Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hım bu durumda yapılacak en güzel şey
porsiyonları 2 çıkartmak canım
hemen bu gece sahurda b aşla
hatta yatmnadanda birşeyler yiyebilirsin

hehehe ne kadar yersem yiyeyim yaramıyor bana kuşum,
bu gece sahurda yapmayacağım canım, yarın oruç tutmayacağım..
yarın kan vercez kocişle genetik testleri için, zonguldağa gidiyoruz..

evet sen dra gidiyordun dimi canım
çok iyi düşünmüşsünüz aşılama öncesi bu testleri yaptırmayı
sonuçlarıda hayır olsun işallah canım

al yazmalım diye dizi başlıyormuş
bir o kalmıştı yanbi mahvetmedkleri

hayırlısı işte canımmm...
bakalım neyse halimiz gidelim görelim...

alyazmalımın dizisi mi, şaşırdım valla.. bakalım daha neler göreceğiz

kızlar sohbete doyum olmuyor ama kociş huysuzlanıyor gelmiyor musun diye..
ben kaçar canlarım öptüm ikinizi de..

tamam canım hadi iyi gecelr.
inşallah herşey yolunda olur. dikkatli gidin gelin bitanem.
allaha emanet olun inşallah

öpüldün kuzucuuummm

kızlarrrr son anda iftara davet edildik

zaten sofrayıda kurmayı hiç içim almıyordu..
ben hazırlanayım, gece görüşürüz şekerlerrrrr
ay tumecim yemek hazırlığına girişmiştimki görümcem aradı yemeğe çağırdı oda son anda karar vermiş yaptım yemeklerimi çıktım yarına yemeğim var bi cacık yapıcam iyi oldu valla evle ilgilenirim azcık bari.

benimde kocişim gitti
bende yanlnızım
düngece uyudugumda saat:84: 5 ti bugece ALLAHkerim
e dün gece niye gelmedin semicim ben şengül neva burdaydık gerçi nevayla karşılaşamdık benim sinir bağlantı sebebiyle şengüllede azcık faceden yazıştık nevada senin kulaklarını çınlatıyor yakalayamıyorum semiyi diye.

teşekkür ederim canım bu arada hastaneye başlamışsın seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah.
görümcemler biraz hazırcı pek yardım etmezler kendi evlerindede yapmazlar zaten benonlara bişey yaptırmak istemiyom yaptıklarını brğrnmiyom çünkü :)

işini beğenmediğim insana asla iş yaptırmam canım çok yorgunsamda kalkıp kendim yapıyorum bu huyumdan nefret ediyorum

kızıma çok iyi bakıyorum canım artık kendim için ne birşey yiyorum ne birşey yapıyorum nede birşey alıyorum hamile kaldığımdan beri hep ona yaricak şeyler yiyorum yatış sağa yatardım sola alıştım gece daha iyi besleniyomuş diye doktorum demişti zor oldu biraz ama faydasını gördüm kızım önden önden gidiyo maşallah teyzesi ve hamile kaldığımdan beri kendime tek bir çorap dahi almadım elime ne geçse ona harcıyorum

öyle canım benim yine dikkat ediyorum yavaş yavaş yapıyorum tek ütü yapmadım daha hiç birde viledayla silmeye alıştırdım kendimi daha kolay oluyomuş sadece süpürürken biraz zorlanıyom korkudan heralde canım bişey olcak diye doktor hala ağır iş yok diyo dikkat edicekmişim hem zaten son 1bucuk ayım var bana göre tanıdığımız biri 5bucuk ayında bebişini düşürmüştü ( Allah korusun canım bebişlerimizi

eşimde benim gibi misafir geri çeviremez onada kızmadım çünkü bende öyleyim canım benide arasaydı eşi bende geri çeviremezdim hem birde 10 seneden sonra hamile kalınca bütün tanıdıklar merak ediyo bebişi görmeye geliyo fotosunu :) benim karnımı benden meraklılar doğduktan sonra hiç düşünemiyom evi :) evet canım gördüm çok mutlu oldum kzıımı faceye girersen grupta ultrason resmi var dün ekledim teyzesi

mutluyuz canım senin kızında kocaman olmuş maşallah ...
herkes uyarmış bende söleyim bi daha misafir kabul etme tatlım...bırak kusuruna baksınlar...

evet teyzesi yavaş yavaş büyüyo bu sefer benimde gözüme çok büyük geldi maşallah

canım onada kızamıyorum çünkü benim gibi oda misafir geri çeviremiyo çok yorgunda olsam yok diyemiyorum huyum kurusun

hımmm kızlar sizinkiler balık etli seviyor galiba sanırsam
sibelde ebru daş gibivalla
hülya için aynı şeyi söyleyemeyecm
ooo muhabbet koyu kızlar baya kaynatmıssınız gece gece :)
benimki de zayıf sever kızlar gerçi bende çok kilolu değildim ama tüpbebeklerde çok ilaç yedim ondan 57den 73e kadar çıktım gerçi yine kilolu durmuyorum ama ona göre kiloluyum :) bende git zayıfını al derim hep zayıf seviyomuş ama benide bırakamıyomuş benim le ilgili baya hayalleri var doğurduktan sonra spora gitcekmişim 55 kilo olcakmışım öyle diyo hep :))))))))

ALLAH'IM! Sen benim DUALARIMI, Bana DUA edenlerin DUALARINI ve Benden DUA isteyenlerin DUALARINI kabul eyle..Amin...HAYIRLI CUMALAR..

hayırlı cumalar aarkadaşlar...
rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin.
bebek isteyenlerede bekleyenlerede rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallaaaahhhh

aminnn nabersiniz cici anneler ve anne adyları iyisiniz inşşş bu arda şunlara bak ya hepsi facede bi ben eksik

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimm.........hayırlı cumalar olsunnnnnn.artık aranıza döndümmmmmmmmmmmmm:)ama hala bebiş yok kızlarr..artık çok yorulmuş durumdayımm ameliyatta olduk o kadar yinee sonuç yok daha ne yapıcam bilmiyorum ..........siziiii çok özledimmmmmmmmmmmmmm.

hayırlı cumalar canlarım
Rabbim hepimizin hayır dualarını kabul etsin...
bakım var diye giremedim ...nasılsınız...
melodi hoşgeldin canım ...
tumecim hayırlı haberlerle dön canım
güzel anneler nasılsınız???
ben çok şükür iyiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…