Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrr
canlar son günlerde çok yoğunum gelemeiyorummm fısat buldukça (göz ucuylada olsa )bakıp çıkıyorummm özledim sizlerle yazışmayı

aman sakın aşereyim deme yada aşer sanada gönderirim ama tazesi pek kalmadı artık
bahçemin fotolarını koydugumda febenin canı biber çekmiş
daha sonrda göremedim ki febeyi
adresini ver göndereyim diyecektim

ayy bitanemm yok sağol okadarda değil yani:) ben kendim elimle koparıp taze taze yemenin tadına aşerdim hem düşünemen yeter yollamış kadar oldun

maşallah maşallah topikte ne kadar anne var inşallah herkez altaki listede adini görür tabi bende artık

bu arada topigi telden takip ediyorum cok durgun kimse yok geliyorum bakıyorum yok cok suspus yoksa herkez benim gibi bunalımdamı ne bu böyle aaaa

selam kızlar ...
kadir gecesinden beri topiğe girememiştim, uzun uzun geçmişi okurum dedim ama yarım saat bile sürmedi, hiç ilerlememiş ki topik...

ben işten geldim, ayaklarımı uzattım keyif yapıyorum, kociş yok bu gece, malum pazartesi bugün...

ben bu akşam yopik nöbetçisiyim hadi gelin de hareketlendirelim topiği

bu arada merhaba karacım nasılsın canım?

selam kızlar ...
kadir gecesinden beri topiğe girememiştim, uzun uzun geçmişi okurum dedim ama yarım saat bile sürmedi, hiç ilerlememiş ki topik...

ben işten geldim, ayaklarımı uzattım keyif yapıyorum, kociş yok bu gece, malum pazartesi bugün...

ben bu akşam yopik nöbetçisiyim hadi gelin de hareketlendirelim topiği

bu arada merhaba karacım nasılsın canım?

sağolasın tatlım iyiyim şükür ben iyi olunca heralde civ civde iyidir sanırsam yani :) sen nasılsın bakalım görüşmeyeli.???
sağolasın cnm çok teşekkür ederim :)

tebrikler canım Allhım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlerede versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…