15 gün sonra haber gelirse olumlu gelmezse olumsuz dediler.
asliim bende beylikdüzünde oturuyorum.
adakentte, sen nerdesin.
bu arada dr'a kime gittin.
ben b.düzü acıbademde aylin hanıma gidiyorum.
anaaaam komşu mu çıkcaz yoksa:))
aaaaaaaaaa çok güsel ya haramideredeyim canım doğan hastanesi köprünün oradaki başakim yüksel koçak çok iyi bir doktor ben migrosun arkasında çalışıyorum adakentte akrabalarım var geçen sene oraya havuza gitmiştim ay vallahi ne güsel ya hehe çok sevindim buna
kızlar ben geldim deryanın nesi var geçmişi yarım okudum da
aaaaaaaaaa çok güsel ya haramideredeyim canım doğan hastanesi köprünün oradaki başakim yüksel koçak çok iyi bir doktor ben migrosun arkasında çalışıyorum adakentte akrabalarım var geçen sene oraya havuza gitmiştim ay vallahi ne güsel ya hehe çok sevindim buna
yakınmışız asliim bak.
bende sevindim canım yaa:) adakente gelirsen beklerim :))
evet doğan hastanesini biliyorum ama gitmedim hiç.
peki işi naptın canım sen şimdi devam edicekmisin oraya..
kızlar sitede problem var herhal ama neyse yine geldimmmmmmm:dance::dance:
deryam inşallah bişeyin yoktur canım ama sana kaç kere dedim stres yapma önemli olan bebişin diye hakediyon yani oklavayııııklava:bırak gerisini takma kafana ya bebişine odaklan sen ve inşallah oda sana sımsıkı sarıldı canım seninle beraber hayırlısıyla sonuna kadar yeterki stres yapma sen
aylinim hadi hayırlısı gelemesekte tvden destek oluruz sana yeterki zamanını söyle canımm:1hug:
sinemim kız yeğene rağmen burdayım bugün hiç özlemez olurmuyum sizi deliiiiiiiiiia.s.
razişim canım evet misafirlerim var ama bugün girecem dedim bu seferde sitede sorun var herhal neyse canımmmm hoşbuldukkka.s.
aslıcım inşallah rabbim bu acıları unutturacak bizlere değil mi hepimiz anne olacaz hayırlısıyla en kısa zamandaa inşallahhhhhhh:1hug:
asiyem hamişim şafak 7 canım bakalım hayırlısı Allahtannnn sen nasılsınnnnn
nasipçim canım şükür ya hoşgeldin iyi haberlerle geldin dimi anlat bakalım çatladım meraktan aylincim iş yok devam etmicem aynı plazada farklı bir yere başlıcam pzt
nasip hoşgeldddiiinn.
dr'da mıydın???
TÜNAYDIN KIZLAR
hala geçmişi okumaya çaışıyorum:roflol::roflol:
yok ya dr bugün 3 tane ameliyatı varmış yoğunum ilgilemem dedi yarına randevu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?