günaydın arkadaşlarımmmmmmm...
deryacım çok sevindimmm allah analı babalı büyütsün inş..
emelcim üzülme cnm arkandayım bende adet olcam gibi bakalım..
esmaa nerde en erken gelirdi
evet pozitif
birinci çizgi koyu pembe ikincisi açık pembe
kızlar
ben çok kötüyüm
kızlar günaydın birşey soracam sigara hamileliği engellermi
günaydın arkadaşlarımmmmmmm...
deryacım çok sevindimmm allah analı babalı büyütsün inş..
emelcim üzülme cnm arkandayım bende adet olcam gibi bakalım..
esmaa nerde en erken gelirdi
kızlar dün limon testini yaptım herşey dibe çöktü hiç birşey kalmadı yüzeyde ve idrar berraklaştı kaparcık tortu falan kalmadı bende
günaydın canımm..Sorma cuma gününden beri lekelenmelerim var..Üstüne görüyorum diyeceğim ama:roflol: Artık ne düşüneceğimi bende bilmiyorum..Daha dur bakalım sende gelen giden yok..Ben bu ayı es geçtim inşallah sen hemişsindir..:CüvCüv:
günaydın kızlar!bahtusa senin regline kaç gün var?benim 3 gün kaldı ama ne hamilelik belirtisi ne de adet sancısı tık yokkafamçokkarıştıbekliycez artık...
eğer bu ay negatif bi sonuç elde edersek yine doktorla devam etmeye karar verdik.çatlatma iğnesi falan.yolumuzu çizdik bakalım nasip artık
olabilir kız gülme belkide üstüne görüyosundur :teytey:
ben aslında bırakcam düşünmeyi diyorum ama olmuo en ufak birşeyde ağrıda ay acaba mı diorum kısmet hakkaten ya cumaya kadar bıraktım kendi haline az kaldı nasılsa olursa olur amanndüşün düşün kafam patladı.
benimde 4 gün aynen hiçbir belirti yok:roflol:
düşünmeden edemiyoruz haklısın..Ama ne zaman kırmızı kartı görüyoruz o zaman biraz daha rahatlıyoruz..Senın takvimde regl yarın gözüküyor ama? Yarında olmazsan umutlar artacak...:teytey:
Nesra cım limon konusunda haklısın ama eskiler yapıyormuş bunu.ne yapsınlar eskiden test mi varmış.. Hatta buğday ve arpa ile test yaparlarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?