Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin inşallah kızlar banada değer çok yüksek geldi genelde ikiz olan bebeklerin değerleri yüksek çıkıyor benimki 12 gün 140 falandır sanırım tek yumurta ikizi çifter çifter gidiyor :)))

ay benimde 5 haftalıktı ilk beta hcg bakıldığında değerimde 11163 çıkmıştı.
tebi tek bebek ikiz değil. hatta ultrasonda ikiz bebektır diye bakıp durdum ama tek bebek

merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. uzun zamandır internet olanaklarımın kısıtlı olması nedeniyle yazamıyordum foruma.

Febecim canım gözün aydın. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasib etsin İnşallah.

Geçmişi çok okuyamadım. başka hamileler de vardır inşallah.

Eşim şu sıralar internete takmış durumda. modemi falan kapatıyor o yüzden internete pek giremiyorum. zaten yakında tümden kapatacak.

ben iyiyim. kızım olacak inşallah. masalcım seninki erkek galiba değil mi. nasıl gidiyor hamilelik.

çok sevindim canım. hadi bakalım benim gelin adayları çoğalıyo.
birtek bendemi oğlan oluyo ya. herkezin kızı olacak maşallaaaaahhhh
bende çok kız çocuğunu severim allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin kızlar.
bakın gelinim olacak kıza valla kızım gibi bakacağım bizim bvebişler çok değerli ve özel.
asla incitmem kızımı bizim k.valdeler gibi asla. emin olabilirsiniz

çok sevindim canım. hadi bakalım benim gelin adayları çoğalıyo.
birtek bendemi oğlan oluyo ya. herkezin kızı olacak maşallaaaaahhhh
bende çok kız çocuğunu severim allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin kızlar.
bakın gelinim olacak kıza valla kızım gibi bakacağım bizim bvebişler çok değerli ve özel.
asla incitmem kızımı bizim k.valdeler gibi asla. emin olabilirsiniz

hasret hoşgeldin canım

nerelerdesin sen, görünmüyorsun hiç?

hoş buldum tumecim. evet pek görünemiyordum bir süredir. van'dan taşınma aileleri ziyaret falan derken ancak kendi evime geçebildim. gittiğim yerlerde internet yoktu. şimdi de eşim internetime takmış durumda çocuğa zararlı diye istemiyor açmamı. sen nasılsın canım. neler oldu ben yokken.

günaydın canım
bizim buraya göndersene :))
bende erkenciyim ama artık uyumak istiyorum 3 gündür leyla gibi geziyorum ve hala uyuyamıyorım

ben izmit cANIM ne tarafa göndericem sen söyle bir üfürük tamamdır

kızlar kocişi 7 24 febenin başında beklemiyor ya
neti açamıyorsa tel var
ben artık endişelenmeye başladım.

bende endişelenmiştim ama şükür haber geldiii

canımın içi ben izmirdeyim biliyosun bi üfürükre buraya lütfeeeeeennn

evet 12 olsun arıyıcam febeyi canım. şimdi belki uyuyodur diye aramadım.
bende bugün saat 8 kalktım maşallah bize

sende erkencisin hayatım bende 8:30 da kalktım

a.s. çooook şükür çok mutlu oldum sayfaları hızlı hızlı okudum
nasıl mutlu oldum rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin

hasret hoşgeldin canın
ii olmana ve bebişin ii olmasına sevindim
evet pc ii dğil ama sadece yarım saatcik girmeye izin verse ( haberini alırdık

maşallah tatlım kızın oluyormuş
ay topiğimiz kız sesleriyle inleyecek...
masalcım bir tek erkek doğuracak
ben aynıyım tatlım, bir gelişme yok bende...
hala hamile kalamadım:9

bu arada sen yine eşini dinle canım, çok fazla takılma nette,

bende kalamadım...işin ilginç tarafı adette olmuyorum (
aslında hamile olmadığımı biliyorum ama sabah test yaptım... eee nolur nolmaz...hamile kalırsam iğne olmam lazım...arada kontrol ediyorum artık paranoyak oldum hahahha

ay benimde 5 haftalıktı ilk beta hcg bakıldığında değerimde 11163 çıkmıştı.
tebi tek bebek ikiz değil. hatta ultrasonda ikiz bebektır diye bakıp durdum ama tek bebek

canım 5 haftalıkken 111 çıkmış işte 11 163 çıkması mümkün değil yanındaki 63 küsüratı benim 14026 çıkmıştı 12.gün
tabi ikizmi değilmi orasını allah bilir

hasret hoşgeldin canın
ii olmana ve bebişin ii olmasına sevindim
evet pc ii dğil ama sadece yarım saatcik girmeye izin verse ( haberini alırdık

hoşbulduk dosbacım.

o kadar izin veriyor canım. şimdiye kadar internetim yoktu. gezmelerdeydim o yüzden hiç giremedim. şimdiden sonra girerim az da olsa. zaten şimdi kablosuz interneti kapattıracak eşim. vınn alacak. arada ondan yürütür girerim gene.

anaaaa hasret kız bizim aramızda 1 haftamı vaaaarrrr

ay sen hala adet olmadın mı dosbacım, gitsene şekerim doktora söktürücü verir sana..
hem sıkıntı yapar bu sıcakta.

canım 5 haftalıkken 111 çıkmış işte 11 163 çıkması mümkün değil yanındaki 63 küsüratı benim 14026 çıkmıştı 12.gün
tabi ikizmi değilmi orasını allah bilir

canım masalcımın 11.000ler de çıkması normal.. onun tek gün 12. gün çalışmayla oldu..
üstelik test yaptırdığında adet günü de geçmişti..
yani erken yumurtlama, erken döllenme ve işte beta bu kadar yüksek..

Son düzenleme:

bakacaktım ama neva'nın tablolar çok geride kalmış sanırım göremedim. peki tedavi devam ediyor mu yaptırdın mı birşeyler. evet az gireceğim artık internete.

bana ilk erkek dediler ama bi kaç hafta sonra daha net belli olur dediler. iki hafta sonra gittim başka bir doktor kız dedi. o yüzden hala korkuyorum değişecek diye. ama kızdır yani. senin göbiş büyüdü mü. benim pek büyümedi. kilo da almadım. oruç tutuyor musun? ne kadar çok soru sordum değil mi?

bakacaktım ama neva'nın tablolar çok geride kalmış sanırım göremedim. peki tedavi devam ediyor mu yaptırdın mı birşeyler. evet az gireceğim artık internete.

canım tıp fakültesine gideceğim ama zamanı hakkında bir fikrim yok..
aşılama falan için değil, genetik testlerini yaptırcam canım, bir bebek kaybım var, bir de biyokimyasal gebeliğim, demekki bir sorun var genetik testleri bize doğruyu gösterir bakalım..
hayırlısı diyorum bakalım, geçen ay ovulasyon takibi yaptım ama olmadı..
bu ay hiç bişey yapmıyorum..
valla aşağıdaki tickerim olmasa kaçıncı günümdeyim onu bile bilmiyorum..
yani böyle bir boşvermişlik durumu içindeyim

anladım canım. hayırlısı olsun. Allah'ım şu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…