hayırlı cumalar canlarım
Rabbim hepimizin hayır dualarını kabul etsin...
bakım var diye giremedim ...nasılsınız...
melodi hoşgeldin canım ...
tumecim hayırlı haberlerle dön canım
güzel anneler nasılsınız???
ben çok şükür iyiyim...
selam kızlar ben gittim geldim doktora
malesef eylül 30a gün verdiler çok kalabalıkmış
doktorla görüştük sadece, durumu anlattım..
hastanede tanıdıkta yoktu, daha öne alamaz mıyız, biz başka şehirden geliyoruz dedim.
en erken 26 eylül varmış ama kocişim o zaman şehir dışında olduğu için 30 eylül daha uygun geldi bize...
hastanede tanıdıkta yoktu, daha öne alamaz mıyız, biz başka şehirden geliyoruz dedim.
en erken 26 eylül varmış ama kocişim o zaman şehir dışında olduğu için 30 eylül daha uygun geldi bize...
nerdesin sen ya melodi çok merak ettim ve çoooooooooook özledim.kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimm.........hayırlı cumalar olsunnnnnn.artık aranıza döndümmmmmmmmmmmmm:)ama hala bebiş yok kızlarr..artık çok yorulmuş durumdayımm ameliyatta olduk o kadar yinee sonuç yok daha ne yapıcam bilmiyorum ..........siziiii çok özledimmmmmmmmmmmmmm.
hoşgeldin bitanemmm.. ya resmen 1,5ay sonra yani anlamadım ben alt tarafı kan vermeyecekmiydin sen??:44::44:
nerdesin sen ya melodi çok merak ettim ve çoooooooooook özledim.
kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimm.........hayırlı cumalar olsunnnnnn.artık aranıza döndümmmmmmmmmmmmm:)ama hala bebiş yok kızlarr..artık çok yorulmuş durumdayımm ameliyatta olduk o kadar yinee sonuç yok daha ne yapıcam bilmiyorum ..........siziiii çok özledimmmmmmmmmmmmmm.
sizileri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
nevaaaaa ne çabuk ekleyip kaldırıyosun kuzum fotoları.
tam bakıcam birine tıklıyorum hoooop yok olmuş :44:
herkese hayırlı cumalar rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine yar ve yardımcımız olsun inşallah.
öncelikle kızlar topiği bu konuyla meşgül ettiğim için kusuruma bakmayın ama neva ve semi akşam faceden eski komşumla son olan olayı sordular detay istediler bi dünya yazdım boşuna uğraşmışım meger çokta sinir oldum şimdi cvp,ı burdan veriyim bari gene boşuna uğraşmıyım dedim.
şimdi neva ve semi anlattıyım durumu biliyosunuz en son kıymayı verdiğinin ertesi günü geldi yapmadığımı gördü ve sallana sallana gitti ben ogün çok kötüydüm hatırlarsanız akşama kadar ağlamıştım hem ev mevzusuna canım sıkkındı bi ev tutmuştuk adam iki gün sonra vazgeçmişti ogüne kadar evle ilgili çok sinir bozucu şeyler yaşamıştık adamın vazgeçmesi tuzu biberi olmuştu pıhtılaşma sonuçlarımı almıştım çok canım sıkkındı ALLAH korusun koçişi rüyamda ölmüş görmüştüm kürtaja giriceğim gün kuzenimin hamile olduğunu duymuştum ogün 7 aylık olduğunu öğrendim çok etkilendim bide üstüne bu münasebetsizin al kıymayı sar ben pikniğe gidicem demesi ipleri kopardı ve gerçekten çok kötüydüm kadın gidiş o gidiş siz olsanız ne düşünürdünüz lahanasını sarmadım diye gece gündüz bi yağı bende olan kadın bidaha uğramadı muhattap olmadım taşınırkende son ana kadar kıymayı beklettim gelip kendi alsın diye ama gelmedi dolabın fişini çektim kıymasını yiğenimle gönderdim apartmandakilerle vedalaştım ama ona gitmedim baktım sürekli arkamdan konuşuyor yok kırgınmış bana yok bidaha evime gelmiyicekmiş iki ay sonrada anahtarımı komşuya bırakmış bende sinirlendim orda burda beni konuşma varsa bi sıkıntın bana söyle kaldıkı o anahtarı zamanında getirip vermeliydinki bende yeni kilit masrafına girmeyeyim iki ay sonra napiyim o anahtarı bi işlevi yok yazdım msj,la bu arada kırıldığın şeyde çok komik ama maymun gözünü açtı ben zor zamanımdada yanımda olucak insan isterim yolun açık olsun dedim.
verdiği cvp şu bana söyliyicek bişey bulamıyormuş dolmayla alakası yokmuş ben gitmemişim diye oda gelmemiş ben böyle olduğum için etrafımda kimse yokmuş olmıyıcakmışta en yakın arkadaşım bile beni kendi apartmanında istememiş kaynanamlara şimdi hak veriyormuş ve daha bir sürü saçmalık yazdı.
benim verdiğim cvpta şu oldu komik olma senin kocan vardiyalı çalıştığı ve senin çocukların sigara içtiğini bilmediği için benim evde oturmak ikimizinde tercihiydi bu mevzuya normalde hiç takılmayıp ben hastayken ve okadar kötüyken takılıp gelmemi beklemen hiç inandırıcı değil.
madem ben insanların dışladığı biriydim evime istediğin her saat rahatlıkla nasıl girip çıkabiliyordun bu devirde kim kimin evine gece 1 kola varmı içim yandı diye arayıp gidebilir ayrıca sana bi tavsiyem çocuklarını insanların dışladığı kişilere emanet etme.
en yakın arkadaşım dediği kocişin kuzenin eşi aramız iyi diye kayınvalidemler ayrılmamızda onu suçladı aklımızı çelmiş diye kızda şimdi aynı ap,tmanda oturursak daha çok uğraşırlar başımı ağırtırlar dedi bu muhabbet onun yanında oldu oda bunu benim başıma kalkıyor.
benimle aran iyiyken kayınvalidemlerin haksız olduklarını çok sabırlı olduğumu o olsa asla gidip gelmiyieğini bana kızıncada onların haklı olduğunumu düşündüğünü çelişkiye düştüğünü yazdım.
senin düştüğün gaflete düşmüyicem kula kulluk değil allaha kulluk ediceğimi 40 yaşında kadınsınsın çocukların yapıcağı kadar saçmalık yaptığını yazdım ve bana çok büyük bii hayat dersi verdiğini bukadar tölaraslı davranıp kıymet verip kırmamaya çalışmakla hata ettiğimi yazdım.
bukadar işte neva ve semicim.
canım benim düzensizlik basladı gene iki hafta erken adet oldum yeni bat tarihim 12 eylül canım13.08.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
GÜL|12.08.2011
YETEER|21.08.2011
SEMİ|22.08.2011
MİNE|26.08.2011
NEVA|26.08.2011
TUME|12.09.2011
DOSBA|?
ŞULE|?
MELODİ|?
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
kızlar size bir haberim var emin olmamakla birlikte.....
test yaptım 2, cizgi koyu çıktı arkadaşımı çağırdım baktı var dedi yinede 2, testi yaptık aynı çıktı arkadaşım aldı eczaneye gitti...yanılma payı varmı diye yok demişler çok koyu çizgi....pazartesi dr.gidecem allah hayırlısını nasip etsin henüz kimseciklere bişey demiyorum sadece o arkadaşım sizler ve kocis pazartesi bi kesinleşsin sölerim artık arkadaşlarıma annemlere kaynanamlara filan hepsine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?