umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

merhaba ben de az da olsa bu ay umutluyum.benim de bat 22 aralık.3 aralıkta çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra da ilişki oldu.üzücü olan şu ki başka ilişki olmadı olamadı.acaba tek seferle olur mu?bilmiyorum ki.yine de umutluyum Allah büyük

Cnm benimde sat 20kasım ve bende 3aralıkta ovitrelle vuruldum bakalım hayırlısı artık kararsızlık ve beklemek çok zorr Allah yardımcımız olsun

Mutlaka duymuşsunuzdur soğan kürü yapacağım birde arı sütü, polen alacağım aktardan. Henüz başlamadım reglimin bitmesini bekliyorum.

Soğan kürü bi kere yaptım zor içtim çok kötü tadı ama ogünden beri düzenli adet oluyom hep birde bal polen zencefil tarçın çörekotu bu karışımdan yedik eşimle ama yinede tık yok:(cts çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim bakalım yine umudum pek yok ama hayırlısı yinede

Soğan kürü bi kere yaptım zor içtim çok kötü tadı ama ogünden beri düzenli adet oluyom hep birde bal polen zencefil tarçın çörekotu bu karışımdan yedik eşimle ama yinede tık yok:(cts çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim bakalım yine umudum pek yok ama hayırlısı yinede

Dilerim inşallah iğnenin, tedavinin sonucu olumlu olarak görürsün.Umutsuzluktan bahsetme bence her zaman bir umut taşımalısın içinde. Hepimiz için bir yol var inanıyorum kimi kürlerle kimi doktor gözetiminde tedaviyle hepsi birer vesile. İnşallah Rabbim fazla beklemeden en kısa zamanda hayırlısıyla birer bebek müjdesini almamızı nasip eder.

bende sizler gibiyim kızlar. beklemedeydimki dün gece adet oldum. biter bitmez doktora gidicem hemen. tedaviye başlamak lazım artık 8 ay oldu... yarından itibarende bal çörekotuna filan başlıcam bakalım umudumuz bu ay hayırlısıyla :( allah hepimizin yardımcısı olsun

bende sizler gibiyim kızlar. beklemedeydimki dün gece adet oldum. biter bitmez doktora gidicem hemen. tedaviye başlamak lazım artık 8 ay oldu... yarından itibarende bal çörekotuna filan başlıcam bakalım umudumuz bu ay hayırlısıyla :( allah hepimizin yardımcısı olsun

Aminn cnm inşallah cümlemizin.:)ilişki esnasında belinin altına yastık koyuyonmu birde ayaklarını havaya kaldırman gerek.yumurtlama gününü takip ediyomusun

Cnm benimde sat 20kasım ve bende 3aralıkta ovitrelle vuruldum bakalım hayırlısı artık kararsızlık ve beklemek çok zorr Allah yardımcımız olsun
aaa aynı tarihte olmuşuz iğnemizi benimki de ovitrelle idi.beklenen adet tarihim 22 aralık bakalım ne olacak benim çok ümidim yok çünkü sadece bir kez birlikte olabildik 36 saat sonra,başka da yok.yani olursa tam bir mucize olacak.

aaa aynı tarihte olmuşuz iğnemizi benimki de ovitrelle idi.beklenen adet tarihim 22 aralık bakalım ne olacak benim çok ümidim yok çünkü sadece bir kez birlikte olabildik 36 saat sonra,başka da yok.yani olursa tam bir mucize olacak.

Benimde senden bi farkım yok bizimde 2kere oldu bi cts akşam birde pazar günü....2gündürde kavgalıyiz bugünde nöbetçi yarın sabah gelçek benimde hiç umudum yok ama hayırlısı artık napalim.....hep böyle olur zaten 3hafta çok ii oluruz yumurtlama günüm gelir kavgadan yeriz birbirimizi :):)

Benimde senden bi farkım yok bizimde 2kere oldu bi cts akşam birde pazar günü....2gündürde kavgalıyiz bugünde nöbetçi yarın sabah gelçek benimde hiç umudum yok ama hayırlısı artık napalim.....hep böyle olur zaten 3hafta çok ii oluruz yumurtlama günüm gelir kavgadan yeriz birbirimizi :):)

neden böyle oluyor yaaaa!neden şanssızız bu kadar valla biz de öyleyiz.birayın iki haftası küsüz onlar da yumurtlama gününne denk geliyor.

hepiniz hoşgeldinizz kızlarrr bende yeni sayılırımmm inşallah meleklerimizin gelmesinde burası uğur getitrir bizeee.evtt cnmm neyazıkki öyle oluyo bazende diyorumkii Allah olmasın diye bi engel koyuyo belkide ona yoruyom bennn

kızlar 18.günüm ve hiç bir belirti yok..bu ayda kaçtı sanırım ama daha vakit varrabbim bu mübarek ay hürmetine nasip eder inşallah.yumurtlama günüm aşure gününe denk geldi.çok dua ettim olsun diye.ramazanda da çok istemiştim rabbim nasip etti ama düşük oldu.dün doktora gittim.2 ay önce düşük yaptığımı söyledim.doktor bi görüşte eklem romatizman var mı dedi.bilmiyorum dedim.tahlil yaptı eklem romatizması çıktı.çevrenizde ya da sizlerde eklem romatizması yüzünden düşük yapan var mı?

Benim de eklem romatizmam var ama ilk kez duyuyorum bu sebeple düşük yapılacağını.gerçi hiç düşüğüm yok ama bu ay bi sorayım doktoruma.

Aminn cnm inşallah cümlemizin.:)ilişki esnasında belinin altına yastık koyuyonmu birde ayaklarını havaya kaldırman gerek.yumurtlama gününü takip ediyomusun

yumurtlama günümde akıntım artıyo ordan takip ediyorum. ayrıca ısı ölçümü filan yapmadım. walla ilişkiden sonra ayaklarımı yukarıda diktim yattım yastıkta koymayı denedim olmadı... adetim bitsin doktora gidicem bakalım ne dicek bütün kontrolleri yaptırmak istiyorum. bugün çörekotu yemeye başladım aman allahım boğazımda öyle etkili tat bırakıyo ki zorlandım yerken.... senindemi olmuyo bebek?

evet regl günün geçince test yap daha önce yapıp negatifi görürsen moralin bozulur,stres yaparsın ve adetin iyice gecikir en iyisi bekle en az üç gün geçsin.
belim de karnımda bi ağrı test için beklim diyorum bi yandan da git yap testi diyorum.bazı yerlerde insanlar lekelenmeler düşük habercisi olabilir diye yazmışlar.ama erkendir diye umutlanmakta istemiyorum.yani ne yapacağımı bilimiyorum :50:

Back
X