melodi
müjde içine doğdu galibna canım
hoşgeldin kaçak
valla öyle oldu galiba çok sevindim canımmmm...şimdi çıkmak zorundayımmmm ama hepinizi çok öpüyorummmm ve gerçekten çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...
bende masalcımdan aldım haberi sağolsun aradı...çok mutlu olduuuuuuuummmmmmmmororkideyede haber verdim oda çok mutlu oldu...slmı var kızlar....hadi allahım hayırlı sağlıklı bir bebiş versin inşallah kolay geçer hamileliği nevacım olsaydı şimdi hemen listemizi düzenlerdi....ben bilmiyorum bilsem düzeltir eklerdim :) nevayı özledim ben yaaaa ((((( ne zaman alacak net haberiniz varmı? birde telini yollayabilirmisiniz bana arayım bi sesini duyayım.....
öyle düşünüyorsan dr git canım hamile olabilme olasılığım var de ona göre antibiyotik veriyorlar....hiç korkma yani....ben çıkmışım sen cvp vermişsin kusura bakma dosbacım. sıcaktan uyuyamıyorum bende. klima artık ankaraya da şart olmuş. ben de durumlar ne ii ne kötü:))
rahim filmimi çektirmiştim ya. antibiotiği kısa kullandım galiba. sürekli ara ara rahmimde bi sancı oluo. tekrar ilaç içmeyede korkuyorum film sonrası hamişlik ihtimali artıo die. ama bu durum iltabik bi durumsa ne yapıcam bilmiorum. pazartesiye kadar da beklemek istemiyorum. sizlerde oldumu rahim filminden çıktığınız ay bu sancılar. nerdeyse 2 hafta geçtiacaba ben mi kuruntu yapıorum. sen nasılsın napiosun? ben 3 kiloyu verip yerimde sabit kaldım. şimdide veremiyorum. :). bugün pikniğe gidiyorum homini gıtlak 2 kilo alıp dönerim artık
gerçekten güzel bir gün olduuu tatlım...kolay gelsin sana canımmmmmgünaydın şekerler....
hepimiz için inşallah güzel bir gün olur
tamam tatlım açayım faceyiKızlar temizlik beni bekler..
Akşam üstüne doğru görüşürüz canlarım, ev almış başını gidiyor, öptüm hepinizi
nevanın en erken bir dahaki haftasonu gibi görünüyor
tel no değişmesini bekliyorlarmış canım
faceden vereyim
noolsun canım bende yeni eve geldim febeye baktım çoook mutluyumben çıkmışım sen cvp vermişsin kusura bakma dosbacım. sıcaktan uyuyamıyorum bende. klima artık ankaraya da şart olmuş. ben de durumlar ne ii ne kötü:))
rahim filmimi çektirmiştim ya. antibiotiği kısa kullandım galiba. sürekli ara ara rahmimde bi sancı oluo. tekrar ilaç içmeyede korkuyorum film sonrası hamişlik ihtimali artıo die. ama bu durum iltabik bi durumsa ne yapıcam bilmiorum. pazartesiye kadar da beklemek istemiyorum. sizlerde oldumu rahim filminden çıktığınız ay bu sancılar. nerdeyse 2 hafta geçtiacaba ben mi kuruntu yapıorum. sen nasılsın napiosun? ben 3 kiloyu verip yerimde sabit kaldım. şimdide veremiyorum. :). bugün pikniğe gidiyorum homini gıtlak 2 kilo alıp dönerim artık
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr müjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeee
oleyeyyyyyyyyyy
gözyaşlarıma hakim olamıyorum
FEBEMİZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİİİ..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?