doğrudur.eskiler yapıyomuşturda.biz tutturamadık galiba neyin çöktüğü falan .kafamız karıştıkafamçokkarıştı.ya millet kazra hamile kalıyo.nasıl oluyo bu iş walla anlamadım:1shokkadar uğraş yumurta olgunlaştır,çatlat gerisini yap ama tık yok.CADIARZU
kızlar sağ kasığıma sancı giriyor normailmi sizce
kız kimmiş bu kazarra kalanlar benmi yoksam
evet haklısın kazara yanlışlık yaptı eşim
bak şimdi hamileyim
ama kasığım çok ağrıyor
sağ taraf
umarım isteyen herkesin bebeişleri olur
normall cnm bebişş yerleşioooa.s
canım bende 2 temmuzda oldum ve 28 günde bir olurum ve ayın 30 unda bekliyorum reglimi yanlış hesapmmı yaptım acaba?
hakkaten sen sadece 1kere mi korunmadan hamile kaldın
kızlar sağ kasığıma sancı giriyor normailmi sizce
evet sadece birkez
oda adetim bittikten 3 gün sonra olmuştu başka değil
Kötü KazenKötü Kazen
ben dr. değiştireceğim bana sadece folik asit verdi bide bulantı elevit en iyisi kuzenim kullanıyoEsmacım sana bişey sorcam bana doktorum elevit ve ferrum forte verdi . Bu ilaçlar sende kullanıyormusun?
sana sigara içiyon diye kızdım devam et gelir oraya saçını başını yolarım bide eşine kızdım ona zaten hep kıızıyorumdateşekkürler canım
kız esma geldi burda hatta ilk fırçamıda attı
nasiple ayse yok hadi ayse geç giriyorda nasip nerde ya
saol canım pazartesi sabahları yoğun oluyorum o yüzden günaydın dedim kaçtımesma kalp kalbe karşı bak bende seni sordum:))
evet sadece birkez
oda adetim bittikten 3 gün sonra olmuştu başka değil
Kötü KazenKötü Kazen
deryacım hayırlı olsun sana demiştim sen hamilesin diye sağlıkla gelsin:)))
sancı normal daha da artabilir...hamile miyim şüphesi duymadan ağrı çekmek daha çekilir:)))
senin belirtilerin ne zaman başladı adet dönemine yakın zamanda mı biraz bahsetsen..
ben dr. değiştireceğim bana sadece folik asit verdi bide bulantı elevit en iyisi kuzenim kullanıyo
sana sigara içiyon diye kızdım devam et gelir oraya saçını başını yolarım bide eşine kızdım ona zaten hep kıızıyorumda
saol canım pazartesi sabahları yoğun oluyorum o yüzden günaydın dedim kaçtım
canım son adet tarihini vered yapam takvimini
benim merak ettiğim kasık ağrısı adet olcağın ki gibi mi farklı mı şimdi bende bir ağrılar var ama eminim psiklojiktir. anlatayım sizin yorumlarınızı bekliyorum. arada böle sancı gibi girio sanki bıçak saplanır gibi bazen bacağımada vuruyoor. onun dışında ne göğsümde değişiklik var hatta adet zamanı sancır ama o da yok..
benim ağrılar aynı şekil seninkilerle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?