Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlra erken davrandım misafir konusunda... davete alacağım kişi sayısı çok...akşama da en yakın arkadaşlarımız gelio...onlarında bizimde ailemiz uzakata ( annem bugün abimleri davet etmiş ben ve ablam gidemiyoruz (
neyse bende ilk gün yalnız hissetmeyelim diye misafir çağırdım....
çok sıcak dolabımda çok dolu daha başlamadım... zaten yaprak sarmam ve köftem dolapta hazır...kompotumu da gece yaptım
kalanlara daha başlamadım...telaş etmeyeceğim inş.
semicim çok marifet değil hayatım...hep önceden hazırlık yapmayı seveiyorum işim kolay sayılır
nevacım gerçekten iftara beklerim canım... ugun olursan görüşelim canım

yemekteyiz gibi heycan var sanki sende :))))) çoğunu yapmışın maşallah heycanlanma afiyet olsun hayırlı ramazanlar
inş.

hayırlı ramazanlar bitanelerim allah kabul etsin inşallah orucumuzu.....
benden size güzel bir haber.... :))))))))))))
sabah namazıyla namaza başladım hemde eşimle birlikte kıldık....o kılmıycaktı bir baktım aptes alıyor ama çok mutlu oldum....allahım yarabbim 5 vakit kılmayı nasip etsin inşallah ben bismillah dedim inşallah devamı gelir.....

sağol tatlım öyle yaptım sabah zaten inşallah canım ya inşallah....ben gül :)

Son düzenleme:
hayırlı ramazanlar kızlar

nasıl gidiyor bakalım oruclu ilk gününüz
gerçi erken sordum bunu iftara doğru sormak lazım dimii

GÜLcm
ALLAH kabul etsin canım.çok güzel bir adım atmışsın.işallah devamlı olur.handanın da dediği gibi
sana tavsiyem ezan okunurken iki elin kandada olsa bırak abdest almaya git
sonnra şeytan bizi kandırıyor
şunu yapayım kılarım
bunu izleyeyim kılarımn
az kızlarla çene yapayım kılarım
ne tadı kalıyor ne sevabı.bende bununlamücadele ediyorum.yarışalım seninle

semicim bende ilk mide gurultusu duyulmaya başladı tatlım

sabah markete, bankaya falan gittim, gece yediklerimi erittim herhalde.

Çok şükür ki bugün hava burda çok bulutlu, yağmur her an yağabilir. o yüzden şu ana kadar fazla zorlanmadım,
zaten az sonra yemek için mutfağa gireceğim, biraz da vakir öyle geçer..
Allah kabul etsin hepimizin orucunu.....

kızlar ben gittim sağlık ocağında kan verdim,nezaman alırım dedim iki gün sonra demezmi ben şooooookkkk..dedim iki gün çok geç dr a söledim oda tamam yarın alırsın ozman dedi:)) nese 1gün daha bekleyip yarın güzel bi sonucu alıp dr umla görüşürüm inşş..

gülcüm namaza başlamışsın çook sevindim.. Allah kabul etsin..

hoşgeldin canımcım...
iki gün sonra gerçekten de çok geç.
neyseki yarın alacakmışsın buna da şükür..
sağlık ocağı hangi hastaneye gönderiyorsa kanları belki o hastanenin internet sitesinden online öğrenebilirsin canım..
tabi böyle bişey varsa.
bizim burda hastanenin online laboratuvar sonuçlarından öğrenebiliyorz

hoşgeldin canımcım...
iki gün sonra gerçekten de çok geç.
neyseki yarın alacakmışsın buna da şükür..
sağlık ocağı hangi hastaneye gönderiyorsa kanları belki o hastanenin internet sitesinden online öğrenebilirsin canım..
tabi böyle bişey varsa.
bizim burda hastanenin online laboratuvar sonuçlarından öğrenebiliyorz

dosbacım bende geçen sene ramazanın ilk gününde misafir çağırmıştım..ama ilk gün olmasından dolayı herkes bitaptı eşim dahil..bol bol su içmiştiler o yüzden fazala yemek yapma bence..sonraki günler bünye alışıyo yemeye başlıyolar gerçi bugün hava gayet serin,inşş güzel geçer..

bu arada ben ilaç kullandığım için oruçlu değilim ama tutmayı çok istiyorum bakalım dr a danışıcam yarın ne derse ona göre hareket edicem artık..

hoşbulduk bitanemmmmm...

aa bilmiyorum ki sölemediler öle bişe.. belkide yoktur çünkü ben dr a dedim ozman hastaneyede gidip kan verim ben diye öle olsa sölerdi yarın öğrenirsin ozaman dedi..

hoşbulduk bitanemmmmm...

aa bilmiyorum ki sölemediler öle bişe.. belkide yoktur çünkü ben dr a dedim ozman hastaneyede gidip kan verim ben diye öle olsa sölerdi yarın öğrenirsin ozaman dedi..

hoşbulduk bitanemmmmm...

belki de yoktur tabi..

bizim burası küçük yer olduğundan her şey daha kolay ve çabuk oluyor...

bende fasulye kırdım tatlım, ifara yemek yapacağım, şimdiden yapayım diyorum akşama doğru tansiyonum düşüyor olduğum yerden kalkamıyorum..

ben üni yi tokatta okudum..orasıda küçük bi şehir..ama herşey ayağının altında belediye,hastane,banka... okadar alışmıştımki herşey içiçe..ama burda biyerden biyere gitmek için saatlerini harcıyosun bazen sinir oluyorum..

yap tatlım yap bencede.. sana kolay gelsin.. dün k.validem geldi yemek yaptı,görümcemde evi süpürdü..sağolsunlar bugün ve yarın rahatım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…