Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güüüüüllllll kesin hamileymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş şimdi konuştum valla.
200 üzerinde beta hcg çıkmış çoooook mutluyum.
ay inanın çooooooooook sevindim.
darısı sizlerin başına.

bayram öncesi muhteşem bir bayram sevinci dahaaaaaaa....

rabbim sesimizi duyuyo bu sene herkez bebişine kavuşacaaaaaaaaaaakkkkkk

bu arada benim bu ikinci müjdem hatırlatayım.
lütfen unutulmasın istiyorum müjdemi hepinizden

Son düzenleme:
oooooooofffff hadi iftara gittiniz.
ama sahur olacak yoksunuz. patladım burda sıkıntıdan yaaaaa....
böyle güzel bi haber de var.
of konuşacak kimsede yok

evet kızlaaaaaaarrrr hamileyim yani mişim :))))))))))) hala daha inanmıyorumda ondan bthcg 253 çıktı 4 haftalık dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı kendiliğinden geldi meleğim :))) allahın izniyle nevam listeye yaz beniiiii:) alllahım hepinize nasip etsin inşallah....ben şimdi arkadaşımdayım haberi verip hemen çıkıyım dedim....

bu arada sağolasın masalcım :)))))))

neyyyyyyyyyyy
doğrumu görüyorum
yaşasınn:64
kız hiç çaktırmadın ne ara hamile kalmayı becerdin
ay hiçbişeyde söylemedin tam süpriz masalınki gibi
bir bebiş daha
hiçmi belirtin olmadı anlamadın mı
masal hamile kaldı peşinden orkide
febe hamile peşinden gül
ne güzel böyle çifter çifter geliyor güzel haberler
çooooooook mutlu oldum kuzum
smilelar çalışmıyor yeteri kadar zıplayamadın ama

Rabbim şükürler olsun birimizin yüzünü daha güldürdün...
canım duaların kabul oldu... gül ağlıyorum bu saatte çok mutlu oldum canım
istardan yeni geldim yattım sonra bişi dürttü kalktım baktım...çok mutlu oldum
noolur kızlar hamişler bize de dua edin bu güzel gecede.... bizlere de nasip olsun inş.
ayyy nasıl sevindim anlatamam

daha az önce gülden bahsettim
benim bir arkadaşım var bekar komşularını her gece sahura çağırıyor
sevaba yeter ona dedim
geldim gül hamiletey tey tey gül ve bebişi için

sağol canım benim.zıplama bitanem :) ne kadar sevindiğinizi tahmin edebiliyorum kurban olduğum allahım sırayla hepinize göndersin inşallah...ne ara hamile kaldım ? bende bilmiyorum dün adet olmam gerekiyordu normalde kaç aydır test almıyordum...bu gün arkadaşıma uğradım geldim gelirken test alayım dedim ölesine yaptım ha dönüp bakmadım bile nasolsa çıkmayacak diye...sonradan bir döndümki benden şöle bir ses hatta çığlık gürkkkkaaaaaaaaannnnn yalnız ifademde aynen bu öle yani cnm banada gerçekten süpriz oldu

sağol bitanem ediyorum etmezmiyim vallaha hep ediyordum şimdide edicem tabiki sizleri çok seviyorum hepimiz sırayla hamiş kalacaz allahın izniyle inşallah hep dualarımdasınız bende sizlerin dualarında olayım nolur sizde beni unutmayın...inşallah sağ salim kavuşayım bebişime allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin lütfeeennn...

Son düzenleme:

çooook şükür Rabbime bize bir mutlu haber daha verdi....
gülcüm canım nasıl sevindim anlatamam...

inan ağlıyorum sevincimden, bütün makyajda aktı valla, işe geç kalacağım kız

canım tebrik ederimmmmm Allah dualarımızı kabul etti.profilindeki bebişi çok sevmiştim,dua ettik böyle tatlı bebişlerimiz olsun şimdi sıra ben ve bekleyen diğer arkadaşlarda:86::86: ayyy fikrii bile beni çoşturdu

sağolasın bitanem :)))))))

canım çok sevindim rabbim birimizin daha yüzünü güldürdü şu mübarek günlerde allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş darısı diğer anne aday adaylarınn basına tez zamanda inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çooook şükür Rabbime bize bir mutlu haber daha verdi....gülcüm canım nasıl sevindim anlatamam...inan ağlıyorum sevincimden, bütün makyajda aktı valla, işe geç kalacağım kız
sağolasın bitanem canımsınız hepiniz.biliyorumki burdaki sevinç gerçekten gönülden....gerçi ailemin ve arkadaşlarımında hakkını yemiyim.

sağol cnm :) allah önce burdaki arkadaşlarıma sonra nerde varsa tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...hamişlerde sağ salim kavşsun bebişlerne inşallah

allah rağzı olsun tatlım sağol .amin canım amiin inşallah

süper bir haber bu , tebrik ederim güzel.:) darısı bize olur inşallah dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuş.Ben de çook istiyorum

süper bir haber bu , tebrik ederim güzel.:) darısı bize olur inşallah dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuş.Ben de çook istiyorum

sağol cnm allah rağzı olsun ben hep dua ediyorum zaten unuturmuyum kader arkadaşlarımı...aaa kızlar birde oruç açmaya yakın edilen dualar kabul olurmuş bak iyi değerlendirin....

gülll bitanemmm gözün aydın.. çooookk sevindimmmmm ohh ayağını iyice sürrrr seninde peşinden hemen kızlar gelsinnn inşşşşşşşşşşşş...rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin..... bak ben sana demiştim hatırlatmadan geçemedim kusura bakma

güll canım gözün aydıın. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.

ne güzel yaa. bu ay da hamiş haberleri geliyor. hadi sıradaki kızlar. sizler de verin bize böyle güzel haberler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…