Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDIN HERKEZE KUCAK DOLUSU SEVGİLERRRRRRRRRR

yok tatlım aşağıda karakedi nickli biri vardı ona dedim
neva bana diyordun gidersin diye
şekerim şimdi çıkmazsın diye erkeklik varya birazda ben çıkayımda rahat davran istedim

yok yok sen bu gazla halledersin ay sanki savaşa gönderiyom kızı

eh nede olsa bir nevi savaş ama su savaşta benceeeeeeeeeeeeee masal galip gelecek
bu arada masalcım senin gerçek adın masalmı bide tumeyi çok merak ediyorum bizimkiler belli :26:

kızlar benim yine akşama misafirlerim var işimi bitirip mutfağa geçeceğim arada uğrarım

günaydınlarrrrr

uykumu tutmadı neva
sabah sabah msjını görünce adetmi oldu acaba dedim

kocişi yolladım 7 de uyku gözümden akıyor az yatayım dedim 9 da aradı akşama misafir geliyor diye ayakata uyuyorum valla :85:

Son düzenleme:
senden habersiz misafirmi çağırmış
neyse tatlım kolay gelsin

yok misafir gelmek istiyoruz demiş aradı sordu bana bende buyursun gelsinler dedim

eh be kardeşim sana yılın '' en çok misafir ağırlama ödülünü'' veriyorum...
hakettin kuzum sen. ama her akşam her akşam yaniiiii...
maddi manevi çöküntüye uğrar insan ayol

canlarım benim günaydın..dün gece neşeniz yerindeymiş allah bozmasın ..keşke bende gelebilseydim ..misafir arkadaşlarda gelmiş topiğe ne güzel enerji katmışlar ...hepinizi öpüyorum kimsecikler yok ama ..sonra bakarım mutlaka uğrarsınız ..bye

kızlar
ben gidiyorum
sanırım 3 5gün gelemem.haber vereyim dedim.
topik size emanet.geldiğim de bir sürü güzel haber duymak ve şöyle 300 400 sayfa ilerlemiş bir topik bulmak istiyorum
kendinize iyi bakın vede beni özleyin anacım.
öpüyorum hepinizi

hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza olsun inşallah :)

evet melodicim gece topik çok kalabalıktı bizde ne olduğunu anlayamadık rüzgar gibi estiler süperdiler.

İyidir güzelim ne olsun valla iş güç bitmiyo evde hiç:)sen nasılsın ?topik bugün sessiz..

ev işi nankör bitmez canım iyi bende evi toparladım bakıyım bi ne var yok dedim evet ya dün geceyle kıyaslayınca baya sessiz canım sen hangi aşamadasın merak ettim komşum geldi kahve içicez sonra hemen gelicem umarım burda olursun

Ay kızlar mahvoldum ben neyse yetişirim inşallah hala adet olamadım ben yaa sancısı var kendi yokk olurum stres olmam stres

Oh afiyet olsun güzelim..ben 1 yılı aştım bebek için uğraşalı doğal yoldan daha önce gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldı 8 haftalıkken..sonrası işte 4 aydır prolaktin tedavisi görüyorum ilaçla düşürdük yüksekti ama bebiş gelmedi ..bakalım kırmızılar gelirse rahim filmi çektiricem..yani henüz tatlım daha yolun başındayım ..kısmet gelecekte annesine naz yapıyobende yemek yapıcam şimdi tatlım sonra görüşürüz öpüldün..

Ay kızlar mahvoldum ben neyse yetişirim inşallah hala adet olamadım ben yaa sancısı var kendi yokk olurum stres olmam stres

NEvacım valla helal olsun yahu:)benimde haftada 1,2 yemeğe mutlakaa misafirim olur..eşim çok sever saolsun hatta kızarım ona arada.ama sen maşallah hiç boş günün yok.allah kolaylık versin tattlım..benimde kırmızılar gelmedi hala ..ağrıları geldi ama onunda eli kulağındadır..öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…