Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bi süre yokum kızlar giremeyebilirim nette febenin sonucunu bana haber ederseniz sevinirim hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

hayırlı cumlar kızlar
febe canımmmm kandan negatif görmeden kafana hiç bir şey takma ve idara testine asla güvenme güzel haberler bekliyoruz inşşşş

merhaba kızlar günaydın....febecim masalcım yarın verecek dedi o yüzdendedim bizde c.tesi biliyorduk ama oda şaşırmıştır heralde...allahım inşallah pozitifsonuç alırsın....
yok tatlım ben cumada test yaptırabilirim demiştim..
hayırlı cumlar kızlar
febe canımmmm kandan negatif görmeden kafana hiç bir şey takma ve idara testine asla güvenme güzel haberler bekliyoruz inşşşş

hayırlı cumalar bitanem..

kızlar eğer ben hayal görmüyosam,sabah yaptığım teste tekrar baktım çooooookkkkkk siliiikkk bi çizgi var..ama belkide bunu sadece ben görebiliyorum belkide yok

febecim hadi bakalım bitanem ay inşallah ya....

bu gün sen görüyorsan yarın hepimiz göreceğiz demketirr:)))))

kızlar bu arada dondurulmuşum yok.. tarnsfer edilen çok güzel durumdaydı..bide 1tane daha vardı fena değil ama dondurmaya değmez dedi dr.

febecim ALLAH İNŞALLLAAAAH bebişini karnına koymuştur. RABBİM yardımcın olsun canım. silik çizgi demişsin biyerde ben hep forumlarda silik çizgiyle hamiş olduklarını okudum. stres yapma. güzel haberlerin gelir İNŞALLAHHH. hadi bizlere umut olursun İNŞ.

kız ben buralardayım da asıl sen nerelerdesin?
dün gündüz görünmedin hiç..

tumecim birşey çıkmamasına sevindim canım
ne bileyim göremedim seni bir kaç gündür,kayıplARDASIN ZANNettim
gerçşi bende yogundum geceleri geliyordum

febcim sabah görmedim yazışmalarını hemen 2 dk girdim zaten
yarını sabırsızlık ve umutla bekliyoruz
RABBİM Yardımcın olsun.

febecim inş. o çizgi yarın çok koyu bi renk olur...zaten yarın kan sonucunu da alırsın
dualarım seninle...çok merakla bekliyorum Rabbim hayırlıca göndersin meleğini

iyiyim canım sen nasılsın??
ankara çok sıcaaakkkk yanıyorum ...sende durumlar nasıl

ben çıkmışım sen cvp vermişsin kusura bakma dosbacım. sıcaktan uyuyamıyorum bende. klima artık ankaraya da şart olmuş. ben de durumlar ne ii ne kötü:))
rahim filmimi çektirmiştim ya. antibiotiği kısa kullandım galiba. sürekli ara ara rahmimde bi sancı oluo. tekrar ilaç içmeyede korkuyorum film sonrası hamişlik ihtimali artıo die. ama bu durum iltabik bi durumsa ne yapıcam bilmiorum. pazartesiye kadar da beklemek istemiyorum. sizlerde oldumu rahim filminden çıktığınız ay bu sancılar. nerdeyse 2 hafta geçti acaba ben mi kuruntu yapıorum. sen nasılsın napiosun? ben 3 kiloyu verip yerimde sabit kaldım. şimdide veremiyorum. :). bugün pikniğe gidiyorum homini gıtlak 2 kilo alıp dönerim artık

akşama geldiğimde kontrol etcem burayı. İNŞALLLAAAAAAAAAAAAAHHH herkez halay çekmiş olur. ALLAH yardımcın, yardımcımız olsun arkadaşım. mucizen hayırlarla karnına düşsün İNŞALLAAHHH febecim.

günaydınn bizden başka kimsecikler yok,, beni merak eden de olmamış zaten ama ben febeyi merak ettiğim için nevar ne yok diye bugün girdim int.e
ben de rahim filmini bu ay çektirdim. ben antibiyotik kullanmadım ama bende de adet sancısına yakın sancılar var. arada sızlıyor. sen filmi nasıl cektirdin dijital mi yoksa klasik yöntenlerle mi? ben dijital çektirdim doktor enfeksiyon varsa da yayılmaz demişti :44::44::44::44:

ayy bii merak ettikkkk kiii febe bir doğuracak ama bütün topik meraktan dokuz doğuracak sanırım amaniiinnnn fena da olmazdı haniiiii

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…