içme tabi kızım bende hamiş olayım bırakcaammm..
gülşenim hoşgeldinn nasılsın ?
benim ağrılar aynı şekil seninkilerle işte
saolasın canım benim......mervecim belirtilere çok takılma...bencede adet belirtileri ile aynı belirtiler...ayırmak neredeyse imkansız gibi....hislerine güven ne olur.....:1hug:
arkadaşlar günaydın hepinize.
deryacım hayırlı olsun bebeğin.Allah analaı babalı büyütsün.çok sevindin senin için.deryacım bişiy soracaktım benim son adetten itibaren 18.günüm bugün sende bacak ağrısı oldumu belirti olarak benim geçen hafta çok ağrıdı sanki romatizma ağrısı gibi ara ara ellerim bile ağrıdı.
hoşgeldinn şebnemcimm yapmadım canım test henüz bugün alırım belki duruma göre.. yok ben sanmıyorum hamiş olan biri hiç mi belirti yaşamaz:))
Sağol canım benim için uğraştın sordum ben doktoruma da yerleşme kanaması kendini atar dedi. Ama benim etrafımda yerleşme kanaması olan yok ben o yüzden uzun mu sürdü diye merak ettim.Dün internet sitesinin birinde kadından kadına değişir akıntının uzunluğu diyordu şimdilik bekleyeceğim olmazsa 9 ağustosta yengemin kontrolu var ayı doktor onunla gidip sorcam canım sağol yardımın için....
hoşgeldinn şebnemcimm yapmadım canım test henüz bugün alırım belki duruma göre.. yok ben sanmıyorum hamiş olan biri hiç mi belirti yaşamaz:))
minik kelebek isim neydi şule miydi ben şebnem bu arada. hoşgeldin . ve bence haklısın asiyecim doktora gitmek için bekleme derim bende. takvimine göre 8 hafta görünüyo doktorun bir aylık demişti değil mi ? neden böyle olmuş niye tutmuyo yani onuda sordun mu doktoruna
minik kelebek isim neydi şule miydi ben şebnem bu arada. hoşgeldin . ve bence haklısın asiyecim doktora gitmek için bekleme derim bende. takvimine göre 8 hafta görünüyo doktorun bir aylık demişti değil mi ? neden böyle olmuş niye tutmuyo yani onuda sordun mu doktoruna
saol canım hoşbuldukkgünaydın kızlar
deryacım çok sevindim hayırlısıyla bu kez kucağınıza alırsınız inşallah. hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme allah büyük. inşallah kocanla aranın düzelmesinede vesile olur bebeğiniz. kulaklarını tıka dış dünyaya ve herkesi allaha havale et.
gülşencim sen naptın anlat gülüm kocana nasıl söyledin.
nazmiyecik güle güle git güle güle gel. iyi tatiller sana
emelcim bozma moralini bakalım belkide lekelenmedir . bizim en büyük hatamız yaşımıza takılmamız galiba hayatım. olacaksa geçte olur hayatım bunu kafamızdan çıkartalım.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz dilek şule tosbaa (adın aklıma gelmedi şeker)
nasipcim tek çizgimi çıktı yine ya inanamıyorum kan testi yaptırcan mı çarşambaya ne belirsiz bi durum ya allah yardım etsin hayatım
aslım asiye esmam sizler iyisiniz inşallah
pınarcık nerelerde hala yok. mervecim sen ne yaptın test yapmayı düşünüyodun.
ayşecim hoşgeldin hayatım artık bizi ihmal etme lütfen daha sık gelmeye çalış
raziye nerelerde onuda epeydir göremiyorum sanki
zuzucuk sinemim sende hayatım üzülme emi inşallah bidaha ki aya hamiş kalacaksın allahın izniyle
hepinizi öpüyorum şekerler
hadi iyi haftalar rastgele hepimize
Tuğbacım doktorum beni muayene ettiğinde zaten o lekelenmem vardı ona telefon etmiştim muayenede bakarım demişti. Ben sorduğumdada herşey şu anda sağlıklı gidiyo dedi. Lekelenmeyi soruncada bebek kendine yer açar biriken kan kendini ara ara dışarı atar dedi. Kan olmadığı sürece kahverengi lekelenme olur kan olursa hemen gel ama kahverengi lekelenmeden korkma dedi. Bende o yüzden dedim 9 ağustos a kadar geçmezse tekrar sorcam diye...
sağol bu arada ilgilendiğin için
Tuğbacım bide çok özele girmek istemem ama nasıldı belirtilerin düşükte
bende hiç ağrı falan yok sadece kahverengi lekelenme var o kadar
benim merak ettiğim kasık ağrısı adet olcağın ki gibi mi farklı mı şimdi bende bir ağrılar var ama eminim psiklojiktir. Anlatayım sizin yorumlarınızı bekliyorum. Arada böle sancı gibi girio sanki bıçak saplanır gibi bazen bacağımada vuruyoor. Onun dışında ne göğsümde değişiklik var hatta adet zamanı sancır ama o da yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?