masal hoşgeldin ..:) özledim senidün gece epey komediymişsiniz ya okurken çok güldüm..nasıl kaçırdım yahu:)yemek yapmam lazım ya ben çıkarken siz geldiniz neyse arada girerim neler kaynatıyosunuz.
Oh afiyet olsun güzelim..ben 1 yılı aştım bebek için uğraşalı doğal yoldan daha önce gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldı 8 haftalıkken..sonrası işte 4 aydır prolaktin tedavisi görüyorum ilaçla düşürdük yüksekti ama bebiş gelmedi ..bakalım kırmızılar gelirse rahim filmi çektiricem..yani henüz tatlım daha yolun başındayım ..kısmet gelecekte annesine naz yapıyobende yemek yapıcam şimdi tatlım sonra görüşürüz öpüldün..
Bugün topiğim kabul günümü? :26: Gerçi masalcım dün akşamda senin kabulün vardı ama neyse bugünü boş geçebilirsin semi dediya 12 14 16 yarın yine sendeyiz
Semicim gidiyorum dedi ama nereye gittiğini söylemedi sanırım yine görümcesine gitti aşkitom özlicem seni sensiz ne yaparız biz
Artık biraz kafamız dinlenir oh bee 4 gün rahatız kızlar
:76:
cnm hayirli olsun,ins guzel haberinide paylasırsın bizimle.nerde yaptırdın cnm?doktorun kim?bende düsünüyorumda..[/QUOT
Sonuçları aldım pozitif çıktı yani hamileyim :))) paylaşmak istedim sizlerle
sehercim hayırlı olsun canım.. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Ay kızlar mahvoldum ben neyse yetişirim inşallah hala adet olamadım ben yaa sancısı var kendi yokk olurum stres olmam stres
nevacımmmmm artık test yapsan canım... kız belki de bebiş vardır ama test yapmadığın için bilmiyoruz..
BİTANEM BEN KENDİMİ BİLİYORUM GEÇEN AYDA 10 GÜN GEÇTİ OLACAĞIMI HİSSEDİYORUM SANCILARIM ARTTI ÇOK DÜZENSİZ OLDUM SON 2 AYDIR BİR ÇÖZÜM BULMAM GEREKsehercim hayırlı olsun canım.. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah
nevacımmmmm artık test yapsan canım... kız belki de bebiş vardır ama test yapmadığın için bilmiyoruz..
nevacım benim 2. Aşılamamda ettiğim lafları şimdi sen söylüyorsun kuzum..
Ben de söylemiştim.
Ben kendimi biliyorum sancım arttı, adet olcam demiştim ama meğer hamileymişim..
Demekki bazen bünyemiz bizi yanıltabiliyor..
En azından idrar testi falan yapsaydın
şekercim aşılama sonrası diyorsun ben hiç bir şey yapmamışken vede 8 sene sonra bu bir mucizeyken ki rabbim bilir o ol derse olur ama bilmiyorum eşim 10 gün geçsin dedi zaten 10 günü geçerse ümitlenirim olacaksamda ozamana olurum :97:
kızlar bu kociş beni deli ediyor ya..
bu adamın emrivakilerinden bıktım..
ben evi kaldırdım, temizliğe başladım, bana mesaj çekmiş misafir geliyor diye..
ya insan aramız mı bende görmedim mesajı.. beyefendi kendi de yok..
yemek de yok, misafire hazırlıkta yok, ev havada, her yeri kaldırdım....
of of gelen temizliğe gelir atık
HERKESE SELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ ?
ARANIZDA SOĞAN KÜRÜ UYGULAYAN VARMI KIZLAR BEN BU AY UYGULAYACAM İNŞALLAH AMA KAÇINCI GÜN BAŞLANIR
PRESEED İLE OVULASYON TEST ALDIM
BİSE SÜT BUHARI VARMIŞ ONUDA YAPSAMMI ACEP
HAAA BİDE BUGÜN HAYİT TOHUMU ALDIM
BİRDE NEVACIMJ AYETEL KÜRSİ OKURUM BENDE
HANGİ ARKADAŞ İÇİN NİYET EDİYORUZ
50 TANE YAZ BANA
slm kızlarrrrr ben geldim siz yoksunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?