selam kızlar...
ben çok fenayım, çok hastayım...
kocişi bekliyorum gelip beni hastaneye götürsün diye ama kocişim çok uzakta, biraz geç gelecek yani...
dün geceki karın ağrım gece mide bulantısıyla şiddetlendi ve ishal başladı, üstelik ateşim de çıktı, sabaha kadar kaz kez kalktım...
sabah işe gittim ama sancıdan kıvrandım sürekli, ne leblebi ne patates hiç bişey fayda vermedi,zar zor eve geldim, çok fenayım ya..
gelir gelmez de afedersiniz ama yine kustum, offf
ayy bitanemm benimm noldu sana öyleeeeçook geçmiş olsunnn..
ay bilmiyorum febecim ya, çok kötüyüm, çok sancım var, sürekli kramp var... sanki karnıma iğne batırıyorlar....
kociş gelsin gidelim bakalım doktora dün gece şehir dışındaydı zaten, o yüzden dün gece gidemedim doktora..
işyerinde de yeni olduğum için izin almak istemedim, zaten 30 eylülde genetik testleri için izin alıcam,
buscopan içmiştim sabah o bile fayda vermedi...
anladım cnm yat dinlen bari kocişin gelene kadar.. çook geçmiş olsun tekrar.. öpüyorum seni cnm.görüşürüz...
selam kızlar...
kocişi bekliyorum gelip beni hastaneye götürsün diye ama kocişim çok uzakta, biraz geç gelecek yani...
dün geceki karın ağrım gece mide bulantısıyla şiddetlendi ve ishal başladı, üstelik ateşim de çıktı, sabaha kadar kaz kez kalktım...
sabah işe gittim ama sancıdan kıvrandım sürekli, ne leblebi ne patates hiç bişey fayda vermedi,zar zor eve geldim, çok fenayım ya..
kızlaar bu arada ben gündüz olmuyorum 2 gündür ama belki birkaç zaman daha olamam.bir arkadaşımın başına talihsiz bir olay geldi ona gidiyorum devamlı...akşamlarıda kocis istila ediyor pc yi....girebildiğim zaman gene girerim böle arada veyada gitmediğim zaman filan...haber vereyim dedim.....
selam kızlar...
cnm benim tamam dikkat et kendine.arkadaşınında Allah yardımcısı olsun.. öpüyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?