Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım

bizim bekçi yok meydanda
masal nerdesin kız bak senden önce geldim

kızlarrrr febe gebe mi şimdii güzel habri verin bana başka bilmediğimden gebe kalanlar oldumu bi haftadır internetim problemli işlerde çok yoğun malum ay başı alamadım güzel haberlerinizi bizde her şey gzel çok iükür bebeğimin pıt pıtlarını duyduk clexane kesildi aspirin başlandı ve 4 boyutlu usg ile totomuz çekildi darısı başınıza inş sizleri seviyorum dualarım sizinleeeee

amin inşallah kızlar banada değer çok yüksek geldi genelde ikiz olan bebeklerin değerleri yüksek çıkıyor benimki 12 gün 140 falandır sanırım tek yumurta ikizi çifter çifter gidiyor :)))

cnm 12.gün değerimi sağlık ocağında verdim ve sonucu öğrenemedim maalesef..500lerde olan 14.gün değerim.. zaten en az 400civarı olması gerekiyodu.. bide bizimki mikroenjeksiyon olduğu için ikiz olma ihtimalinin olduğunu pek sanmıyorum..hayırlısı olsun tabii ama 1tane olsun benim olsun:)))

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun....
yeni ev her zaman için çok zor oluyor ama iş bittikten sonra ise keyifli... ağız tadıyla otur inş.

misafire gelince sen bu sene kimseyi almasan da sorun olmaz sanırım ne de olsa hem hastasın hemde yeni ev yerleşmesi çok zor oluyo....
eğer çok yorgun hissedersen misafir alma hayatım

bende ramazandan sonra aşılama düşünüyorum
ilki de aşılamaydı.... bakalım hayırlısı bu defa daha çok korkuyorum

günaydın için biraz geç kalmışım (
febecim haberini aldım sevindim canım
Allah yardımcın olsun...darısı bizlere olsun
bizde ramazandan sonra gidelim bebişlerimizi alalım inş.

YAŞASIN YAŞASINNN FEBE GEBE YAŞASINNNNN DARISIII TÜMMMM TOPİK KIZLARI BAŞINA ÇOKKKKKKK SEVİNDİM YAAAA

selam kızlaaarrr

ben sabah erken kalktım bankada işlerim vardı sonra anneme gittim.
biraz öncede evim evim güzel evime geldimm.

ay çok sıcak ve çok yoruldum accık uzanıcam ama burası açık

ŞULEM canım bizde seni seviyoruz

Masall gül nasılsınız fıstıklar:)

iyiyim tatlım sen nasılsın diycem ama allaha şükür bebişimizde sende iyimişsin.çok sevindim bitanem...:))..

amin cnm vallaha gerçekten umut oldun bize tatlım....allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin......

kızlar merhaba çok korkuyorum adetim bu ay tam gününde oldu 22 oldum geçen ayda 22 olmuştum 29 da bitti her ihtimale karşı 30 kadar bekledim duş aldım sahurdan sonra bi ayağım wc,de ama bu hep böyle sahurda suya fazla yükleniyorum ama bu sefer biraz fazlaydı en son sancıyla uyandım aşşağıda gittim wc,ye silinmeyle kan gördüm nasıl olur adetim daha 5 gün önce bitti bu ne şimdi dedim uyudum uyandım resmen kan yaptım ç.....ş gibi kusura bakmayın nolur nasıl anlatılır bilmiyorum napıcağımıda.

tatlım benim korkma kötü bişey yoktur aşırı sıcaklardandır mutlaka panikleme braz kontrol et kendini miktar azalımıyo artıyomu ona göre gidersin bi doktara baktırırsın hormanlarına korkulacak bişey yktur inş btanem:)

şulecim geçmiş olsun bitanem sanırım ara kanama yaşıyorsun, benimde başıma gelmişti bir kez..
o zamanlar doğum kontrol hapı kullanıyordum, neyseki bir daha hiç yaşamadım

bak bunu buldum canım

Adet kanamanız daha birkaç gün önce sona ermesine rağmen yeniden kanama başlaması son derece moral bozucu bir olaydır. Bu ikinci kanamanın miktarı damla şeklinde bir lekelenme olabileceği gibi tıpkı adet kanamasında olduğu gibi belirgin de olabilir. Metroraji olarak adlandırılan bu durum bazı jinekolojik problemlerin habercisi olabileceğinden mutlaka jinekolog tarafından değerlendirilmeyi gerektirir. Bu nedenle ister ilk kez başınıza geliyor olsun isterse zaman zaman benzer problemler yaşıyor olun mutlaka jinekoloğunuzla görüşmelisiniz.

Gebeliğin farkında olunmayan durumlarda olan erken düşükler
Hormonal dalgalanma ve dengesizlikler
Doğum kontrol hapı ya da benzeri kombine hormonal doğum kontrol yöntemlerinin kullanılması sırasında
Tiroid hormon hastalıkları
Stress, sıkıntı
Yumurtama dönemi
Bazı ilaçların kullanımı
Rahim içi araç (spiral) kullanımı
Vajinaya olan travmalar
Cinsel ilişki sonrası
Vajinada kuruluk olması
Rahim ağzı ya da rahim kanseri
Konizasyon ya da LEEP gibi rahim ağzına uygulanan cerrahi girişimler sonrası ara kanamaya neden olabilir
Eğer kanamanın şiddeti çok fazla ise zaman kaybetmeden doktorunuzla görüşmelisiniz.Bu süre içinde kanın pıhtılaşmasını güçleştiren aspirin türü ilaçları almamaya dikkat etmelisiniz.

Muayenede doktorunuz size kanamanın şekli, süresi, daha önceden benzeri sorun olup olmadığı, bereberinde ağrı bulunup bulunmadığı gibi bazı sorular yöneltecek ve daha sonra jinekolojik muayene ve vajinal ultrasonografi yapacaktır. Bu aşamada kanamayı başlatan ya da şiddetini değiştiren faktörleri mutlaka doktorunuza belirtmelisiniz.

masalcım kuşum nasılsın hayatım??

ben bugün hiç iyi değilim hayatım sürekli tansiyonum düşüyor..
çoook susadım, çarşıya gittim geldim mahvetti o beni...
şimdi de yemeği fırına verdim pilav da yapmalıyım ama biraz daha vakit yaklaşsın diye bekliyorum, tabi yerimden kalkabilirsem

iyiyim valla bitanem. bende bugün dışarı çıktım mahvoldum. oruç olmamasına rağmen yani.
allah yardımcın olsun canım. susuzluk insanı yoruyo yoksa yemek ben hiç aramam normal zamanda bile.

bende bugün yemeğimi yaptım erkenden dünden kalan dolma da var accık.
bu akşamlık yeter bize yemekler.
bu sıcakta da yemek yapmak çok zor ya valla çekilmiyo

ay bi de altım ağrıyor bugün sanki adet olacakmışım gibi,dün gece başladı ağrı. gece niyetlenmeden ağrı kesicide içtim ama etkisi geçti tabi...

elimde bir tane ovulasyon testim kamıştı yumurtluyorum herhalde dedim,
bugün 19. günüm.. bir de ne göreyim... ikinci çizgi hiç yok silik bile değil.. kocaman tek çizgi demekki ben bu ay yumurtlamadım..
geçen ay 17. günden başlayarak testi yapmıştım
ikini çizgi hep silikti 20. gün ikinci çizgi çok koyu çıkmıştı..

aman neyse napıyım artık, ramazan da çalışma da zor geliyordu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…