merhaba masalcım ben iyiyim..evet bende arayamıyorum o yüzden febeyi
bu arada merhaba canlar
nasılsınız bakalım
evet bende arayamıyorum o yüzden febeyi
bu arada merhaba canlar
nasılsınız bakalım
selam kızlar uzun bir aradan sonra nasılsınız engelleri aştımta geldim :) bende febeyi çok merak ettim sabırsızlıkla dua ile bekliyorum rabbim bebişini korusun
merhaba masalcım ben iyiyim..
canım seni arayım dedim..
belki sen bir haber almışsındır diye..
senin noyu çevirince sayın abonemiz yanlış veya eksik bir no çevirdiniz diyor..
baktım bo bana verdiğin no.. neden öyle oldu nanlamadım
selam kızlar uzun bir aradan sonra nasılsınız engelleri aştımta geldim :) bende febeyi çok merak ettim sabırsızlıkla dua ile bekliyorum rabbim bebişini korusun
aaaaaa göndereyim yine canım numaramı sana yada çaldırayım.
gerçi k.valdemdeydim onlarda çekmiyo telefon. ondanda öyle demiş olabilir:44:
hoşgeldin tatalım şin mi kaldırdı site engellemesini, yoksa kaçak yollardan mı giriş yapıyorsun
hımmm iyi bari tekrar hoşgeldin o zaman..canım eşim uğradı azönce o yaptırdım hep unutuyodum söylemeyi o yapmıyomuş pc korumak için proğram varmış proğram yüzünden arada engelleniyo kk :) şükür düzeldi çok canım sıkılıyodu bu arada göbüşümde şişmeye başladı 14 haftamız oldu bugun kızımla ama haraketlerini kıpırtılarını daha henüz hissedemiyorum(
canım numaran doğru bende kayıtlı zaten..
yani sen aradığında masalcan arıyor yazıyor..
ama ben seni arayınca eksik veya yanlış no çevirdiniz diyor[/QUOTE
allah allah hayret. :26:
amaaaan akıl sır ermiyo bazen bu telefonlara
kociş şimdi telefonumu zaptetti bırakınca ararım ben seni.kaç gündür telefonumu göremiyorum.
sürekli bi yerleri arıyo araba için. bu ay fatura bayağı bi yüklü gelecek kendi ödesin.
benimki faturalı onunki değil. evdeyken benim telefondan konuşuyo. çalışırken iş telefonuyla rahat oluyo ona.
bugün annemi bile arayamadım valla.
ver diyorum bi dakıka diyip duruyo
hımmm iyi bari tekrar hoşgeldin o zaman..
göbüş çıkarda daha hareketler için çok erken canım..en azından 20. haftalara kadar beklemen lazım
canım eşim uğradı azönce o yaptırdım hep unutuyodum söylemeyi o yapmıyomuş pc korumak için proğram varmış proğram yüzünden arada engelleniyo kk :) şükür düzeldi çok canım sıkılıyodu bu arada göbüşümde şişmeye başladı 14 haftamız oldu bugun kızımla ama haraketlerini kıpırtılarını daha henüz hissedemiyorum(
canım numaran doğru bende kayıtlı zaten..
yani sen aradığında masalcan arıyor yazıyor..
ama ben seni arayınca eksik veya yanlış no çevirdiniz diyor[/QUOTE
allah allah hayret. :26:
amaaaan akıl sır ermiyo bazen bu telefonlara
kociş şimdi telefonumu zaptetti bırakınca ararım ben seni.kaç gündür telefonumu göremiyorum.
sürekli bi yerleri arıyo araba için. bu ay fatura bayağı bi yüklü gelecek kendi ödesin.
benimki faturalı onunki değil. evdeyken benim telefondan konuşuyo. çalışırken iş telefonuyla rahat oluyo ona.
bugün annemi bile arayamadım valla.
ver diyorum bi dakıka diyip duruyo
valla beende 21. haftanın içindeyim daha tık yok.
hatta dün aradaım dr sordum bi sorunmu var diye
eli kulağındadır bu bu hafta içinde hissedersin dedi. bekliyorum. valla korkmaya başladım bi sorun mu var diye.
senin daha çok küçük annesi kafana sakın takma.
ama kızlar oğlanlardan daha erken kıpırdarmış
canım görümcemde benimle aynı 14 hafta onunki erkek 2haftadır oynuyo onunki benim kız tembel uyuşuk heralde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?