kızlar bu kociş beni deli ediyor ya..
bu adamın emrivakilerinden bıktım..
ben evi kaldırdım, temizliğe başladım, bana mesaj çekmiş misafir geliyor diye..
ya insan aramız mı bende görmedim mesajı.. beyefendi kendi de yok..
yemek de yok, misafire hazırlıkta yok, ev havada, her yeri kaldırdım....
of of gelen temizliğe gelir atık
kafam karıştı sinirim bozuldu kızlar şu kan pıhtılaşmasıyla ilgili ona uygun topikte biriyle tanıştım canım çok sıkıldı benim bebeğimi kaybetme nedenim büyük ihtimal kan pıhtılaşmasıymış doktoru gebertmek istiyorum
kızlar misafirler geldi ve gitti
çocuklarını başkasına bırakmışlar.. çocuk durmamış. telefon geldi gittiler.
Neden canım ..dur hemen moralini bozma nasıl anladın tatlım o yüzden olduğunu?
Tumecim valla ne desen haklısın tatlım..bu erkekler çok düşüncesiz ya ..gıcıklar gıcık..misafirler gidince sopayı göster sen ona
merhaba ben yeni olduğum için çok fazla bilmiyorum ama öğrenicem benimle aynı sıkıntıları yaşayan bayanlarla soybet etmek bana morel veriyor
ya kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi topikten biriyle tanıştım gebeliğin 9. haftasına gelinebilinip kalp atışları duyulmuş sonra gelişimini durdurmuşsa eğer sebebi kan pıhtılaşmasıymış düşünsene canım bu sorundan bebeğini kaybeden bir sürü insan var ama dr beyler tekrarlayan düşüklerde bu testi yaptırmayı anca akıl ediyorlar
ya kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi topikten biriyle tanıştım gebeliğin 9. haftasına gelinebilinip kalp atışları duyulmuş sonra gelişimini durdurmuşsa eğer sebebi kan pıhtılaşmasıymış düşünsene canım bu sorundan bebeğini kaybeden bir sürü insan var ama dr beyler tekrarlayan düşüklerde bu testi yaptırmayı anca akıl ediyorlar
soykacım arkadaşlık selam
öyle valla haklısın.. ben normalde hafta sonları misafir almıyorum( buna kayınvalidemler bile dahil yani)..
bunu da çevremdeki herkes bilir. gelenler kocişin iş arkadaşı ve eşi... bu akşam size gelelim demiş. bizimki de gelmeyin diyememiş...insan bir müsait misiniz diye sorar değil mi ama
telefon edecek fırsat bulamadım diyor.. toplantıları olduğu için arayamamış. ..o yüzden mesaj atmışş..
neyse o da arkadaşına kızıyor..
Şulecim bu doktor işide şans biraz valla.iyi bir doktor bulmakta çok zor.ama hemen ona bağlama bildiğim kadarıyla senin ilk düşüğün hemen pıhtılaşmaya yorma derim ama araştır doktorunla konuş canım..
OLuyor arada öle şeyler:)bende almıyorum tumecim aynen k.validemleri bile haftasonu ama bizimkilerde her pazar onlara gidelim mangal yakalım istiyolar ..çıldırmaya az kaldı ne yapıcam bilmiyorum:84:
canım ya kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl bir testle anlıyorlar..
bu test nasıl yapılıyor canım..
ben 10+1 günlükken bebeğimi kaybettim..
kürtaj sonrası patalojiye bebeğimi göndermediler bile..
yani sebep ne bilmiyoruz.
ilk gebeliklerde göndermiyoruz dediler
eğer 2. gebelikte de böyle bir şey olursa göndereceklermiş.
sanki çok kolay hamile kalıyoruz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?