umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum. 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama eşimin işi dolayısıyla bu iki yılın ancak bir yılı birlikte geçti. ara ara doktora gittim birşeyin yok bekle eşin devamlı yanında değilse dra gelmenin bir anlamı yok dediler. en son özel drumuz eşiminde benim de tahlilerimizi istedi. ikimizde de çok önemli olmayan ama döllenmeye engelolabilecek problemler var. 8 aydır ilaç kullanıyoruz duyduğumuz herşeyi uyguluyoruz sağlıklı besleniyoruz ama birtürlü olmuyo. şimdi 14 ocağı bekliyorum sabırsızlıkla. bunları sizinle paylaşmak istedim. rabbim dualarımızı kabul etsin. sevgiler

evet sizin baya olmuş ama ümidini kesme en azzından problemden dolayı olmuyormuş onu biliyorsun durumunuz düzelince olur inşaallah hemen tabi ilişki düzenide çok önemli gebelikte rabbim en kısa zamanda versin inşaallah.. bende 6 aydır deniyorum henüz yok bizde çok istiyoruz :(

arkadaşlar merhaba ben de 2,5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek istiyoruz bu 7. ayımız. artık 6 ay geçince doktora gittik testler tahliller yapıldı ve çok şükür eşimde de bende de bir sorun yok bu ay klomen kullandım ve dün çalışmalara başladık doktor günaşırı birliktelik olacak dedi klomen kullanan arkadaşlar var mı işe yarıyor mu of yaaa

bende 6 aydır istiyorum 2 yıllık evliyim benim testlerimde temiz çıktı ama eşim henüz gitmedi bu ayda olmazsa oda bi bakılacak..bende düşünüyrom klomen istemeyi doktordan gerçi ben ovulasyon testi almıştım ve çift koyu çizgiyi hep gördüm yani yumurtlamamda sorun yok gibi bakalım artık umudum bu ay :( klomenle hamile kalan çok var formda okuduğum umarım en kısa zamanda kalırsın ve kavuşursun bebeğine :)

arkadaşlar slm 10 ekim-8 kasım-5 aralık son 3 ayın regl başlangıcı
bu ayda 27 aralıkda kan testi yaptırdım negatif çıktı
normalde 2 sinde olmam gerekiyordu olmadım ve eczaneden test alıp yaptım 2 çizgi çıktı
hamilemiyimm ???

normalde 2 sinde olmam gerekiyordu olmadım ve eczaneden test alıp yaptım 2 çizgi çıktı
hamilemiyimm ???

çok tuhaf idrarda şimdi iki çizgi çıktıysa o zaman kanda da çıkardı geçen hafta 27 aralıkta . idrarda çıktıysa kesin hamilesindir dicem ama geçen hafta kanda çıkmaması garip geldi bana ..eğer istiyorsan umarım hamilesindir yani % 90 hamilesin bence iki çizgiye bakılırsa :))

çok tuhaf idrarda şimdi iki çizgi çıktıysa o zaman kanda da çıkardı geçen hafta 27 aralıkta . idrarda çıktıysa kesin hamilesindir dicem ama geçen hafta kanda çıkmaması garip geldi bana ..eğer istiyorsan umarım hamilesindir yani % 90 hamilesin bence iki çizgiye bakılırsa :))

inş canım çok istiyorum ama tamda emin olamadım işte 27 sinde kan testinde negatif çıkınca
erkenmi yaptıordım acaba

cuma gününe kadar beklicem tekrar test yaptırıcam

hamilemiyimm ???

selam bende 31 aralıkta kan testi yaptırdım negatif çıktı dünde idrar testi yaptım farklı markalardan 2sinde de çift çizgi 2.ci çizgi hafif silikti adetime 1 gün kaldı bakalım ne olcak inanılmaz şekilde bel ağrım var sol karın alt boşluğumda ağrı hafif akıntım var

selam bende 31 aralıkta kan testi yaptırdım negatif çıktı dünde idrar testi yaptım farklı markalardan 2sinde de çift çizgi 2.ci çizgi hafif silikti adetime 1 gün kaldı bakalım ne olcak inanılmaz şekilde bel ağrım var sol karın alt boşluğumda ağrı hafif akıntım var

ben daha öncede idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkıyordudiper tarafı bembeyaz
ama bu sefer ilk baştan silikti 10 dk durduktan sonra dahada netleşti
peki kan testinde niye negatif çıktı

testi yaptırdığım yeri aradım döllenmenim üzerinde 7 gün geçmesi lazım dedi
cuma günü tekrar yaptırıcam

sende bekle bakalım olmazsa tekrar yaptırırsın

hamilemiyimm ???

iki çizgi hamilesin demek herhalde hayırlı olsun

bende 6 aydır istiyorum 2 yıllık evliyim benim testlerimde temiz çıktı ama eşim henüz gitmedi bu ayda olmazsa oda bi bakılacak..bende düşünüyrom klomen istemeyi doktordan gerçi ben ovulasyon testi almıştım ve çift koyu çizgiyi hep gördüm yani yumurtlamamda sorun yok gibi bakalım artık umudum bu ay :( klomenle hamile kalan çok var formda okuduğum umarım en kısa zamanda kalırsın ve kavuşursun bebeğine :)

benim de yumurtlama sorunum yok sadece bir hormonum yüksek çıkıyo. drum iki aydır klomen kullandırıyo benim kuzenim klomenle hamile kaldı üçüzü oldu çok çekti doğuma kadar ama çok şükür yaşıyo bebekler ikiz üçüz olma ihtimali yüksek klomen kullananların.

inşallah bu ay kavuşuruz çook sabırsızlanıyorum

benim de yumurtlama sorunum yok sadece bir hormonum yüksek çıkıyo. drum iki aydır klomen kullandırıyo benim kuzenim klomenle hamile kaldı üçüzü oldu çok çekti doğuma kadar ama çok şükür yaşıyo bebekler ikiz üçüz olma ihtimali yüksek klomen kullananların.

hadi ya bende kullanayım o zaman ikiz çok istiyorum :))) umarım sanada bir an önce nasip eder rabbim

canım uyelıgımı yenı actım aranıza katılarak bırseyler paylasmak ıstedım bende 1.5 yıldır evlıyım 2 aydır korunmuyorum ama bebıs yok hasta oldum artık umudumuz 3.aya da bende kı garıp olan ne ılıskılerımden sonra bende bagırsak duzenszılıgı basaladı normalde bagırsak tembellı olan bırıyım ama su ıkı aydır bende bagırsak duzenszılıgı ve de gaz bırıkıntısı oluyo yanı karnımdan farklı faklı sesler gelıyo bır ortam paylasamaz oldum ınsanlar faklı anlayack dıye acaba normal mı yoksa bır anormallık mı var bende bılmıyorum:(

merhaba bence korunmamanızla bagırsak düzensizliğinin pek elekası yoktur. belki üşütmüş olabilirsiniz bence bunun için bir dahiliyeye veya gastroenterolojiye gidin. inşallah çabuk geçer.

bugün kimse uğramadı hayırdır inşallah. ben daha dün buraya yazmaya başladım. bende umudumuz bu ay diyenlerdenim. yarışmacı arkadaşlara başarılar :) herkese bol şans.

arı sütünün gebeliğe etkisi tabi başka sitelerde de muhakkak var ama ben en detaylı bunu gördüm, linkide aşağıda, bugün buradan değil ama başka bir yerden sipariş verdim, inş. yarın elimde

Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!

Araştırmalara göre, Arı Sütü ve Polenle gebelik şansı yüzde 330 dolaylarında artar.

Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'ya çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Tedavisiz Naturel Gebelik Olasılığında da Yüksek Artış
Kuzey Amerika ve Avrupa orjinli bir çok kaynakta arı sütü ve polen kullanımıyla infertilite sorunu yaşanan sayısız ailenin normal yollarla çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artıran yönleri buna neden olmaktadır. Naturel gebelik konusunda çiftlerin sahip oldukları olasılığın da aynı oranda arttığı hesaplanmıştır.

Örneğin herhangi bir çiftte gebelik olasılığı yüzde 3 gibi düşük bir oran olsun, bu oranın arı ürünleriyle ilgili yoğun kür neticesinde yüzde 10'lara çıktığı hesaplanmaktadır

merhaba anne adayları :) nasılsınız çoğunuz yeni gelmiş hoşgeldiniz sefa getirdiniz...peki eski ekip neden uğramaz olmuş?48 ve 58,famusay,filozofcan,bay nerelerdesiniz????

Son düzenleme:
merhaba anne adayları :) nasılsınız çoğunuz yeni gelmiş hoşgeldiniz sefa getirdiniz...peki eski ekip neden uğramaz olmuş?48 ve 58,famusay,filozofcan,bay nerelerdesiniz????

walla canım iyi diyelim iyi olalım..bi süre takıldım öyle baktım eskilerden kalan olmadı kendi derdime düştüm..hala adet olmadım 45.günüm bitiyor.adet söktürücüm bitti.beklemedeyim.koca bi aralık ayı adet olmadım resmen..sen nasılsın?neler yapıyorsun?

arı sütünün gebeliğe etkisi tabi başka sitelerde de muhakkak var ama ben en detaylı bunu gördüm, linkide aşağıda, bugün buradan değil ama başka bir yerden sipariş verdim, inş. yarın elimde

Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!

Araştırmalara göre, Arı Sütü ve Polenle gebelik şansı yüzde 330 dolaylarında artar.

Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'ya çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Tedavisiz Naturel Gebelik Olasılığında da Yüksek Artış
Kuzey Amerika ve Avrupa orjinli bir çok kaynakta arı sütü ve polen kullanımıyla infertilite sorunu yaşanan sayısız ailenin normal yollarla çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artıran yönleri buna neden olmaktadır. Naturel gebelik konusunda çiftlerin sahip oldukları olasılığın da aynı oranda arttığı hesaplanmıştır.

Örneğin herhangi bir çiftte gebelik olasılığı yüzde 3 gibi düşük bir oran olsun, bu oranın arı ürünleriyle ilgili yoğun kür neticesinde yüzde 10'lara çıktığı hesaplanmaktadır

bilgiler için teşekkürler arkadaşım..denemekte fayda ama kilo aldırır muhtemelen..

Slm arkadaslar bende bu ay olur ınsallah dıyenlerdenım bız 1,5 bucuk yıllık evlıyız ve evlendıgımız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz rahım agzında yara varmıs donduruldu doktorum 3 ayda muhakkak olur dedı bu ay son bakalım olur ınsallah yuceRabbım hepımıze nasıp etsın bebısler

merhaba ben de az da olsa bu ay umutluyum.benim de bat 22 aralık.3 aralıkta çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra da ilişki oldu.üzücü olan şu ki başka ilişki olmadı olamadı.acaba tek seferle olur mu?bilmiyorum ki.yine de umutluyum Allah büyük

canım benım olcak olduktan sonra bırseferdede olur ınsallah nasıp eder allah bende bebıs ıstıyorum ama olmuyor malesef...

Back
X