Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kafam karıştı sinirim bozuldu kızlar şu kan pıhtılaşmasıyla ilgili ona uygun topikte biriyle tanıştım canım çok sıkıldı benim bebeğimi kaybetme nedenim büyük ihtimal kan pıhtılaşmasıymış doktoru gebertmek istiyorum

Tumecim valla ne desen haklısın tatlım..bu erkekler çok düşüncesiz ya ..gıcıklar gıcık..misafirler gidince sopayı göster sen ona

kızlar misafirler geldi ve gitti

çocuklarını başkasına bırakmışlar.. çocuk durmamış. telefon geldi gittiler.

Neden canım ..dur hemen moralini bozma nasıl anladın tatlım o yüzden olduğunu?

merhaba ben yeni olduğum için çok fazla bilmiyorum ama öğrenicem benimle aynı sıkıntıları yaşayan bayanlarla soybet etmek bana morel veriyor

Neden canım ..dur hemen moralini bozma nasıl anladın tatlım o yüzden olduğunu?

ya kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi topikten biriyle tanıştım gebeliğin 9. haftasına gelinebilinip kalp atışları duyulmuş sonra gelişimini durdurmuşsa eğer sebebi kan pıhtılaşmasıymış düşünsene canım bu sorundan bebeğini kaybeden bir sürü insan var ama dr beyler tekrarlayan düşüklerde bu testi yaptırmayı anca akıl ediyorlar

Tumecim valla ne desen haklısın tatlım..bu erkekler çok düşüncesiz ya ..gıcıklar gıcık..misafirler gidince sopayı göster sen ona

öyle valla haklısın.. ben normalde hafta sonları misafir almıyorum( buna kayınvalidemler bile dahil yani)..

bunu da çevremdeki herkes bilir. gelenler kocişin iş arkadaşı ve eşi... bu akşam size gelelim demiş. bizimki de gelmeyin diyememiş...insan bir müsait misiniz diye sorar değil mi ama
telefon edecek fırsat bulamadım diyor.. toplantıları olduğu için arayamamış. ..o yüzden mesaj atmışş..

neyse o da arkadaşına kızıyor..

merhaba ben yeni olduğum için çok fazla bilmiyorum ama öğrenicem benimle aynı sıkıntıları yaşayan bayanlarla soybet etmek bana morel veriyor

hoşgeldin canım bende yeniyim bişey bilmiyodum şimdi daha iyiyim sıkma canını zamanla sende kaparsın arkadaşlık göndermişsin kabul ettim biraz öncede onu yazmaya çalıştım yanlış yazdım senin sorun ne nerdensin yaş kaç

Şulecim bu doktor işide şans biraz valla.iyi bir doktor bulmakta çok zor.ama hemen ona bağlama bildiğim kadarıyla senin ilk düşüğün hemen pıhtılaşmaya yorma derim ama araştır doktorunla konuş canım..

canım ya kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl bir testle anlıyorlar..

bu test nasıl yapılıyor canım..
ben 10+1 günlükken bebeğimi kaybettim..
kürtaj sonrası patalojiye bebeğimi göndermediler bile..
yani sebep ne bilmiyoruz.
ilk gebeliklerde göndermiyoruz dediler
eğer 2. gebelikte de böyle bir şey olursa göndereceklermiş.
sanki çok kolay hamile kalıyoruz ya...

soyka ağrıda yaşıyorsun sanırım...
bir de dış gebeliğin var değil mi???

OLuyor arada öle şeyler:)bende almıyorum tumecim aynen k.validemleri bile haftasonu ama bizimkilerde her pazar onlara gidelim mangal yakalım istiyolar ..çıldırmaya az kaldı ne yapıcam bilmiyorum:84:

sorma canım ya 3 ayda 5 doktor evet ilk ama nedense ilk günden beridir acaba kan pıhtılaşmasındanmıdır diye şüpeleniyordum pimpiriklilikmi yapıyorum diyodum ama otopside bebeğimin otopsisindede bi sorun çıkmayınca bu konuya dahada yoğunlaştım topikte arkadaşlar bu konuda çok tecrübeliler anlattıkları yaşadıklarıma çok benziyor

OLuyor arada öle şeyler:)bende almıyorum tumecim aynen k.validemleri bile haftasonu ama bizimkilerde her pazar onlara gidelim mangal yakalım istiyolar ..çıldırmaya az kaldı ne yapıcam bilmiyorum:84:

ahahahaha...
her hafta mangal yakmak ha.
siz gitmiyorsunuzdur herhalde değil mi?
valla benim kayınvalidemler bana yürüyerek 20dklık mesafede ama biz 3-4 haftada bir gideriz.. onlarsa topladan yıl içinde 4 kez gelmezler..

geçmiş olsun canım bende bilmiyorum tumecim öğrenmeye çalışıyorum öğrenince haberdar ederim seni boşver canım biz gönderdikte ne oldu bu patoloji veya otopsi bukadar küçük bebekte gereksiz tabi onlar göre yaşadıklarımız çoooooooooooook kolay amaçları para tırtıklamak işte birincide bütün önlemleri alırlarsa ikinciyi nasıl yaptırıcaklar Allah işlah etsin iş bize düşüyor işimizi onlara bırakmıyıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…