kaç tane olduğunu bilmiyorum tatlım.. dr bakınca kaçıncı günü diye sordu yanındaki koordinatörde benden önce atlayıp 10.günüm oluğunu söleyince oo tamam dedi cumartesi toplayalım dedi..ben böle kaldımaaa ne kadar çabuk.
herşey yolunda çok şükür
kaç yumoşun toplanacakmış febecim
salıdan sonnra seni buralara görmek istemiyorum haberin olsun
tahlile yakın bir iyiyim der gidersin
hele birde bebişin tutunsun birkaç ay yoksun ona göre
ohhhhhhhhh çok güzel bir haber bu tatlım.inşallah kaç yumurtan büyümüş merak ettim.
yeter tatlım yeter.. benim dünden yeöeğim var..türlü ve yayla çorbası..buün onları yeriz,yarında k.validemde yeriz... aslında benim yarın evde durup yemek yapmam lazım dimi cumaretsi hiç bişe yapamam ağrım olabilir ama orayada gitmemiz lazım..fasulye kırıyorum
akşam menüm
taze fasulye.yayla çorbası,kavun
bu sıcakta yeter dimi
valla yasak arada bir iyiyim der gidersin.bebiş bir güzel yerleşsin sonra yine beraberiz ozaman kaçsanda biz seni bırakmayız zaten
ay masalcım ben domates çorbasını çok severim
iyiki hatırlattın bu bitince hemen yapayım
kızlar mrhb nasılsınız bizim bu gün (eşimin )kontrolü vardı sıcak hava uzun yol kalabalık bir has biraz yorulduk ama
eşim için değerr
KIZLAR BU ARADA KANDİLGECESİNDE EŞİNLE BİRLİKTE OLMAKTA BİR SAKICA YOKMUŞ BEN HOCAYA SRDUMM DİYORKİ İBADETİNİZİ YAPASINIZIZ SONRADA İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYİYAPABİLİRSİNİZ BİR SAKINCASI YOKTUR (hatta şöyle dedii eşler arasında birlikte olmakta bir ibadettir dedi)
yetercim eşin nasıl oldu
herşey yolundadır işallah
kızlar şimdi çıkmam lazım yoksa kociş basacak beni.
febecim ne diyeceğinide merak ettim aertık akşama okurum
zira 16.günüm kandile geliyor
ne güzel ilk tüp babymiz oluyor atık bizde sıraya gireriz
ne dersin neva
kılzra size bis soru kandil gecesi ilişki günahmı değilmi?????? (yanlış anlaşılma olmasın biz zaten perhizdeyiz) cevaplayın ondan sonra bişe dicem sizeeee
evet cnm öleymiş.. şimdi cumartesi kandil günü oluyo ve ogün eşim sperm vericek ya acaba günahmı diye içime kurt düştü..çünkü ben şöle duymuştum;kandil günü günah ve o gün ilişkiden bebek olur sasakat olur..ama böle bişe yokmuş.. şimdi ALO FETVA yı aradım sordum..hiç bi sakıncası yok gidin tüp bebğinizi yaptırın dedi..ohh çok şükür rabbimeeee..
anlattım tatlım okursun sonraa
yetercim eşin nasıl oldu
herşey yolundadır işallah
kızlar şimdi çıkmam lazım yoksa kociş basacak beni.
febecim ne diyeceğinide merak ettim aertık akşama okurum
zira 16.günüm kandile geliyor
:26::26::26::26::26::26::26::26::78::78::78::78::78::78:
tatlım bizimki bidahaki seneye kaldı malum bir hayli borçlandık rahatlayalımda kimbilir belkim o zamana kendi gelir bebişim içimden bir his olacak bu sene diyor rabbim bilir tabide
hiç bir fikrim yok tatlım
yeter çok sevindim canım eşinin iyi olmasına oh çok şükür gelsin bebişler.
kızlar şimdi eşimle konuştum..diyoki cumartesi tıoplanacak ya hemen transfer yapılacakmı?? dedim hayır döllenip bölünme başlaması lazım dedim..pazartesi veya salı olur diye anlattım diyoki yani bebişimizi orda bırakıp evemi gelcezzzzzz ayy yaaa canım benimm inşşş hayallerimiz gerçek olur...:98:
:26::26::26::26::26::26::26::26::78::78::78::78::78::78:
tatlım bizimki bidahaki seneye kaldı malum bir hayli borçlandık rahatlayalımda kimbilir belkim o zamana kendi gelir bebişim içimden bir his olacak bu sene diyor rabbim bilir tabide
hiç bir fikrim yok tatlım
yeter çok sevindim canım eşinin iyi olmasına oh çok şükür gelsin bebişler.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
febe ,yeteeeeer ,GUZELGOZLUM8184+ ,sulekaratas+ ,masalcan+ ,AHSENNEVA+ ,semi+ ,
bukadar kişi var ama ben kendi kendime konuşuyorum galibaaaaaaa...
problem ne bilmiyorum ama allah tez zamanda şifasını versin inşallah canımmmsağolun kızlar eşim iyi çok şükürrr dr dahada iyi olacak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?