Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum
temizlik beni bekliyor
görüşürüz
febeden haber varmı diye arada bakıcam

arasaydın keşke masalcım msjı nasıl görücek ya sessizde ise tlfonu febenin inşallah bi sorun yoktur çok merak ettim febeyi

evet bende napayım arıyımi peki ?:26:

ay bilmiyorum ki benimde elim sürekli tele gidiyor ama..
ya kocişi yanındaysa ya kızarsa...
offfff ama çok da merak ediyoruz napalım inan karar veremiyorum..
bir kaç saat bekleyelim istersen, belki mesajı görmemiştir...
şimdi ararız kocişi yanında olur, canı sıkılmasın kızın

arasaydın keşke masalcım msjı nasıl görücek ya sessizde ise tlfonu febenin inşallah bi sorun yoktur çok merak ettim febeyi

müsait değildir diye çekiniyorum aramaya canım.
eşi bizleri pek bilmiyo ondan arayamıyorum yanındadır diye.
kıza sorun olmasın bide bizim yüzümüzden canım

kocası kızıyormu canım arkadaşlarıyla konuşmasına yoksa tlfon zararlı diyemi kzıyor

evet canım ya aynı durumdayım bende seninle
bekleyelim dediğin gibi 1-2 saat daha

kızlar bende çıkayım birazz.
evi şöyle bir süpürüp sileyim, çok işim yok zaten..
bir saatte biter, akşama yemek derdi de yok, işim biter bitmez gelirim tekrar..

belki bu arada febecim de cevap vermiş olur

noldu fabeye merak ettim sorun yoktur inşallah ?

kocası kızıyormu canım arkadaşlarıyla konuşmasına yoksa tlfon zararlı diyemi kzıyor

canım kocişi burayı bilmiyor...
muhtemelen febenin tüm arkadaşlarını da tanıyordur..
tele kocişi falan çıkar onun için sorun olsun istemiyoruz..
bizle görüştüğünü kocası bilmiyor

kızlar bence tuttu febe hamile inşallah eşi sevinçten febemizi bırakıp işe bile gitmiyo ondan haber veremiyor evide kalabalıktır şimdi tuttu diye herkes ordadır bu gidişle zor haber alırız febeyi bunlar yanlız bırakmazlar bence

yaşasııııınnnn febem aradı kızlar. maşallah çoook iyiymiş değeride 500 lere ulaşmış.
dr iyi demiş beklediğimden yüksek demiş. haftaya keseyi görmeye gideceklermiş.
inşallah herşey yolunda gider.

gelmemesinin sebebide. hani sağlık ocağında vermişti ya kan örneği.
iki tüp almışlar kolesterol şekere filan bakılmış bide. onlar çıkmış beta hcg çıkmamış dün gitmiş çıkmadı demişler .
sonra tekrar iki defa aramış yok. bugüne kalmış, bugünde aramış heralde kayboldu demişler sonuç yok yani.

sonrada gitmişler hastanede vermişler sonucu alır almazda heber verdi sağolsun. çok şükür herşey yolundaymış.
biraz ağrısı varmış ama dr normal demiş olabilir demiş. sesi çok iyi geliyodu mutluydu canımın içi.

sizlerede çooook selamı var öpüyor hepimiziiiii

ayyy çok sevindim febenin adına sanada teşekkür ederim masal güzel haberin için rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin şu mübarek günde hamişlerde çoğaldı maşallahhhhhhh topiğimize....

allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim febem öpüyorum canım bebişinle sen allaha emant olun çok mutlu oldum çok sevinçliyim

ayyy çok sevindim febenin adına sanada teşekkür ederim masal güzel haberin için rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin şu mübarek günde hamişlerde çoğaldı maşallahhhhhhh topiğimize....

amiiin bitanem. rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhh

ohhhhhhh yüreğime su serpildi..

çok şükür rabbim sevindirdi...

canım arkadaşım rabbim kucağına da almayı nasip etsin bitanemmmmmm

ohhhhhhh yüreğime su serpildi..

çok şükür rabbim sevindirdi...

canım arkadaşım rabbim kucağına da almayı nasip etsin bitanemmmmmm

amin inşallah kızlar banada değer çok yüksek geldi genelde ikiz olan bebeklerin değerleri yüksek çıkıyor benimki 12 gün 140 falandır sanırım tek yumurta ikizi çifter çifter gidiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…