Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim ben bitanem. sen nasılsın, kızımız nasıl annesi?
canım akşam febe mesaj attı iyiymiş. annesi ve k.valdesi yanındaymış febede yatıp dinleniyomuş iyiymiş çok şükür bitanem

bizde iyiyiz çok şükür küçük erkekimiz nasıl hareketlerini hissetmeye başladınmı?

bizde iyiyiz çok şükür küçük erkekimiz nasıl hareketlerini hissetmeye başladınmı?

iyidir inşallah aynı şeyi bende diyorum kontrole gitmeden nasıl olduğunu bilmiyorum.
ama inşallah iyidir. yok daha tık yok hissetmiyorum hiçbişey.
oda kafama takılıyo zaten... ayyyyy ne sorunlu biri oldum ben yaaaaaa

tekmelemeside nazlı bizim bebeklerin gerçi ilk gebelikte 26 haftaya kadar hissetmeyebilirmişiz kafana takma canım beni gören nasıl 4 aylık hamilesin diyor bende buna üzülüyorum

bebişlerimiz iyidir güzel annelerimiz hiç üzülmeyin bitanelerim....

iyiyim çok şükür bebişte iyidir inşallah çarşamba günü kontrolümüz var o zamana kadar nasıl oldugunu bilmiyorum ki

dışardan bakıldıgında belli degilki 3 kilo almışım ama nerem almış bilmiyorum

bence normal. sen zaten çoook zayıfsın tatlım. bence kafana takma bunu.

banada dr değiştir ikizdir bebek diyolar anlamamıştır diyolar
ama ben 78 kiloyum. aramızda kesin 20 kilo fark vardır bitanem
sakın kafana takma normaldir bence.

yok takmıyorum öyle demelerine gıcık oluyorum bundan öncede bebek yokmu diye söyleniyolardı hiç susmayı bilmiyolar yani en önemlisi bebeğimin sağlıklı olması benim için

canlarım burası açık kalacak ama ben ütü yapıcam pc başında değilim yani öpüyorum 2 nizide görüşürüz.... Kafanıza takmayın canlarım ağzı olan konuşuyor kelimesi çok doğru hayat bu işte bebişleriniz gelsin sonrada 2.sini sorarlar o yüzden insan oğlu işte boşverin....hep uğraşaCAk bişeyler bulurlar...

Son düzenleme:
misafirlerim dün gittiler
bugün görümceme güne gittim tuzlaya
annemle beraber
oyrucuydu sen neler yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…