Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç tane olduğunu bilmiyorum tatlım.. dr bakınca kaçıncı günü diye sordu yanındaki koordinatörde benden önce atlayıp 10.günüm oluğunu söleyince oo tamam dedi cumartesi toplayalım dedi..ben böle kaldım ama sanırım sol tarafımda 4-5tane güzel yumurta vardı diğer tarafıda göremedim..

ohhhhhhhhh çok güzel bir haber bu tatlım.inşallah kaç yumurtan büyümüş merak ettim.

ayy çok heyecanlandım yaaa kızlarrr zaman geçermi nasıl ne yaparım acaba.. semi hanım burayıda yasakladı

kılzra size bis soru kandil gecesi ilişki günahmı değilmi?????? (yanlış anlaşılma olmasın biz zaten perhizdeyiz) cevaplayın ondan sonra bişe dicem sizeeee

valla yasak arada bir iyiyim der gidersin.bebiş bir güzel yerleşsin sonra yine beraberiz ozaman kaçsanda biz seni bırakmayız zaten

ay masalcım ben domates çorbasını çok severim
iyiki hatırlattın bu bitince hemen yapayım

fasulye kırıyorum

akşam menüm
taze fasulye.yayla çorbası,kavun

bu sıcakta yeter dimi
yeter tatlım yeter.. benim dünden yeöeğim var..türlü ve yayla çorbası..buün onları yeriz,yarında k.validemde yeriz... aslında benim yarın evde durup yemek yapmam lazım dimi cumaretsi hiç bişe yapamam ağrım olabilir ama orayada gitmemiz lazım..yarın gündüzdenmi yapsam ne dersinizzzzzzz

tamam ozman bana misafirliğe gelin yaaaa pek hizmet edemem malum ama gelin bananeeeeeeee ben sizden başkalarıyla dertleşmk konuşmak istemiyorummmmmmmm

kızlar mrhb nasılsınız bizim bu gün (eşimin )kontrolü vardı sıcak hava uzun yol kalabalık bir has biraz yorulduk ama
eşim için değerr

KIZLAR BU ARADA KANDİLGECESİNDE EŞİNLE BİRLİKTE OLMAKTA BİR SAKICA YOKMUŞ BEN HOCAYA SRDUMM DİYORKİ İBADETİNİZİ YAPASINIZIZ SONRADA İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYİYAPABİLİRSİNİZ BİR SAKINCASI YOKTUR (hatta şöyle dedii eşler arasında birlikte olmakta bir ibadettir dedi)

valla yasak arada bir iyiyim der gidersin.bebiş bir güzel yerleşsin sonra yine beraberiz ozaman kaçsanda biz seni bırakmayız zaten

ay masalcım ben domates çorbasını çok severim
iyiki hatırlattın bu bitince hemen yapayım

evet cnm öleymiş.. şimdi cumartesi kandil günü oluyo ve ogün eşim sperm vericek ya acaba günahmı diye içime kurt düştü..çünkü ben şöle duymuştum;kandil günü günah ve o gün ilişkiden bebek olur sasakat olur..ama böle bişe yokmuş.. şimdi ALO FETVA yı aradım sordum..hiç bi sakıncası yok gidin tüp bebğinizi yaptırın dedi..ohh çok şükür rabbimeeee..

yetercim eşin nasıl oldu
herşey yolundadır işallah

kızlar şimdi çıkmam lazım yoksa kociş basacak beni.

febecim ne diyeceğinide merak ettim aertık akşama okurum
zira 16.günüm kandile geliyor

kızlar şimdi eşimle konuştum..diyoki cumartesi tıoplanacak ya hemen transfer yapılacakmı?? dedim hayır döllenip bölünme başlaması lazım dedim..pazartesi veya salı olur diye anlattım diyoki yani bebişimizi orda bırakıp evemi gelcezzzzzz ayy yaaa canım benimm inşşş hayallerimiz gerçek olur...:98:

ne güzel ilk tüp babymiz oluyor atık bizde sıraya gireriz
ne dersin neva

:26::26::26::26::26::26::26::26::78::78::78::78::78::78:
tatlım bizimki bidahaki seneye kaldı malum bir hayli borçlandık rahatlayalımda kimbilir belkim o zamana kendi gelir bebişim içimden bir his olacak bu sene diyor rabbim bilir tabide

kılzra size bis soru kandil gecesi ilişki günahmı değilmi?????? (yanlış anlaşılma olmasın biz zaten perhizdeyiz) cevaplayın ondan sonra bişe dicem sizeeee

hiç bir fikrim yok tatlım

yeter çok sevindim canım eşinin iyi olmasına oh çok şükür gelsin bebişler.

evet canım bende merak edip sormuştummmm

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

febe ,yeteeeeer ,GUZELGOZLUM8184+ ,sulekaratas+ ,masalcan+ ,AHSENNEVA+ ,semi+ ,

bukadar kişi var ama ben kendi kendime konuşuyorum galibaaaaaaa...

yetercim eşin nasıl oldu
herşey yolundadır işallah

kızlar şimdi çıkmam lazım yoksa kociş basacak beni.

febecim ne diyeceğinide merak ettim aertık akşama okurum
zira 16.günüm kandile geliyor

sağolun kızlar eşim iyi çok şükürrr dr dahada iyi olacak diyor

amiiinn canlarım inşallah anne olamıyorum teyze olayım bende

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

febe ,yeteeeeer ,GUZELGOZLUM8184+ ,sulekaratas+ ,masalcan+ ,AHSENNEVA+ ,semi+ ,

bukadar kişi var ama ben kendi kendime konuşuyorum galibaaaaaaa...

ay benim misafirim geldi. bi ara kapattım gittim.
şimdi gittiler birtek yeğenim burda. tv seyrediyo.
birazdan ona küveti dolduracam. çok seviyo bana gelince banyo yapmayı yavru kuşum.
dondurmasını yesinde sonra sokacam küvete onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…