Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
facedeki fotolarımdan biri tokat belediyesinin karşısındaki çaybahçesi febecim

2 gün sonrasınamı delirmiş bu insanlar.nasıl bir teknoloji bu anlamadım
basit bir kan tahlili 2 gün sonra.halaaaaa 2011de hayret birşey
neyse güzel çıksın da bekleriz ne yapalım

bende yemeğe başlayacm febecim
karnıyarık yapıcam.gerisini bilmiyorum
ama ne yapacaksam şimdi yapsam iyi olur zira şimdiden başım dönmeye başladı
akşama aç kalırız valla

yani bide ist.dayız..ama sağlık ocağı olunca böle oluyo demekki

ayy ben o çay bahçesinde kaç tane çay içtim kim bilirrrr..evimde hemen belediyenin yanındaydı..

ooo karnıyarığın yanına pilav ve cacık severim bennnnn bu saatleri atlatınca rahatlarsınız inşş..mideniz durumu anlayacaktır birazdan

semicim benimde başım dönmeye başladı kuzum..
inanılmaz susadım..
karnıyarığın olmazsa olmazı pilavdır tatlım.
benim menüde çorba, güveç, pilav ve salata var..
bir tek pilav kaldı.. güveçi iftara yakın ocağa koyacağım, herşeyi hazır, bir tek pişmesi kaldı..

bir de tatlı yapayım diyorum ama kararsızım hafif sütlü bir tatlı...aklıma da bişey gelmiyor..

offf ne yapsam ki?

herkes iftar telaşında herhalde.

ben bu akşam tek başıma iftar yağacağım, kocişim kastamonu da

herkese merhabalar hayırlı ramazanlar kader arkadaşlarım zor günler geçirdim çok rahatsızlandım hiç iyleşmiyicem sanıyordum bugün iyiydim şükürler olsun gerçi kimse beni merak etmemiş ve özlememiş ama neyse artık

fabecim canım gözün aydın maşallah barekallah rabbim nazardan saklasın güzel anne öpüyorum ikinizide seni ve şuanki heycanını çok iyi anlıyorum sen tevekküllü ve sabırlısın sıkıntı yapma güzel sonlanıcak herşey ALLAHIN izni ile inşallah.

sana da hayırlı ramazanlar şulecim..
çok geçmiş olsun canım..
herkes ramazan telaşında bitanem öncesinde de yaz olduğu için herkes bir yerlerde, zaten topik günde bir sayfa anca ilerliyor...

YA RABBİM BANA KENDİ YANINDAN LÜTUF VE KERİMİNLE
TERTEMİZ VE MUBAREK BİR EVLAT GÖNDER
ŞÜPHE YOKKİ SEN DUALARI İŞİTEN VE KABUL EDENSİN

(amin)

canım hayırlı ramazanlar .... yok gerçekten de ii yediler :)) afiyet olsun :))
ilk gün güzel oldu bi daha hep yaparım Allah sağlık versin...
sen nasılsın.... kan tahlili vermişsin artık bugün güzel haberi alırız...
orucu kafana takma... dr. ne derse onu yaparsın...
bulantın falan var mı??

herkes iftar telaşında herhalde.

ben bu akşam tek başıma iftar yağacağım, kocişim kastamonu da

ahhh canım yaaa... yakın olsaydın da gelseydin...
tek başıma iftarı hiç sevmiyorum

şulecim geçmiş olsun canım
evet bu arada topic sessiz kimin niye gelmediği belli değil...
nevacım da yok ama haber vermişti....sanki daha uzun gitti gibime gelio mesela...
umarım şimdi daha iisindir....

günaydıııııınnnnn
nasılsınız güzel bayanlar... dün acıkanlar olmuş :) ben yemek kokusundan hiç acıkmadım ama sıcaktan artık bayılacaktım
neyse dün çok güzel geçti...yemeklerim sadece minicik tuzsuz olmuştu ama neyseki çözmü kolaydı :))
3 kişiyi hallettim... çok fazla yapmışım bugünde misafir çağırmaya karar verdik geliyorlar :))
ek olarak pilav tavuk ve tatlı ekleyeceğim yani bugün çok şükür işim kolay...
dün gece hiiiççç uyuyamadım ( hem sıaktı hemde gece korkuttular ( okudum ama geçmedi eşim de okudu ama hiç huzurlu değildim (
bugün fırsat bulursam artık biraz uyurum

ay ben tünaydın deyim o zaman yeni kalktım canım.
ohhh misafirleri de atlatmışsın dosbacım Allah kabul etsin bitanem..
"Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm" besmele çekerek oku hayatım.. ben yatmadan 7 kere okurum..

başımıza gelen sıkıntılı hallerden korunmak için okunmalı.
eşim şehir dışında kaldığında ben de çok korkuyorum canım, geceleri korkutuyorlar,biliyorum o yüzden sıkıntını.

bugün yat dinlen canım, 2 saat uyusan bile iyi gelir.. sonra akşam için hazırlıklarını yaparsın

semicim:hadi bakalım ben hemen kılıyorum namazı :)şakası bir yana ay çok mutluyum ya eşimde kılıyor 5 vakit çok sevinçliyim içim içime sığmıyor

febe : Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz tatlım....amiiin tatlım sağolasın...

şulecim unuturmuyuz tabikide herkez bir telaşta yaz herkez dışarlarda tumeninde dediği gibi herkez bir yerlede devamlı giremiyoruz kış gelsin galiba hepimiz gene toplanıcaz...ama bu arada baya sürmüş ya ben geçmiş tir diye düşünmüştüm yani bu kadar uzun süreceğini tahmin edemedim.....

bu arada mutluyuz un selamı var kızlar hepinize kk. Yasaklı site diye geçiyormuş giremiyormuş o yüzden....

ayy saol canım daha yatamadım ama uykusuzda kalmadım değil hani ( biliyorum aslında ama okumak aklıma gelmedi hatırlattığın için çok saol canım ...uykudan önce okuyacağım inş.

saolsun eşim tatlıyı ben alırım dedi...tavuk ve pilav ek yapacam başkada işim kalmadı şükür....
akşama doğru bi masayı hazırladım mı tamam....

febeden bende haber bekliyorum ama belki daha sonucu almaıştır

gül namaza başlamışsın canım çok sevindim Allah kabul etsin...
eşininde başlaması harika olmuş...birbirinize destek olur bırakmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…