hım bu durumda yapılacak en güzel şey
porsiyonları 2 çıkartmak canım
hemen bu gece sahurda b aşla
hatta yatmnadanda birşeyler yiyebilirsin
evet sen dra gidiyordun dimi canım
çok iyi düşünmüşsünüz aşılama öncesi bu testleri yaptırmayı
sonuçlarıda hayır olsun işallah canım
al yazmalım diye dizi başlıyormuş
bir o kalmıştı yanbi mahvetmedkleri
hayırlısı işte canımmm...
bakalım neyse halimiz gidelim görelim...
alyazmalımın dizisi mi, şaşırdım valla.. bakalım daha neler göreceğiz
kızlar sohbete doyum olmuyor ama kociş huysuzlanıyor gelmiyor musun diye..
ben kaçar canlarım öptüm ikinizi de..
ay tumecim yemek hazırlığına girişmiştimki görümcem aradı yemeğe çağırdı oda son anda karar vermiş yaptım yemeklerimi çıktım yarına yemeğim var bi cacık yapıcam iyi oldu valla evle ilgilenirim azcık bari.kızlarrrr son anda iftara davet edildik
zaten sofrayıda kurmayı hiç içim almıyordu..
ben hazırlanayım, gece görüşürüz şekerlerrrrr
e dün gece niye gelmedin semicim ben şengül neva burdaydık gerçi nevayla karşılaşamdık benim sinir bağlantı sebebiyle şengüllede azcık faceden yazıştık nevada senin kulaklarını çınlatıyor yakalayamıyorum semiyi diye.benimde kocişim gitti
bende yanlnızım
düngece uyudugumda saat:84: 5 ti bugece ALLAHkerim
mutlucum çok geçmiş olsun canım
diş ağrısı zordur bilirim, e bi de hamilelikte ilaç alamıyorsun daha da zordur eminim.
gelen misafirin olsa bile ben senin yerinde olsam yerimden bile kalkmam.
sonuçta mazeretin var. kim geldiyse kendi işini de kendi görsün, gelen misafirin seni yerinden bile kaldırmaması lazım..
kendine ve bebişine dikkat et
öyle canım benim yine dikkat ediyorum yavaş yavaş yapıyorum tek ütü yapmadım daha hiç birde viledayla silmeye alıştırdım kendimi daha kolay oluyomuş sadece süpürürken biraz zorlanıyom korkudan heralde canım bişey olcak diye doktor hala ağır iş yok diyo dikkat edicekmişim hem zaten son 1bucuk ayım var bana göre tanıdığımız biri 5bucuk ayında bebişini düşürmüştüherkese selammmmmm...
mutluyuz bitanem valla şaşırttın beni:)) sen çok dikkatliydin çok yormuşsun kendini hoş kendiliğinden gelişmiş olaylar ama sakın bidaha son anada misafir kabul etme bi sonraki güne gelin de yavaş yavaş yap işlerini kızarım yokssaaaaaaayy cimcimeyide görmüşsün maşallahhhhhh yerim ben onuuuuu
masall bitanemm oğluşun sana benziyo demekmaşallah onaaaaaa..kilo konusunda üzme kendini ama dikkatli ol tatlım.. çünkü son aylarda daha hızlı kilo alınıyomuş..
mutluyuz canım senin kızında kocaman olmuş maşallah ...
herkes uyarmış bende söleyim bi daha misafir kabul etme tatlım...bırak kusuruna baksınlar...
mutluyuz canım ben en çok kocana kızdım arkadaşına senin rahatsız olduğumu söyleyebilirdi valla kimsenin kimseyi düşündüğü yok senin durumunda olsam kendimi hiç ama hiç yormaz kocişide bir güzel haşat ederdim bana sormadan kabul etti diye böyle düşüncesiz insanları duyuncada delirmemek ele değil
kızlar bu aralar bir tuhafım ben sebebini bilmiyorum ama mutsuzumcanım hiç birşey yapmak istemiyor
neyse gündüz buralarda kimse olmuyor sanırım :44:
ooo muhabbet koyu kızlar baya kaynatmıssınız gece gece :)hımmm kızlar sizinkiler balık etli seviyor galiba sanırsam
sibelde ebru daş gibivalla
hülya için aynı şeyi söyleyemeyecm
sizileri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
sizileri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?