kızlar pazar günü öglen 12de suyum geldi akşam 9.45 kızım dünyaya gözlerini 3.100 gr 50 cm olarak gözlerini açtı hepiniz dualarımdaydınız febe içimde cok dua ettim allahım beni sevindirdigi gibi onu ve tüm isteyenleri bu meleklerle karşılaştırsın kızım aglamadan yazayım allah her isteyene hayırlı saglıklı bir şekilde nasip etsin
kızlar pazar günü öglen 12de suyum geldi akşam 9.45 kızım dünyaya gözlerini 3.100 gr 50 cm olarak gözlerini açtı hepiniz dualarımdaydınız febe içimde cok dua ettim allahım beni sevindirdigi gibi onu ve tüm isteyenleri bu meleklerle karşılaştırsın kızım aglamadan yazayım allah her isteyene hayırlı saglıklı bir şekilde nasip etsin
arkadaşlar cok sagolun inanın herkez için burdaki tüm isteyenler için sancılar vurdukca dua ettim ama dogururken tek aklımdam gecen kızımı hayırlı saglıklı bi şekilde kucagıma almak aldımda kızımın adınıda elif hüma koydum anlamı cennet kuşu allah herkese nasip etsin semicim korkkuttukları gibi degildi inanki ebeleri dinlersen bi ara ayrıntılı yazarım kızım bu aralar beni cok meşgul ediyorda anca bu saatte 5 dk bakıp cıkıyorum allahıma yine dua ediyorum tüm isteyenlere iç geçirenlere hayırlı saglıklı evlat nasip etsin acısını cok iyi biliyorum mutluluguda başka
canım benim aynı acıları yaşadık seninle.. sabredip kazananlardan oluruzz inş.. canım benim kızında doğmuş sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşş.. misss kokuyodur o şimdi kokla benim için lütfen.. senide bebişinide öpüyorum..mesajın sonunda febenin haberini alınca nutkum tutuldu allah sabrını versin ben o acıyı ikikez yaşadım allah kimseye yaşatmasın hatta ikincide kurdaj oldum dogum katında yattım bi gece yanımdaki beşik boş dişarda bebek sesleri hala acısı içimde allahım en kısa zamanda kucagını doldursun bu febeninde ilk acısı degil allah sabrini versin bana verdigi gibi en kısa zamandada mukafatınıda versin diycek birşey yok
melodicim canım benim sende benim dualarımdasın herzaman.. öpüyorum seni çok..kızlar selammm ..
karacımm Allah bir avazda kurtarsın kolay bir doğum olsun inşallah :)sağlıkla kucağına gelsin kızçen :)doğururken dua et bize de emi canım :)
semicim canım maşallah kızçen büyümüş 6 aylık olmuş bile sağlıkla gelsin inşallah mucize kızımız:)
febe için çok üzüldüm 2.acı bu onun için inşallah güzel rabbim acısını unutturacak bir melek gönderir ona tez vakitte
..
hepiniz dualarımdasınız kızlr inşallah güzel günler çok yakında hepimiz için ...
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ilk msjım bu sayfaya, bende anne olmak isteyenlerdenim.sohbetinize katılmak istiyorm.yardımlarınız için teşekkürler...
face de de kimse yok
yine buradamı toplansak ne yapsak4:
seni nöbetçi yapalım :)),geliyorum gidiyorum kimse yok bişey de yazamıyorum
toplansak aslında bi sohbet etsek...
oh oh maşallah melegine buyutmuşsun cantanı falan hazırla erkek gelebilir kızçen allah analı babalı hayırlı evlat etsin melegini bizimkide oldu tosun15 günde bir birimiz uğruyoruz en azından
bir bakayım dedim
gelmişkende topikten takip ediyormuş febecim diye
yazayım dedim
31.haftamdayım az önce geldim dr dan.1650 gr olmuşuz boyumuzda 40cm.
drun herşey yolunda dedi,belki erken çağırır dedim ama yine bir ay sonra çağırdı.
kızçemin başı aşağıda buda çatı kemiklerimin ağrımasına sebep oluyotr
popoyuda dayamış kaburgalarıma koca popolu kızım oda yemek yemek,nefes almak vs sıkıntı veriyor ama olsun o iyi olsunda katlanırız
çokta yaramazız hiç durmuyoruz ne ara uyuyor bilemedim yani.adını o yüzden kıpırdak kızm koydum
bende şuana kadar 7 kg almışım
öyle aklıma geleni karışık kuruşukyazdım
bizden haberler şimdilik böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?