selam kızlar.. yeniden buraya yazmak çok güzel... :)
bugün dr dan geldim,keseyi göremedik henüz çok erken.. kanda baktırdım 294 çıktı.cumartesi tekrar yapıcaz 2katı olursa problem yok dedi dr.. Allahım inşş en az 600 lerde bi değer çıkar..
bnde olucam inş buay bende :) bu ay ilk serophene ve ovitrelle tedavisini oldum ohh çok şükür dün ve bu sabah çatlama sancım olduu gelicek bebişim öle hissediyorum
selamlarr :)dosbacım süper demek bir kız geliyor maşallah size :)diğerinin cinsiyetini de öğrenmişsindir muhtemelen ...sağlıkla gelsin kuzucuklarrr inşalahh..artık hiçkimse uğaramıyor buraya yahu lütfen arda bir gelin haberler verin iyiyiz deyin gidin ayol ..masalımın paşasıda büyümüştür ne tatlı olmuştur sıpa selamlar herkese çok öpüyorum hepinizi yeni hamişlerimiz var mı :)
canım dün detaylı usg vardı evet ikinci bebeğim erkek :)) ama yaramaz biraz geriden geliyor bazı değerlerini tam göremedi dr. bu nedenle 22. hafta tekrar detaylı ultrasona gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
masalın ayazı büyüdü maşallah ama çalıştığı için çok görüşemiyoruz
diğer kızlarda iyi inşallah hepinizden yakında güzel haberler alırız ...
benim hamilelik biraz sıkıntılı şu aralar ağrılarım var sanırım gaz sancısı ayırt edemiyorum salı günü kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim
bizde seni öpüyoruz canım görüşürüz
canımmmm dualarım hep sizinle...inşallah burası hep bebek sesleriyle dolacakcanım maşallah :)bir kız bir oğluş demek dualarım szilerle inanın inşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alın herbiriniz ...çok çok selam hepinize inşallah darısı başımıza olur güzel haberler vermek nasip olur :)öpüyorum...
canım ya inş istediğin gibi normal doğum olur.kolaycacık geliverir kızın.
ben 6.aya girdim benim bile hareketlerim kısıtlanmaya başladı seni düşünemiyorum bile
ama kıskanıyorumdane kadar az kaldı kızına kavuşmaya
bizi haberdar etmeyi unutma
canım bu haberi ben vermek istemezdim ama febe maalesef düşük yaptı
kızlar pazar günü öglen 12de suyum geldi akşam 9.45 kızım dünyaya gözlerini 3.100 gr 50 cm olarak gözlerini açtı hepiniz dualarımdaydınız febe içimde cok dua ettim allahım beni sevindirdigi gibi onu ve tüm isteyenleri bu meleklerle karşılaştırsın kızım aglamadan yazayım allah her isteyene hayırlı saglıklı bir şekilde nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?