Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr müjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeee

FEBEMİZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİİİ..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA

hhehheheeh ben müjdeyi sizden aldım
topiğe vernekte bana düştü

febecim canım rabbim sağlıkla kucağına aldıgın günüde göstersin
ogünde halaylar çekelim işallah

kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmm..hepinizi çok özledimmmm bennnnnnnnnnn..evde net gitti ve hala yok o yüzden giremiyorum şimdi hemen bir arkadaştann girdim güzel haberler aldım çok sevindim ya febecimmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benim hayırlı ve uğurlu olsun ..sağlıkla gelsin kucağına minik kelebeğinn inşallahhhh..bende hvadisler şuanlık birşey yok bekliyorum bkalımm artık ne olacakkk.hepinize sevgiler en kısa zamanda görüşmek dileğiyleee :)

bende masalcımdan aldım haberi sağolsun aradı...çok mutlu olduuuuuuuummmmmmmm ororkideyede haber verdim oda çok mutlu oldu...slmı var kızlar....hadi allahım hayırlı sağlıklı bir bebiş versin inşallah kolay geçer hamileliği nevacım olsaydı şimdi hemen listemizi düzenlerdi....ben bilmiyorum bilsem düzeltir eklerdim :) nevayı özledim ben yaaaa ((((( ne zaman alacak net haberiniz varmı? birde telini yollayabilirmisiniz bana arayım bi sesini duyayım.....

Son düzenleme:
melodi
müjde içine doğdu galibna canım
hoşgeldin kaçak

valla öyle oldu galiba çok sevindim canımmmm...şimdi çıkmak zorundayımmmm ama hepinizi çok öpüyorummmm ve gerçekten çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...

valla öyle oldu galiba çok sevindim canımmmm...şimdi çıkmak zorundayımmmm ama hepinizi çok öpüyorummmm ve gerçekten çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...

biz de seni çok özledik tatlım. Net sorununu bir an önce hallettir de dön aramıza:))

Kızlar temizlik beni bekler..
Akşam üstüne doğru görüşürüz canlarım, ev almış başını gidiyor, öptüm hepinizi

nevanın en erken bir dahaki haftasonu gibi görünüyor
tel no değişmesini bekliyorlarmış canım
faceden vereyim

öyle düşünüyorsan dr git canım hamile olabilme olasılığım var de ona göre antibiyotik veriyorlar....hiç korkma yani....
günaydın şekerler....

hepimiz için inşallah güzel bir gün olur
gerçekten güzel bir gün olduuu tatlım...kolay gelsin sana canımmmmm
Kızlar temizlik beni bekler..
Akşam üstüne doğru görüşürüz canlarım, ev almış başını gidiyor, öptüm hepinizi
tamam tatlım açayım faceyi
nevanın en erken bir dahaki haftasonu gibi görünüyor
tel no değişmesini bekliyorlarmış canım
faceden vereyim

noolsun canım bende yeni eve geldim febeye baktım çoook mutluyum

çok şükür Rabbim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…