Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmmmmm benim cnm arkadaşlarımm masalcım yavru grdünmü bizim oğlanların taliplisi çokk 2 kız başınabir oğlan iyimi semicim nevacım dosbam tumecimm cemrem yetercimm melodicimm daha ismini yazmayı unuttuğum bütün kader arkadaşlarımm bir ay sonraki hamiş grubunta inşş sizde olursunuz ve sizde oğullarınıza kızlarınıza talip beğenirsiniz allahım hiç kimseyi mahrum brakmasın zaten farkındamısınız bilmem listedeki hamişler hamiş adylarından fazla gittikçe azalıyo sayınız kızlar ben demiştim diecem size liste tükendiğinde

slmmmmm benim cnm arkadaşlarımm masalcım yavru grdünmü bizim oğlanların taliplisi çokk 2 kız başınabir oğlan iyimi semicim nevacım dosbam tumecimm cemrem yetercimm melodicimm daha ismini yazmayı unuttuğum bütün kader arkadaşlarımm bir ay sonraki hamiş grubunta inşş sizde olursunuz ve sizde oğullarınıza kızlarınıza talip beğenirsiniz allahım hiç kimseyi mahrum brakmasın zaten farkındamısınız bilmem listedeki hamişler hamiş adylarından fazla gittikçe azalıyo sayınız kızlar ben demiştim diecem size liste tükendiğinde

kızlar mrhb nasılsınızzzz

slm ,hamileymişin gözün aydın olsun,allah kucağına almayı nasip etsin.damdan düşer gbi oldu ama duanın neresinde durup dua edilio?

sağolasın canım amiiiinnn allah tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah.....
yasin kitabında var canım izmi azam duası orda zaten diyor burda duanızı edin gibisinden orda durup dileğini sölüyorsun sonra az bir kısmı kalıyor zaten ona devam ediyorsun....inşallah sizlerinde duaları kabul olur....istersen meryem suresinide oku hergün....

Son düzenleme:

ay canım benimm inşallahhhhhh..allahım büyük allahım verecek bebişlerimizi inşallah:)hepiciğimiz anne olalım tez zamanda canlarım benimmmmmmmmm

günaydın canlar

amin melocim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallah bende yürekten istiyorum bunu.....

bu arada DUANIN İSMİ

İSMİ AZAM İZMİ AZAM YAZMIŞIMDA :)

günaydııınnn
valla hepimiz günaydın deyip kaçıyoruz...aslında belli saatler ayarlayıp sohbet etsek ii olur...sanırım gün içinde buluşamıyoruz...mesela şu an benden başka kimse yok...kime ne yazayım...çnk herkes günaydın deyip çıkıyo :))
bayram sonrası toparlanırız sanmıştım ama (

ben geldim dosbacım ama sen gitmişsin

hcumanız mübarek olsun kızlar

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hepinize selammmmmmmmmm ....hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr....benmim için lütfen dua edin dün gittim kan verdim fsh ,lh e2 hormonlarıma bakılacak inşalllahhhhhhhhhhh sonuçlar normal çıkarrrrrrr yaaaaaaaaaaaa........dualarınıza çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben burdayken kimse burda olmuyor baya bir süre bekliyorum kimse gelmeyince çıkıyorum...ne yapayım bide öle işlem görmeyince kapanıyorya tekrar tekrar açıyorum ama kimse gelmiyor bende çıkıyorum artık....

en son dün yine ben yazmışımmm.. ahhh benim topiğim garibanmı kalmışşşşşşşşşşş

ben burdayken kimse burda olmuyor baya bir süre bekliyorum kimse gelmeyince çıkıyorum...ne yapayım bide öle işlem görmeyince kapanıyorya tekrar tekrar açıyorum ama kimse gelmiyor bende çıkıyorum artık....

şekercimmmm naberrr??? nasıl oldun???? bide sende tıcker yapsanaaaaaaaa

rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasşp etsin canım.

herkese selammmmmm...şimdi doktordan geldim..çok şükür gayet iyi bebişimiz

çok şükür canım... kucağına aldığın günleride görmek nasip olsun inşallah.

unutmadım geliyorum hergün bakıyorum sana cnım topigimizzz

:26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…