dua et
canım çok züldüm
ama sağlık olsunnn rabbim hepimizn yüzünü gülüdrsün inşşşşş bu kadar dua eden kişi var inşş kbul edecek inşş bileride sevindirecek inşşşşşş[sıze=3][/sıze]
kuzum olmaz öyle yaaaaaa tamamen temizlenmedennn okuyamasın diye biliyorummm[sıze=3][/sıze]
ayy inşş tatlım şöle 2-3tane en iyi kaltede döllensin bana yeter inşşşşş..zaten çok fazla folikül oluşsun istemiyorum sonra erken menopoza girmeyelim,rezervimiz azalmasın dimisen bunları düşünme canm benim büyür onlar hem önemli olan iç,inde folokül olması yani 45 yumurtası olupta 2 tane iyi çıkanda oluyor yani senin 3 tane olur hepsi kaliteli olur buda sana bağlı rahat ol.
bu erkeklere sinir oluyorum hiç değilse şu günlerde moral bozacak şeylerden uzak dursunlar inadına yapıyorlar sanki yada onlarda geriliyorda bizdenmi çıkarıyorlar anlamadım.:44:
SEMİYİDE MERAK ETTİM DÜN SABAH BİRARA GİRMİŞ ŞİMDİ YOK NERDEKİ ACABA???
ayy cnm ya seni bana Allah yolladıhmm tamam ben onları küstürmemmmmmmya benim kafamın takıması sebebi diyelimki 3tanesi yeterli büyüklüğe gelipte diğerleri küçük kalırsa nolcakkkkkk
canım onların sana söyledikleri sayı zaten istedikleri boyuta gelenler hepsini toplamıyolarki normalde doktorum demişti bana yumurtalartın hepsini toplamıyoruzki içerde bir sürü yumurta kalıyo yani kaç demişlerse okadar yumurta çıkar boşa giden olmaz sadece aldıkları yumurtalardan en kaliteli en sağlıklılarını seçecekler bebekte ben çok araştırdır tupbebekte normale nazaran bebebklerden çok az soorun çıkıyomuş ghatta geçen twdede izledim tpbebekler normal olan bebeklere nazaran daha sağlıklı oluyolarmış çünkü milyonlarla spermden ve ymurtalardan en güzellerini sağlıklılarını seçip döllüyolar ve 3gün labaratuarda takip ediyolar ve artık tek embriyo tutma sanşı düşük diye birşey yokmuş en son sistem kullanılıyo türkiyede mikroenjeksiyon yapılıyo ve embriyo yapıştırıcısı ile bırakıyolar döllenmiş yumurtayıu rahmine öylece yapışıp kalıyomuş rahim duvarına dikkat ediceksin çokk benim içime doğuyo tutucak hayırlısıyla inşallahiyiki geldin tam zamanında geldin..
bitanemm benim sabırla bekleyelim inşş gelecek bebişlerimiz inşşşHasta Adı :.................. (K 1981) Rapor Tarihi : 13.07.2011
BHCG 0.14
işte budur yapmamız gereken sölememiz gereken bu..demekki benim için bu ay hayırlı değilmişşş..çok sağol bitanemmm
o kadar güzel dua etmişsin ki inan gözlerim doldu...
gerçeklerle bir kez daha yüzleştim
şimdi normal hayata dönme zamanı,
gelecek bu bebiş ama inat ediyor işte
bebişlerimiz hepimizin inancıyla duasıyla, sabrı ve selameti ile gelecek
demekki benim için hayırlı olan ay da bu ay değilmiş
rabbim herşeyin doğrusunu biliyor
eğer istanbuldaysan fındıkzadeyi çok metediyorlar canım şulede söylemiş oraya gidebilirsin yumurta toplarkende lokal anestezi yapıyormuş bazı yerler kimi memnun kimi değil yani yinede sen bilirsin.
ben oldum tatlım bugün 3. günüm hattaama o ara kanamaya hala kafam takıldı ilk defa başıma böyle birşey geldi çünkü.:26:
boyutuna göre bazen kabul etmiyor tatlım başka resim denemen gerekiyor ama becermişsin veemaşallah sana.
sen bunları düşünme canm benim büyür onlar hem önemli olan iç,inde folokül olması yani 45 yumurtası olupta 2 tane iyi çıkanda oluyor yani senin 3 tane olur hepsi kaliteli olur buda sana bağlı rahat ol.
bu erkeklere sinir oluyorum hiç değilse şu günlerde moral bozacak şeylerden uzak dursunlar inadına yapıyorlar sanki yada onlarda geriliyorda bizdenmi çıkarıyorlar anlamadım.:44:
SEMİYİDE MERAK ETTİM DÜN SABAH BİRARA GİRMİŞ ŞİMDİ YOK NERDEKİ ACABA???
yetercim, febecim, orkideciğim çok sağolun kızlar....
ben hep canım sıkkın olunca temizlik yaparım kızlar.
mesela eşimle mi tartıştım, istersem evimi aynı gün temizlemiş olayım, tekrardan bütün evi temizlerim..
bu bana o kadar iyi gelir ki..
bugünde öyle yaptım, şöyle bir yüzeyden yapacaktım ama ayrıntıya fazlaca girdim sanırım
ohhhh mis gibi oldu her yer, keyfimde yerine geldi
olan oldu artık bebeiş gelmediyse gelmedi ne yapalım yani
artık önümüzdeki maçlara bakacağız napalım.9:
yetercim, febecim, orkideciğim çok sağolun kızlar....
ben hep canım sıkkın olunca temizlik yaparım kızlar.
mesela eşimle mi tartıştım, istersem evimi aynı gün temizlemiş olayım, tekrardan bütün evi temizlerim..
bu bana o kadar iyi gelir ki..
bugünde öyle yaptım, şöyle bir yüzeyden yapacaktım ama ayrıntıya fazlaca girdim sanırım
ohhhh mis gibi oldu her yer, keyfimde yerine geldi
olan oldu artık bebeiş gelmediyse gelmedi ne yapalım yani
artık önümüzdeki maçlara bakacağız napalım.9:
evet ben yaiadım bunları 22 yumurtam toplandı ve 5 tane işlem gördü 2 tane dölendi anca 2. güne geçemediii tarnsferim iptal olduuu
o yüzden hadef hiç bir zaman çok yumurta değil kaliteli yumurta olmalı
günaydın dosbacım, günaydın mutlu günaydıııııın wietnaaaaaaam:))
ben dün adetli ilk dr muaynemi oldum. doktoru çok uyardım nazik olması için allah razı olsun çok nazikti. ve çok rahat sorunsuz bir muayne yaşadım. sonuç herşey temiz fakat 3cm kistik yapı oda hiç sorun diil yeri ve yapısından dedi. ne kisti nsl bi kist sordum önemsiz dedi geçti hep. progestron normal çıktı dğr hormonlarıda verdim. cumaya çağırdılar pazartesi yada salı rahim filmine alalım dedi. bende imkansız anestezisiz olamam deyince yarı anesteziyle yapabiliriz dediler. yarı anestezi ne yaaa lokal mi yapacaklar?? amacı beni anestezi deyip masada faka basmaksa hastane inler ve çok pişman olur(((. antibiyotik ve ağrı kesici yazdırıyım dimi cuma. şimdi aklım rahim filminde. bugün gezmeye gidicem. geçmiş 20 sayfa olmuş okuyamaıyorum (. şimdi sabah işlerimi yapıyım akşama görüşürüs kıslarrrr.
hıımm çok teşekkür ederimmm. sanırım ben de anestezi ile çekilecemmmm...ben ayın birinde çekildim rahim filmini anastezili oldum çok rahattı anesteziden çok korktum ama en fazla10 dk uyuyorsun.
antibiyotiği filmden sonra verdi bana herhangi bir enfeksiyona karşı önlem oluyor yani
aneztesiden çok kokuyordum ama endişe edicek bişey yokmuş. papattyaya denilen yarı uyutmanın adı sedasyon
ayık oluyorsun tam uyumuyorsun fakat hiçbir şey anlamıyorsun bir nevi sarhoşluk gibi ayılınca birşey hatırlamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?