yok tatlım ben cumada test yaptırabilirim demiştim..merhaba kızlar günaydın....febecim masalcım yarın verecek dedi o yüzdendedim bizde c.tesi biliyorduk ama oda şaşırmıştır heralde...allahım inşallah pozitifsonuç alırsın....
hayırlı cumlar kızlar
febe canımmmm kandan negatif görmeden kafana hiç bir şey takma ve idara testine asla güvenme güzel haberler bekliyoruz inşşşş
yok tatlım ben cumada test yaptırabilirim demiştim..
hayırlı cumalar bitanem..
kızlar eğer ben hayal görmüyosam,sabah yaptığım teste tekrar baktım çooooookkkkkk siliiikkk bi çizgi var..ama belkide bunu sadece ben görebiliyorum belkide yok
yok tatlım ben cumada test yaptırabilirim demiştim..
hayırlı cumalar bitanem..
kızlar eğer ben hayal görmüyosam,sabah yaptığım teste tekrar baktım çooooookkkkkk siliiikkk bi çizgi var..ama belkide bunu sadece ben görebiliyorum belkide yok
ayy dün akşamdan beri kednimi hiç iyi hissetmiyorum.. bak yumurtalarım toplandığından itibaren 14.günüm bugün... tabii bilemiyorum belkide bebişim benimle.. çok zorrrrrr yaaa..
bende seni çok seviyorummm cnmmm benimmm.. ben yarın test yaptırırsam sana sonucu msj atmaya çalışırım, sen burdan yazarsın ok?
kızlar bu arada dondurulmuşum yok.. tarnsfer edilen çok güzel durumdaydı..bide 1tane daha vardı fena değil ama dondurmaya değmez dedi dr.
iyiyim canım sen nasılsın??slm dosbacım naber? nasılsın?
masalcım git dinlen hayatım sıkıldığında da kocişine de ben sıkıldım kalk gidelim diye..
inşallah klima vardır oralarda, çok öptüm seni
bebişi de iyi bak...
orkideciğim hayırlı haberlerle dönmüşsün sevindim canım
dosbacım merak etmeye başlamıştım seni, neyseki iyiymişsin
bu arada kızlar ben az önce test sonucumu aldım, testim negatiffff
çok şükür öğrenciden bana bulaşmamış hastalık pazartesi tekrar gideceğim, filmi doktora gösterip, örneklerin sonucunu da alacağım.
kadına sordum var mı bende birşey diye, testin negatif yok işte bir şey dedi.
aslında onlar testi pozitif olanlardan balgam numunesi ve akciğer filmi istiyorlarmış ama bize tüm tetkikleri en başta yaptılar...
çooooooooook mutluyum, Allah tüm tüberküloz hastalarının yardımcısı olsun.
bugün denize gideceğim kızlar, atacağım kendimi serin sulara..
kaç gündür test yerine su değmeyecek diye mahvolmuştum...
öğleden sonra yokum şekerler....
öptüm hepinizi
kız ben buralardayım da asıl sen nerelerdesin?
dün gündüz görünmedin hiç..
iyiyim canım sen nasılsın??
ankara çok sıcaaakkkk yanıyorum ...sende durumlar nasıl
ben çıkmışım sen cvp vermişsin kusura bakma dosbacım. sıcaktan uyuyamıyorum bende. klima artık ankaraya da şart olmuş. ben de durumlar ne ii ne kötü:))
rahim filmimi çektirmiştim ya. antibiotiği kısa kullandım galiba. sürekli ara ara rahmimde bi sancı oluo. tekrar ilaç içmeyede korkuyorum film sonrası hamişlik ihtimali artıo die. ama bu durum iltabik bi durumsa ne yapıcam bilmiorum. pazartesiye kadar da beklemek istemiyorum. sizlerde oldumu rahim filminden çıktığınız ay bu sancılar. nerdeyse 2 hafta geçtiacaba ben mi kuruntu yapıorum. sen nasılsın napiosun? ben 3 kiloyu verip yerimde sabit kaldım. şimdide veremiyorum. :). bugün pikniğe gidiyorum homini gıtlak 2 kilo alıp dönerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?