Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünaydın canım.rabbim analı babalı büyütsün.ne güzel meleğin koynunda şimdi.rabbim hepimize o günleri göstersin inş.
2 hafta erken geldi sanırım kızın ama olsun beklememiş oldun kavuştun biran önce.toparlanınca ayrıntı istiyoruz doğum hikayesi bekliyoruz.anlaşılan normal doğum ve 7 8 saatlik suni sancı olmuş ama söz biz korkmayacaz:18::18::18::18:

gözün aydın canım çok şükür sağlıcakla kavuştun mis kokulu meleğine. Allah ona uzun, sağlıklı,huzurlu,mutlu ve analı babalı bir ömür versin inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına.

arkadaşlar cok sagolun inanın herkez için burdaki tüm isteyenler için sancılar vurdukca dua ettim ama dogururken tek aklımdam gecen kızımı hayırlı saglıklı bi şekilde kucagıma almak aldımda kızımın adınıda elif hüma koydum anlamı cennet kuşu allah herkese nasip etsin semicim korkkuttukları gibi degildi inanki ebeleri dinlersen bi ara ayrıntılı yazarım kızım bu aralar beni cok meşgul ediyorda anca bu saatte 5 dk bakıp cıkıyorum allahıma yine dua ediyorum tüm isteyenlere iç geçirenlere hayırlı saglıklı evlat nasip etsin acısını cok iyi biliyorum mutluluguda başka

cennet şuşun seni gece kuşu yapmış karacım :)))
hep gece yazınca gözüm korktu :)) şaka bi yana hayırlıca bizde kucağımıza alalım eminim bu günlerde geçer ve herşey güzel olur
dualarından bizleri unutma ... çok öpüldün sende meleğinde ....

karacımmm canım çok sevindimm:)allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin ..mutlu bir hayatı olsun inşallah :)öpüyorum güzel kzını ve seni canımm..darısı başımıza olsun inşallah rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah :)

canım benim aynı acıları yaşadık seninle.. sabredip kazananlardan oluruzz inş.. canım benim kızında doğmuş sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşş.. misss kokuyodur o şimdi kokla benim için lütfen.. senide bebişinide öpüyorum..

melodicim canım benim sende benim dualarımdasın herzaman.. öpüyorum seni çok..

slm arkadaşlar kızımı emzirdim uyuttum buraya bi bakayım dedim geçen pazartesi kızım sarılık oldu hastanede yattık cuma cıktık tabi biraz dikişlerim kötü oldu annemdeyim şimdi yaralarım iyleşsin eve geccem kızım cok iyi maşallah ama hastabede bizi cok zorladı kıpır kıpır kuveze girmek onu ve bizi bayagı zorladı allahım bidaha yaşatmasın

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ilk msjım bu sayfaya, bende anne olmak isteyenlerdenim.sohbetinize katılmak istiyorm.yardımlarınız için teşekkürler...

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

seni nöbetçi yapalım :)),geliyorum gidiyorum kimse yok bişey de yazamıyorum
toplansak aslında bi sohbet etsek...

yapın şekerim.. benim bu gıcık pc kk dan başka bi ortamda yazı yazmamı kabul etmiyo :)face giriyo artık ama yorum yapamıyorum

evet yaaa toplanalımmmmmm

15 günde bir birimiz uğruyoruz en azından

bir bakayım dedim
gelmişkende topikten takip ediyormuş febecim diye
yazayım dedim
31.haftamdayım az önce geldim dr dan.1650 gr olmuşuz boyumuzda 40cm.
drun herşey yolunda dedi,belki erken çağırır dedim ama yine bir ay sonra çağırdı.
kızçemin başı aşağıda buda çatı kemiklerimin ağrımasına sebep oluyotr
popoyuda dayamış kaburgalarıma koca popolu kızım oda yemek yemek,nefes almak vs sıkıntı veriyor ama olsun o iyi olsunda katlanırız
çokta yaramazız hiç durmuyoruz ne ara uyuyor bilemedim yani.adını o yüzden kıpırdak kızm koydum
bende şuana kadar 7 kg almışım
öyle aklıma geleni karışık kuruşukyazdım
bizden haberler şimdilik böyle

oh oh maşallah melegine buyutmuşsun cantanı falan hazırla erkek gelebilir kızçen allah analı babalı hayırlı evlat etsin melegini bizimkide oldu tosun anneye gülücükler atıyor cilve yapıyor cok sevimli ama dünden beri baktıkce balama içim acıyor dün karşı komsumun kızı anasını dövdü elinden alabilmek için kadını kapıy kırdık cok mutsuzum yani alahıma evladımı hayırlı kıl diye dualar ediyorum düşüncesi dahi korkunc neyse canım sıkmıyım canını bak arada bebiş haherleri yazın böyle inan okuması bile mukemmel allah evlatlarımızı hayırlı kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…