bana ilk erkek dediler ama bi kaç hafta sonra daha net belli olur dediler. iki hafta sonra gittim başka bir doktor kız dedi. o yüzden hala korkuyorum değişecek diye. ama kızdır yani. senin göbiş büyüdü mü. benim pek büyümedi. kilo da almadım. oruç tutuyor musun? ne kadar çok soru sordum değil mi?
allah bağışlasın canım. kız erkek seçme lüksüm yok benim yeterki sağlıklı sıhatli olsun bitanem.
o kadar zorluktan sonra gelmesi mucize benim için.
gelsin zaten o totosunu bi ısırıcam sormayiyecem resmen çocuğu
canım benim hep oğlan dedi ve oğlan yani değişmez heralde
benim karnım büyüdü, geçen ay kontrole gittiğimde 1 kilo sadece aldım hamilelikte.
bu gittiğimizde bakıcam alıp almadıoğımı. anlayamıyorum ben karnımda büyüdü ya.
oruç tutmuyorum canım. çok üzgünüm ama malesef çok uzun süre bitanem susuzluğa dayanamıyorum ve çok sık acıkıyorum. mallesef tutamadım bu sene. inşallah kazasını tutarım nasip ederse rabbim
ben oruç tutuyorum canım. evdeyim ne de olsa. zorlanmıyorum da. inşallah bir zararı yoktur bebeğime.
canım tam gelişme çağıymış doktor bebeğin okadar susuz aç kalmasıda iyi değil dedi 3aydan sonra bebek biliyosun yediklerimizden besleniyo minnacık yavrundaha nasıl dayansın okadar saat miden boş yicek bişey yok karışmak gibi olmasında bence sende tutma bebişinin sağlığı için doğurduktan sonra tutarız inşallah benimde 14haftalık ama doktorum kesinlikle hayır diyo
ay bende sırf susuz kalmaması için tutmuyorum valla.
çok sıcak terlede suyu atıyorum diye korktum açıkçası.
nasipse doğumdan sonra tutarım allahımın izniyleallah affetsin diyorum allah günah yazmasın.
ama görüyo biliyo durumumuzu. rabbim affedicidir buna inanıyorum. yinede içim acıyo tutamıyorum orucumu diye
canım geçmiş olsun çok zordur bilirim benim eşimdede böbreğinde taş var tuttumu tam tutuyor zaten çok fena olmadıkça iğne yapmıyoruz ama fena olunca iğne yapıyorum ne yapalım allah şifalarını versin inşallah tez zamanda.....evet tatlım bende okudum ilginç dialoglar vardıumarım yarın febeden mutlu haberi alırız
ayyyyy kıyamam ben sana yakızlar ben az önce hastaneden geldim.
kocişim rahatsızlandı acile gittik karın sol alt bölgesinde ağrı vardı, mide bulantısıda vardı..
gittik serum taktılar, ağrısı hafifledi şu an.
uyuyor kuşum benim, kıyamam ben ona onun ağrıları bana geçsin.
bende şimdi bişeyler yiyip yatacağım, hepinizi seviyorum iyi geceler
bu arada febecim sabah topiği açtığımda lütfen mutlu haberi vermiş ol bize..
yaşasııııınnnn febem aradı kızlar. maşallah çoook iyiymiş değeride 500 lere ulaşmış.
dr iyi demiş beklediğimden yüksek demiş. haftaya keseyi görmeye gideceklermiş.
inşallah herşey yolunda gider.
gelmemesinin sebebide. hani sağlık ocağında vermişti ya kan örneği.
iki tüp almışlar kolesterol şekere filan bakılmış bide. onlar çıkmış beta hcg çıkmamış dün gitmiş çıkmadı demişler .
sonra tekrar iki defa aramış yok. bugüne kalmış, bugünde aramış heralde kayboldu demişler sonuç yok yani.
sonrada gitmişler hastanede vermişler sonucu alır almazda heber verdi sağolsun. çok şükür herşey yolundaymış.
biraz ağrısı varmış ama dr normal demiş olabilir demiş. sesi çok iyi geliyodu mutluydu canımın içi.
sizlerede çooook selamı var öpüyor hepimiziiiii
masal nereye kayboldun
canım tam gelişme çağıymış doktor bebeğin okadar susuz aç kalmasıda iyi değil dedi 3aydan sonra bebek biliyosun yediklerimizden besleniyo minnacık yavrundaha nasıl dayansın okadar saat miden boş yicek bişey yok karışmak gibi olmasında bence sende tutma bebişinin sağlığı için doğurduktan sonra tutarız inşallah benimde 14haftalık ama doktorum kesinlikle hayır diyo
ay bende sırf susuz kalmaması için tutmuyorum valla.
çok sıcak terlede suyu atıyorum diye korktum açıkçası.
nasipse doğumdan sonra tutarım allahımın izniyleallah affetsin diyorum allah günah yazmasın.
ama görüyo biliyo durumumuzu. rabbim affedicidir buna inanıyorum. yinede içim acıyo tutamıyorum orucumu diye
canım bizde seni seviyoruzkızlar alıntı yaparak cvp vericektim ama bu bağlantı beni deli ediyor oruçlu oruçlu uğraşamıyıcam bunla o nedenle böyle yazıyorum tumecim dosbacım semicim gülcüm öylesine takıldım ben canım arkadaşlarım herkes bu ara yoğun kendimden biliyorum no problem yani seviyorum sizleri canlarım benim.
bu arada dosbacım bayıldım sana o ne güzellik maşallah barekallah.
ben de bunları çok düşündüm canım. acaba bebeğime zarar verir miyim diye. ama biraz araştırdım. ilk üç ay ve son üç ay tavsiye edilmiyor. ama ortadaki üç ay eğer bir rahatsızlığınız yoksa tutabilirsiniz diyor. bebeğim o kadar aç susuz kalmıyor ki. o benim depoları tüketiyor aç susuz kalan benim.ben üç gündür tutuyorum herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum. yaz tatili dolayısıyla evdeyim zaten su kaybım olmuyor. sahur ve iftarda yeterince su içiyorum hatta daha önce bu kadar içmiyordum. ilaçlarımı da aksatmadan alıyorum. yani bebeğime zararı olduğunu düşünmüyorum. eğer bir rahatsızlık hissedersem bırakırım zaten tutmayı ama şuan kendimi iyi hissediyorum çok şükür.
misafir yok ayaklarımı uzattım ohhh misss çay keyfiii
sağol canım arkadaşım daha iyiyim dosbacım sağol ama malesef tam anlamıyla iyleşemedim bu sinüzit fena yaptı beni sürekli garip bi baş ağrısı ve genzim akıyor oda mide bulantısı yapıyor çokta halsiz bıraktı taşındıktan sonra bi takım aksilikler oldu işlerimide tam olarak bitiremedim anca iftar ve sahur hazırlığı yapabiliyorum çocuk odasına doldurdum yerleştiremediklerimi çok canımı sıkıyor bu durum azcık toparlansam orayıda halletsem çok iyi olucak ama bakalım böyle giderse önümüzdeki hafta anca girişicem.canım bizde seni seviyoruz
ii olmana sevindim.... febe bize umut oldu...
misafirleri ben bu sene erken alıyorum ki son hafta ailemin yanına gidecez eşimle kısmet olursa....ohhh serin serin tutarız inş.
bu arada saol canım o senin güzel görüşün.... sen eşinin adıyla girdiğin için ekleyemedim( bende seni görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?