Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar. merhaba.
burada uzun süre sonra hamile olanların yazılarını okuyunca oldukça ümitleniyorum. ben de pko var. 6 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok
doktor yumurtlamadığımı söyledi. eşime sperm testi yapıldı, sonuçlar normal çok şükür. bana hormon testleri yapıldı. rahim filminden sonra klomene başlayacağım. ama yumurtlamıyormuşum. hamile kalma şansım var mı? hep aklımda. Allah'a sığınarak istiyorum.. benim gibi hikayeleri olanlar bana ümit versin lütfenn..

canımmm çok sevindimmm :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)süper ya maşallah hamişler çoğalıyor darısı başımıza inşallah :)seninkide süpriz mi yaptı sana febecim seminin gibi :)herkese çok selamlarrr ..dua edin benim iiçinde :)

febecim facebooktan aldım haberini çok sevindim inan. Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu sene çok bereketli bir sene oldu inşallah böyle güzel haberler almaya devam ederiz.
bu arada topik biraz şenlenmiş sanki. keşke bir de listemiz olsaydı eskisi gibi.

bnde olucam inş buay bende :) bu ay ilk serophene ve ovitrelle tedavisini oldum ohh çok şükür dün ve bu sabah çatlama sancım olduu gelicek bebişim öle hissediyorum

merhaba turkuaz ..inşallah gelir sağ salim :)))))

şu çatlama sancından bahsder miisin ya ben normalde hiç hissetmiyorum.(tüpler tıkalı ondan mı acaba ki)
ama çatlama günüme 4 gün vardı hesaplarıma göre dün öyle bir sancı oldu ki kasıklarımda zor yürüdüm bi anda geldi 10 dakka kadar şiddetli sürdü.sonra hafif devam etti.seninki böyle mi oluyor???

semiii nerelerdesiniz yahu çok özledim szileri uğrayın arada lütfennnn ..kızçeniii öpüyorummmmm mis gibi :)

slm kızlar nasılsınız...uğrayamadım uzun süredir...
çok şükür 14+1 olduk bugün ama hala korkularım var sanırım doğuma kadar da geçmeyecek (
bebişlerimden biri kız diğerini göremedik daha :)) çok mutluyum hep bi kızım olsun istemiştim
darısı hayırlıca isteyen herkese olsun
hepinizi çok öpüyorum

selamlarr :)dosbacım süper demek bir kız geliyor maşallah size :)diğerinin cinsiyetini de öğrenmişsindir muhtemelen ...sağlıkla gelsin kuzucuklarrr inşalahh..artık hiçkimse uğaramıyor buraya yahu lütfen arda bir gelin haberler verin iyiyiz deyin gidin ayol ..masalımın paşasıda büyümüştür ne tatlı olmuştur sıpa selamlar herkese çok öpüyorum hepinizi yeni hamişlerimiz var mı :)

canım dün detaylı usg vardı evet ikinci bebeğim erkek :)) ama yaramaz biraz geriden geliyor bazı değerlerini tam göremedi dr. bu nedenle 22. hafta tekrar detaylı ultrasona gireceğim dualarınızı eksik etmeyin
masalın ayazı büyüdü maşallah ama çalıştığı için çok görüşemiyoruz
diğer kızlarda iyi inşallah hepinizden yakında güzel haberler alırız ...
benim hamilelik biraz sıkıntılı şu aralar ağrılarım var sanırım gaz sancısı ayırt edemiyorum salı günü kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim
bizde seni öpüyoruz canım görüşürüz

canım maşallah :)bir kız bir oğluş demek dualarım szilerle inanın inşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alın herbiriniz ...çok çok selam hepinize inşallah darısı başımıza olur güzel haberler vermek nasip olur :)öpüyorum...

karacımmmmmmm canım nerelerdesin nasılsın :)inşallah herşey yolundadır ..sevgilerrrrrrrrrrrrr:)

canımmmm dualarım hep sizinle...inşallah burası hep bebek sesleriyle dolacak
bende çok öpüyorum canım

bende merak ediyordum karayı
baktım 26 ekim görünüyor dogumu
rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

slm daha dogum yapmadım bi yaramazlık yapmazsa bizim kız 26 ekim mormal dogum arada giriyorum bakıyorum ses seda yok sizde bebişlerin durumunu yazın karnım kocaman oldu elini bacagını hisedebiliyorum ama cok daraltıyor bu günlerde mide yanması bi yandan hareket edemiyorum bi yandan doya doya uyumayı özledim inşallah hamile arkadaşlar bebişlerini saglıklı bişekilde kucaklarına alır isteyen özlemini cekenlerde biran evvel bebişlerine kavuşur

canım ya inş istediğin gibi normal doğum olur.kolaycacık geliverir kızın.
ben 6.aya girdim benim bile hareketlerim kısıtlanmaya başladı seni düşünemiyorum bile
ama kıskanıyorumdane kadar az kaldı kızına kavuşmaya
bizi haberdar etmeyi unutma
canım bu haberi ben vermek istemezdim ama febe maalesef düşük yaptı

mesajın sonunda febenin haberini alınca nutkum tutuldu allah sabrını versin ben o acıyı ikikez yaşadım allah kimseye yaşatmasın hatta ikincide kurdaj oldum dogum katında yattım bi gece yanımdaki beşik boş dişarda bebek sesleri hala acısı içimde allahım en kısa zamanda kucagını doldursun bu febeninde ilk acısı degil allah sabrini versin bana verdigi gibi en kısa zamandada mukafatınıda versin diycek birşey yok

kızlar selammm ..

karacımm Allah bir avazda kurtarsın kolay bir doğum olsun inşallah :)sağlıkla kucağına gelsin kızçen :)doğururken dua et bize de emi canım :)

semicim canım maşallah kızçen büyümüş 6 aylık olmuş bile sağlıkla gelsin inşallah mucize kızımız:)

febe için çok üzüldüm 2.acı bu onun için inşallah güzel rabbim acısını unutturacak bir melek gönderir ona tez vakitte
..

hepiniz dualarımdasınız kızlr inşallah güzel günler çok yakında hepimiz için ...

kızlar pazar günü öglen 12de suyum geldi akşam 9.45 kızım dünyaya gözlerini 3.100 gr 50 cm olarak gözlerini açtı hepiniz dualarımdaydınız febe içimde cok dua ettim allahım beni sevindirdigi gibi onu ve tüm isteyenleri bu meleklerle karşılaştırsın kızım aglamadan yazayım allah her isteyene hayırlı saglıklı bir şekilde nasip etsin

canımmmmm çok sevindim Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin ... darısı bize olsun inşallah hayırlıca
maşallah kilosu da boyu da çok iyi... adını ne koydunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…