Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne haber kızlarrr dışardaydım yeni geldim beyim sulandı sıcaktan yaaa

selam kızlar...
ben çok fenayım, çok hastayım...
kocişi bekliyorum gelip beni hastaneye götürsün diye ama kocişim çok uzakta, biraz geç gelecek yani...
dün geceki karın ağrım gece mide bulantısıyla şiddetlendi ve ishal başladı, üstelik ateşim de çıktı, sabaha kadar kaz kez kalktım...

sabah işe gittim ama sancıdan kıvrandım sürekli, ne leblebi ne patates hiç bişey fayda vermedi,zar zor eve geldim, çok fenayım ya..
gelir gelmez de afedersiniz ama yine kustum, offf

Son düzenleme:

ayy bitanemm benimm noldu sana öyleeee çook geçmiş olsunnn..

ayy bitanemm benimm noldu sana öyleeee çook geçmiş olsunnn..

ay bilmiyorum febecim ya, çok kötüyüm, çok sancım var, sürekli kramp var... sanki karnıma iğne batırıyorlar....
kociş gelsin gidelim bakalım doktora dün gece şehir dışındaydı zaten, o yüzden dün gece gidemedim doktora..
işyerinde de yeni olduğum için izin almak istemedim, zaten 30 eylülde genetik testleri için izin alıcam,
buscopan içmiştim sabah o bile fayda vermedi...

anladım cnm yat dinlen bari kocişin gelene kadar.. çook geçmiş olsun tekrar.. öpüyorum seni cnm.görüşürüz...

anladım cnm yat dinlen bari kocişin gelene kadar.. çook geçmiş olsun tekrar.. öpüyorum seni cnm.görüşürüz...

sağol tatlım ya, şimdi sıcak duşa gireceğim, belki iyi gelir, sonrada hop yatağa, kocişim tahminimden de geç gelecekmiş..

sonra görüşürüz febecim bende çıkıyorum

geçmiş olsun cnm allah tez zamanda şifasını versin ihmal etme ama git dr kocişin gelince....

kızlaar bu arada ben gündüz olmuyorum 2 gündür ama belki birkaç zaman daha olamam.bir arkadaşımın başına talihsiz bir olay geldi ona gidiyorum devamlı...akşamlarıda kocis istila ediyor pc yi....girebildiğim zaman gene girerim böle arada veyada gitmediğim zaman filan...haber vereyim dedim.....

Son düzenleme:

cnm benim tamam dikkat et kendine.arkadaşınında Allah yardımcısı olsun.. öpüyorum seni..

canım benim çok geçmiş olsun bitanem.
rabbim şifa versin üzüldüm. kendine dikkat et tatlım seni seviyoruz

tumecim çok geçmiş olsun canım
hastaneye gitmek için sana eşlik edecek biri yokmu

slm kızlar tumecim çok geçmiş olsun bitanem ishal salgını var zaten ben 3 gün çektim bide misafirlerim varken düşün evet mide bulantısıda yaptı ama kusamadım ben neyse bugünde sabah d gittim dr bana senin çin yapacak birşeyim yok dedi :44: herşeyin normal dedi eşimde yapısal bozukluk olması nedeniyle olmuyor olabilir dedi bu kadar zaman kaybetmişsin bir tüp bebek merkezine git dedi iyiki söyledi bende bilmiyordum zaten :27.ç işte benden böyle misafirlerim vardı az önce gittiler girdim ama kimsecikler yok bende yatayım bari herkeze hayırlı geceler bugünde hiç keyfim yoktu zaten.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
tume geçmiş olsun canımmmmm evet malesef bendede var ishal kaç gündür maf ettti beni

günaydııııınnnn
tumecim inş. şu an daha iyisinidir canım...eşin de yanındadır umarım çok geömiş olsun
nevacım canım ne denir ki...Rabbim şifasını göndersin

herkese günaydınnnn.. tumecim inşş bugün daha iyisindir..

reyhan kuzum dr unu dinlemelisin benceeeee

merhaba arkadaşlar nasılsınız. artık hiç burada olmuyorsunuz. geliyorum gidiyorum kimse yok. :84::84::84:

rüyada ki bebeğini yavrum benim diye bağrına basarken ,duydugu yürek sızısından uyannan
ve tekrar uyuyabilip o rüyaya,rüyada olsun bahşedilen o duyguya tekrar kavuşmak için
dualar eden kaç kişi vardır ki

hele kalktığınızda haberci adet ağrılarınız varsa o ka güzel oluyor ki
dadından yenmiyoooo

selam kızlaaaaaarrr

anladığım kadarıyla kimsenin keyfi yok bugün
benim gibi yani.... saat kaç oldu daha kahvaltı bile yapmadım

ne yazacağımı bulamadım. boş bi mesaj oldu sanırım

(yazmasaydım daha iyiyydi sanki:26:)

olsun kuzum iyi ki yazmışsın bak sayende gülümsemiş oldum
gerçi hem güler hem ağlar azcık dengesiz kıvamdayım ama sadece ağlamaktan iyidir dimiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…