kızlaar ben yazlığa gidiyorum bu akşam.
özleyin beni canlar.
öpüldünüz hepiniz2-3 gün sonra görüşürüüüüüüüzzzzz:79::79::79:
inşallah güzel haberler alırım döndüğümdeee
günaydın şekerler... bugün kan vermedim yarın tahlil günüm...
iyi tatiller masalcım
gerçi yazlığı pek sevmiyorsun sanırım ama..
ee sende gittin, herkes meşgul
neva yok,febe malum,şulenin işi var,tume kayıplarda,diğer kızlar zaten kayıp:84:
pufff
febemmmmmmm canım arkadaşımmmm benim
bitanem Rabbim meleğini karnına koymuştur inşallah....
inan bunu o kadar yürekten istiyorum ki...
Allahımın izniyle yarın mutlu haberlerle gelirsin de topiğimiz bayram eder inşallahhh
inşş bitanem inşş.. evde yaptığım testlerde çıkmadı..sanırım yok,olsaydı çıkardı diye düşünüyorum.. kardeşimde dün akşam gitti..çok alışmıştım onada
offfffff febe yaaaaaaa..
hayatım neden olumsuz düşünüyorsunnn..
bazı kişilerde hcg idrara çok sonra geçiyor, kan sonucunu görmeden olumsuzluğa kapılma lütfen...
tüp bebek topiklerini okudum da 12. gün idrarda ancak silik çizgiyi zar zor gören bir sürü kişi var..
kendini yorma çok, pc başında da çok kalma.. ne olur ne olmaz...
seni çok seviyorum, lütfen üzülme bak bende üzülürüm
ayy dün akşamdan beri kednimi hiç iyi hissetmiyorum.. bak yumurtalarım toplandığından itibaren 14.günüm bugün... tabii bilemiyorum belkide bebişim benimle.. çok zorrrrrr yaaa..
bende seni çok seviyorummm cnmmm benimmm.. ben yarın test yaptırırsam sana sonucu msj atmaya çalışırım, sen burdan yazarsın ok?
o kadar yumurtadan sadece 2 tane mi iyi vardıkızlar bu arada dondurulmuşum yok.. tarnsfer edilen çok güzel durumdaydı..bide 1tane daha vardı fena değil ama dondurmaya değmez dedi dr.
kızlar bu arada dondurulmuşum yok.. tarnsfer edilen çok güzel durumdaydı..bide 1tane daha vardı fena değil ama dondurmaya değmez dedi dr.
febecim biliyosun son durumu görene kadar üzülmek yok...biraz rahat bırak kendini hayatım...biliyorum çok zor ama seninleyse üzme bebişini...
tumecim canım anladığım kadarıyla bulaşıcı bi hastalıktan korkmuşsun...neyseki şükür sonuç ii anladığım kadarıyla....geçmiş olsun canım
febecim biliyosun son durumu görene kadar üzülmek yok...biraz rahat bırak kendini hayatım...biliyorum çok zor ama seninleyse üzme bebişini...
tumecim canım anladığım kadarıyla bulaşıcı bi hastalıktan korkmuşsun...neyseki şükür sonuç ii anladığım kadarıyla....geçmiş olsun canım
transfer edilen de güzel durumdaymış ne güzell
inşallah bebiş senledir, çok dua edeceğim sana..
evet dosbacım, bir öğrencide bulaşıcı bir hastalık çıkmış bütün kurum kontrolden geçti,zaten bende belirtilerin b si bile yoktu ama kontrol oldu işte..
kızlar bu arada dondurulmuşum yok.. tarnsfer edilen çok güzel durumdaydı..bide 1tane daha vardı fena değil ama dondurmaya değmez dedi dr.
et bitanem ettt en çok duaya ihtiyacım var zaten.. bu arada geçmiş olsun tatlım, rabbim korumuş sanada bulaşabilirdi ..bulaşanlarada rabbim acil şifalar versin..
ben çıkıyorum bitanem..görüşürüz inşş..
et bitanem ettt en çok duaya ihtiyacım var zaten.. bu arada geçmiş olsun tatlım, rabbim korumuş sanada bulaşabilirdi ..bulaşanlarada rabbim acil şifalar versin..
ben çıkıyorum bitanem..görüşürüz inşş..
canım büyük geçmiş olsun...inş. kimse de çıkmaz....öğrencine de acil şifalartransfer edilen de güzel durumdaymış ne güzell
inşallah bebiş senledir, çok dua edeceğim sana..
evet dosbacım, bir öğrencide bulaşıcı bir hastalık çıkmış bütün kurum kontrolden geçti,zaten bende belirtilerin b si bile yoktu ama kontrol oldu işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?