Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masal hoşgeldin ..:) özledim senidün gece epey komediymişsiniz ya okurken çok güldüm..nasıl kaçırdım yahu:)yemek yapmam lazım ya ben çıkarken siz geldinizneyse arada girerim neler kaynatıyosunuz.

masal hoşgeldin ..:) özledim senidün gece epey komediymişsiniz ya okurken çok güldüm..nasıl kaçırdım yahu:)yemek yapmam lazım ya ben çıkarken siz geldinizneyse arada girerim neler kaynatıyosunuz.

ay ya valla akşam bende öldüm gülmekten.
bende tatlım özledim. bu arada bendede akşam misafir var yemeğe.
bende hazırlık yapıyorum.allahtan balık yapıcaz çok meşekkatli değil işim.
herkeze kolay gelsin. bugün misafir günü hepimize...
görüşürüz kızlar...ara ara bende uğrarım

Bugün topiğim kabul günümü? :26: Gerçi masalcım dün akşamda senin kabulün vardı ama neyse bugünü boş geçebilirsin semi dediya 12 14 16 yarın yine sendeyiz

Semicim gidiyorum dedi ama nereye gittiğini söylemedi sanırım yine görümcesine gitti aşkitom özlicem seni sensiz ne yaparız biz

Artık biraz kafamız dinlenir oh bee 4 gün rahatız kızlar

:76:

sağol canım geçmiş olsun evet nazlı bizim bebişler hayırlısıyla umuduna kavuşman dileğiyle.

eet ya bende gaza geldim birilerini çağırsam dedim:26: haklısın özliyicez semiyi

dün akşam ne çok kaynatmışsınız, oku oku bitmedi.

bende temizlik yapacağım bu akşam ve yarın akşam.
aşılama öncesi neden yapıyorum bilmiyorum ama alışkanlık oldu herhalde :))))

hafta sonları yoğun oluyorum temizlik bu saate kalıyor.. arada gelirim kızlar..

nevacım benim 2. aşılamamda ettiğim lafları şimdi sen söylüyorsun kuzum..

ben de söylemiştim.
ben kendimi biliyorum sancım arttı, adet olcam demiştim ama meğer hamileymişim..

demekki bazen bünyemiz bizi yanıltabiliyor..

en azından idrar testi falan yapsaydın

şekercim aşılama sonrası diyorsun ben hiç bir şey yapmamışken vede 8 sene sonra bu bir mucizeyken ki rabbim bilir o ol derse olur ama bilmiyorum eşim 10 gün geçsin dedi zaten 10 günü geçerse ümitlenirim olacaksamda ozamana olurum :97:

olsun şekerim..
çalışmalarda bulundun sanırım... aşılama ile değil belki senin bebiş doğal gelecektir.

:119::119::119::119::119::119::119:

ay canım sıkılıyor bugün benim :))))

şu ygs bitsin rahatlayacağım ama geçmiyor günler

nevacım tatlım ben 50 adet duamı okudum canım allah kabul etsin öptüm..

kızlar bu kociş beni deli ediyor ya..
bu adamın emrivakilerinden bıktım..
ben evi kaldırdım, temizliğe başladım, bana mesaj çekmiş misafir geliyor diye..
ya insan aramız mı bende görmedim mesajı.. beyefendi kendi de yok..

yemek de yok, misafire hazırlıkta yok, ev havada, her yeri kaldırdım....

of of gelen temizliğe gelir atık

ay çok sinir bi durum senin kociş tam dayaklık böyle bişey msjla belirtilirmiinsan bi arar uygunmusun diye sorar misafirlrden sonra sen onun ağzını burnunu kır tumecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…