slm ,hamileymişin gözün aydın olsun,allah kucağına almayı nasip etsin.damdan düşer gbi oldu ama duanın neresinde durup dua edilio?
slmmmmm benim cnm arkadaşlarımm masalcım yavru grdünmü bizim oğlanların taliplisi çokk 2 kız başınabir oğlan iyimi semicim nevacım dosbam tumecimm cemrem yetercimm melodicimm daha ismini yazmayı unuttuğum bütün kader arkadaşlarımm bir ay sonraki hamiş grubunta inşş sizde olursunuz ve sizde oğullarınıza kızlarınıza talip beğenirsiniz allahım hiç kimseyi mahrum brakmasın zaten farkındamısınız bilmem listedeki hamişler hamiş adylarından fazla gittikçe azalıyo sayınız kızlar ben demiştim diecem size liste tükendiğinde
ben burdayken kimse burda olmuyor baya bir süre bekliyorum kimse gelmeyince çıkıyorum...ne yapayım bide öle işlem görmeyince kapanıyorya tekrar tekrar açıyorum ama kimse gelmiyor bende çıkıyorum artık....
şekercimmmm naberrr??? nasıl oldun???? bide sende tıcker yapsanaaaaaaaa
iyiyim şükür tatlım sağolasın.....nasıl yapılıyor bilmiyorumki? ve o nedir?
bu hani bebişlerimizin kaç hafatalık olduğunu gösteren tablo.lilypie - pregnancy ticker details cnm burdan yapabilirsin..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hepinize selammmmmmmmmm ....hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr....benmim için lütfen dua edin dün gittim kan verdim fsh ,lh e2 hormonlarıma bakılacak inşalllahhhhhhhhhhh sonuçlar normal çıkarrrrrrr yaaaaaaaaaaaa........dualarınıza çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selammmmmm...şimdi doktordan geldim..çok şükür gayet iyi bebişimiz
unutmadım geliyorum hergün bakıyorum sana cnım topigimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?