Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febem canımın içi bu anları doya doya yaşa tatlım o kadar çok mutluyumki senin adına senin yüzün güldü hayırlı bir evlat olur inşallah bu arada gerçekten topik hamiş doldu
bitanemmm benimm sağol..inşş aminn inşşşşşşşşş... enn kısa zamanda sizde gelin peşimden ki benim içimdeki burukluk geçsin şöle bayram edelim hep beraber..

ayyy canlarım benim yaaaa aminn inşşşş bitanem inşş rabbim sizede nasip etsin inşşş...

bu arada mönüne bayıldım döktürüyosun resmen bende mi gelsemmmmmm ama çok yorma kendiniiiiiii

amin bitanem inşallah Rabbim bize de gösterir o günleri...
gel canım gel iftara, keşke yakın olsaydık yaaaa
kendimi çok yormam merak etme bitanem, zaten yarısnı buıgünden yapmış olacağım, kocişte yok evde, hazırlıkların büyük kısmını tamamlarım bu gece.

hayırdır tatlım ? ne için doktor işi?:26:

genetik testlerini yaptırmaya karar verdik bitanem.
tıp fakültesini randevu için aradım, ama genetik için randevu vermiyorlarmış,
her gün saat 13.30da hasta alıyorlarmış, ne varsa çıksın bakalım...
korkuyorum ama yapacak bişey yok zaten

hııımmm anladım canım. hayırlısıyla inşallah.
ama ben bişey çıkacağını sanmıyorum ya rahat ol bence.
en azından için rahat olur bitanem. baktırmakta fayda vardır:)

Son düzenleme:
hııımmm anladım canım. hayırlısıyla inşallah.
ama ben bişey çıkacağını sanmıyorum ya rahat ol bence.
en azından için rahat olur bitanem. baktırmakta fayda vardır:)

evet tatlım varsa birşey öğreniriz, yolumuza ona göre devam ederiz.
korkuyorum işte.
ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum, araştırdım biraz netten.
bebeğin gelişiminin durmasının nedeni olabilirmiş, inşallah mutasyon falan çıkmaz da içimiz rahat eder,,

masalcım ben çıkıyorum biraz, işlerimi kolaylayım yine gelirim tatlım

inşallah hayırlı haberler alırsın bitanem.
görüşürüz kolay gelsin kuzum bu arada menü süpermiş.:13:
afiyet olsun

afiyet olsun

inşallah bitanem hayırlı haberlerle dönerim..
elim değmişken pastayıda aradan çıkardım
yarına sadece pilav ve tavuk kaldı...

şulecim sende yaptırmıştın değil mi bitanem genetik testlerini.
çıkan sonuçları doktora göstermiş miydin tatlım?

afiyet olsun

afiyet olsun

kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee
maşallah barekallah arkadaşım gözün aydın darısı kalp atışlarına.

şule şükür kavuşturana
neredesin sen hatun ya
nasıl biraz daha iyimisin
ayırca eski komşun ve k.pederinle ilgili birşeyler var yine galiba
canım görmemeşim kusura bakma evde yokum bi ayağım görümcemde kayınpederim değil bekar görümcem ve kayınvalidem bide eski münasebetsiz komşum canımı sıktı hastaydım zaten çok bunalmıştım biraz daha iyiyim semicim konturolum vardı bugün dr,da daha iyi olduğumu söyledi 1 hafta dikkatli olmamı tekrarlama riskinin yüksek olduğunu söyledi bakalım geçicek inşallah.

şuleciiim hoşgeldin tatlım ?
canım kusura bakma nolur görmemişim zaten bağlantım çok sinir bozucu pazar günü uğraştım uğraştım olmadı öyle bıraktım tv izliyordum o arada gelmiş demekki farketmemişim.

melodi,eda,hasret,şuleee
firariler
varmı başka firari hatırlayamadım
kimse kalmadı ya iyiki şengül tume ve masal var
ben gene geliyorum fırsat buldukça hasrette yoktu ama şimdi geliyor arada melodi ve eda iyilerdir umarım.

sağol hayatım ALLAH razı olsun evet doğru söylüyorsun fakat biz normal yollardan çocuk sahibi olamıyoruz canım

canım bi sonraki msj,nı görmeden fikrimi belirticektim inşallah bişey çıkmaz ama çıkarsada sıkıntı yapma tedbirinizi alırsınız seninde kaybın gelişimini durdurup kürtaj olduğun için aklıma gelmemişte değildi.

maşallah subhanallah arkadaşıma.

göstermiştim canım ama kadın doğumcudan ziyade bi hemotoloji dr,na göstermenin daha uygun olucağını düşündüm bayram sonrası dr,mun tavsiye ettiği acıbadem maslakta bi dr göstericem bakalım o ne diyicek iğnenin dozuna o karar versin istiyoruz bende dr,mda

anladım bitanem.
,seninde aklına geldi değil mi?
benim o zaman aklıma gelmedi ama bir de beta yükselmeyip düşünce iyice şüphelendim ben..
1-1,5 ay önce romatizma için doktora gitmiştim, hastanede yapılabilecek bütün kan testleri yapıldı, bir değerim normal sınırları dışında çıktı, kanda pıhtılaşma sorunu sorunlarda bu değer böyle çıkıyormuş, internetten bakmıştım, geçenlerde de bir doktor ahbapımız var ona sordum, doğru ama pıhtılaşma diyebilmek için genetik testlerin yapılması şart dedi..
tüp bebek merkezindeki doktor da aynı şeyi söyledi...

FEBECİM : cnm çok sevindim allah sağ salim kıcağına almayı nasip etsin cnm....darısı başımıza allahın izniyle inşallah tüm bebiş isteyenlere...

TUMECİM : cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem....

Son düzenleme:
evet canım gelişimini durdurup kalbi durdu kurtaj oldum deyince aklıma gelmişti hatta söylemiştimde pıhtılaşmaya baktır diye başta korkutucu geliyor ama ben alıştım en azından hemen şüpelenip testleri yaptırmam bi şans aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayıp sonrada öğrenebilirdim şimdi hamile kalınca alabilicem tedbirimi diyorum içim rahatlıyor sende kasma kendini evet şart canım daha emin izlenen bi yol alınabiliyor hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…