Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim hikayem şöyle 2,5 yıldır evliyim ve hiç korunmadım.bir kere kimyasal gebelik geçirdim.Eşiminde benimde hiç bi problemimiz yok sebepsiz infertilite anlayacağın.salı günü 3. çatlatma iğnemi oldum.Umarım işe yarar...Senin hikayen nedir

UMARM IGENELER ISE YARAR CANIM
ben 5 senelık evlıyım evlılıgımızın ılk3 ayında esımın azosperm yanı 0 sperm oldugunu ogrendık
o zamandan bu zamana tese ve mıcro tese amelıyatı oldu esım ama gene 0
sımdı bıtkısel ılac kullanıyor bakalım duadan baska bısey gelmıyo elden benım hıkayemde bu

Son düzenleme:
cemre çok üzüldüm gerçekten.ama ben bitkisel ilaçların gücüne inanıyorum.inşallah işe yarar.Allah büyüktür.

cemre çok üzüldüm gerçekten.ama ben bitkisel ilaçların gücüne inanıyorum.inşallah işe yarar.allah büyüktür.

bende ınanıyorum ama su ıcımdekı korku olmasa
ya gene o cıkarsa dıye korkuyorum
dogru soyledın allah buyuk derdı veren dermanıda verır
inşallah

kızlarrrrrrr selammmmmmmmmmm....tumecim çok geçmiş olsun tatlımm..allah şifa versinnnnnnn..nerelerdesiniz yahu neva ,şule ,semiiii ve diğerleri şöyle toplanıp bir kaynatamadık yahu :)hepinizi çok özledimm..bu arada hormon tahlillerim çıktı fsh :7.63 yaşıma göre fazla buldu doktore :)bilmiyorum ne olcak acep..bu arada reglilerimin kısalmasınız sebebi de endometriyum çok fazla kalınlaşmadığı içiçn tabi benim fikrim bu ..benim ovulasyonun (15.gün) olduğu gün 4mm di ..doktor normal demişti ama araştırıyortum tüp bebekte bile enz 7mm olmalıymış.transfer için..heralde ovulasyondan sonra olsa olsa 6mm falan olmuştur..bu yüzden de regli dönemlerim kısaldı...umarum bir çaresi vardırr........

2 su bardağı kadar kadayıfı elde ufalayıp [dökme kadatıf] az margarin ve azda sıvı yağla kavurmaya başlayın 1 su bardağı şeker ekleyin iyice başından ayrılmadan sürekli karıştırarak kavurun en sın ocaktan almaya yakın birazda dövülmüş cevizle kavurun ve kenara koyun.

1 su bardağı nişasta
1 çorba kaşığı un
1 lt süt
1 su bardağı toz şekeri sürekli karıştırın ocaktan almaya yakın 1 yemek kaşığı margarinlede bi taşım kaynatın iyice kıvam bulsun göz göz olana kadar muhallebi kıvamı alana kadar yani kaynayacak ocaktan alıp kaynarlıgı gidince 1 paket krem şanti ekleyin çırpıcıyla iyice çırpın borcamı yağlayıp borcama dökün soğuyunca kavrulmuş kadayıfı üzerine döküp buzlukta 2 saat bekletin.

afiyet olsun.

merhaba arkadaşlar
yaklaşık bir haftadır topiğinizi takip ediyorum.Biraz geç oldu ama benide aranıza alırmısınız?
Sanırım böyle daha kolay atlatacağım.:79:

canım bende yenı katıldım sende hos geldın

hoşgeldiniz kızlar sizde aramıza

ellerine sağlık tatlım evet ben bundan yemiş ve bayılmıştım tarifini bilmiyordum ama
neyse sağol canım.

15.09.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
TUME|12.09.2011
YETER|13.09.2011
SEMİ|17.09.2011
CEMREM|05.10.2011
NEVA|12.10.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
GÜL|DOĞAL|:26:
HANDAN|TÜP|:26:

su tabloyu gorunce ınsan heyecanlanıyo canımmm

su tabloyu gorunce ınsan heyecanlanıyo canımmm

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

kara_,cemrem29,helendoga,masalcan,

maşallah...ne kadar uğurlu bi topikmiş.İnşalllah bizlerede uğur getirir.Şu tabloya bakınca kaybolan umutlar geri dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…