şekerim şimdi çıkmazsın diye erkeklik varya birazda ben çıkayımda rahat davran istedimyok tatlım aşağıda karakedi nickli biri vardı ona dedim
neva bana diyordun gidersin diye
yok yok sen bu gazla halledersin ay sanki savaşa gönderiyom kızı
GÜNAYDIN HERKEZE KUCAK DOLUSU SEVGİLERRRRRRRRRR
şekerim şimdi çıkmazsın diye erkeklik varya birazda ben çıkayımda rahat davran istedim
günaydınlarrrrr
uykumu tutmadı neva
sabah sabah msjını görünce adetmi oldu acaba dedim
günaydınlarrrrr
uykumu tutmadı neva
sabah sabah msjını görünce adetmi oldu acaba dedim
yok misafir gelmek istiyoruz demiş aradı sordu bana bende buyursun gelsinler dedim
melodicim naber
canlarım benim günaydın..dün gece neşeniz yerindeymiş allah bozmasın ..keşke bende gelebilseydim ..misafir arkadaşlarda gelmiş topiğe ne güzel enerji katmışlar ...hepinizi öpüyorum kimsecikler yok ama ..sonra bakarım mutlaka uğrarsınız ..bye
İyidir güzelim ne olsun valla iş güç bitmiyo evde hiç:)sen nasılsın ?topik bugün sessiz..
ev işi nankör bitmez canım iyi bende evi toparladım bakıyım bi ne var yok dedim evet ya dün geceyle kıyaslayınca baya sessiz canım sen hangi aşamadasın merak ettim komşum geldi kahve içicez sonra hemen gelicem umarım burda olursun
nevacım hoşgeldin bıravo allah nazardan saklasın misafir ağırlamak konusunda topikte 1.lik sende şekerim.
Ay kızlar mahvoldum ben neyse yetişirim inşallah hala adet olamadım ben yaa sancısı var kendi yokk olurum stres olmam stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?