amin inşallah kızlar banada değer çok yüksek geldi genelde ikiz olan bebeklerin değerleri yüksek çıkıyor benimki 12 gün 140 falandır sanırım tek yumurta ikizi çifter çifter gidiyor :)))
canım çok geçmiş olsun....sağol canım arkadaşım daha iyiyim dosbacım sağol ama malesef tam anlamıyla iyleşemedim bu sinüzit fena yaptı beni sürekli garip bi baş ağrısı ve genzim akıyor oda mide bulantısı yapıyor çokta halsiz bıraktı taşındıktan sonra bi takım aksilikler oldu işlerimide tam olarak bitiremedim anca iftar ve sahur hazırlığı yapabiliyorum çocuk odasına doldurdum yerleştiremediklerimi çok canımı sıkıyor bu durum azcık toparlansam orayıda halletsem çok iyi olucak ama bakalım böyle giderse önümüzdeki hafta anca girişicem.
evet ya fabecim umudutlarımızı yeşertti darısı başımıza sen nezaman düşünüyorsun bidaha ay pardon normal yollardan oluyordu dimi tüp yapıcaksın sandım .
aslında en doğrusu bi an önce almak ama benim sağlığım şuan müsayit değil azcık toparlanıp odaya yığdığım kalabalığı yerleştirmem lazım son hafta herkes temizliğe başlar benim işlerimde bitmiş olur rahat alırım diye düşündüm.
rica ederim teşekkür edilicek bişey yok ben gördüğüm resmi yorumladım çok hoşsun gerçekten ama hemen dosbamı acaba oldum doğru hissetmişim evet ya benim facem yok eşiminkiyle idare ediyorum bi ara gösteririm kendimi sana.
ay amma uzatmışım ya
kızlarrrr febe gebe mi şimdii güzel habri verin bana başka bilmediğimden gebe kalanlar oldumu bi haftadır internetim problemli işlerde çok yoğun malum ay başı alamadım güzel haberlerinizi bizde her şey gzel çok iükür bebeğimin pıt pıtlarını duyduk clexane kesildi aspirin başlandı ve 4 boyutlu usg ile totomuz çekildi darısı başınıza inş sizleri seviyorum dualarım sizinleeeee
Masall gül nasılsınız fıstıklar:)
cnm 12.gün değerimi sağlık ocağında verdim ve sonucu öğrenemedim maalesef..500lerde olan 14.gün değerim.. zaten en az 400civarı olması gerekiyodu.. bide bizimki mikroenjeksiyon olduğu için ikiz olma ihtimalinin olduğunu pek sanmıyorum..hayırlısı olsun tabii ama 1tane olsun benim olsun:)))
kızlar merhaba çok korkuyorum adetim bu ay tam gününde oldu 22 oldum geçen ayda 22 olmuştum 29 da bitti her ihtimale karşı 30 kadar bekledim duş aldım sahurdan sonra bi ayağım wc,de ama bu hep böyle sahurda suya fazla yükleniyorum ama bu sefer biraz fazlaydı en son sancıyla uyandım aşşağıda gittim wc,ye silinmeyle kan gördüm nasıl olur adetim daha 5 gün önce bitti bu ne şimdi dedim uyudum uyandım resmen kan yaptım ç.....ş gibi kusura bakmayın nolur nasıl anlatılır bilmiyorum napıcağımıda.
Masall gül nasılsınız fıstıklar:)
kızlar merhaba çok korkuyorum adetim bu ay tam gününde oldu 22 oldum geçen ayda 22 olmuştum 29 da bitti her ihtimale karşı 30 kadar bekledim duş aldım sahurdan sonra bi ayağım wc,de ama bu hep böyle sahurda suya fazla yükleniyorum ama bu sefer biraz fazlaydı en son sancıyla uyandım aşşağıda gittim wc,ye silinmeyle kan gördüm nasıl olur adetim daha 5 gün önce bitti bu ne şimdi dedim uyudum uyandım resmen kan yaptım ç.....ş gibi kusura bakmayın nolur nasıl anlatılır bilmiyorum napıcağımıda.
masalcım kuşum nasılsın hayatım??
ben bugün hiç iyi değilim hayatım sürekli tansiyonum düşüyor..
çoook susadım, çarşıya gittim geldim mahvetti o beni...
şimdi de yemeği fırına verdim pilav da yapmalıyım ama biraz daha vakit yaklaşsın diye bekliyorum, tabi yerimden kalkabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?